2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
ساراجون یه دوستی بود تینابوداسمش فک کنم کیسه آبش نشتی داشت حالش خوبه؟ شما ماشالا حافظت خوبه من وقت ن ...

خدا رو شکر حال خودش نی نی خوبه بیمارستان بستری شد بعد یکی دو روز اومد خونه و حالشون خوبه خیلی کمتر میاد سایت

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
😭😭😭😭😭 اگه فیلمشو ببینم چی خودم یا همسرم نمیتونیم بزنیم ؟ 

خودت سخته برای خودت بزنی خیلیییی مهارت میخواد ولی همسرت میتونه، من همسرم برام میزد

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت سخته برای خودت بزنی خیلیییی مهارت میخواد ولی همسرت میتونه، من همسرم برام میزد

توی نت فقط نحوه تزریق آمپول hcg رو داره hmg رو نداره فرقی ندارن با هم ؟ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
خب نازنین جون منم کیست آندومتریوز داشتم دکتر یه دونه آمپول دیفرلین ۳/۷۵ برام نوشت روز پانکچر . گفت ب ...

دیفرلین فک کنم همون دکاپتیل هست  منم زده بودم البته دکاپتیل، هم  بخاطر کیستت هم برای اماده شدن رحم وآندومتر هست ...من همیشه پریودام درهرشرایطی دقیقا سروقت هست برای همین یادمه سروقت خودم پریودشدم ولی یک تا تا دوماه عقب میندازه 

خدا رو شکر حال خودش نی نی خوبه بیمارستان بستری شد بعد یکی دو روز اومد خونه و حالشون خوبه خیلی ...

اره یادمه اونموقع چقد غصه خوردیم براش ...خداروشکر ایشالا به سلامتی زایمان کنه 

خدا لعنت کنه شوهرم رو که هرچی بدبختی میکشم زیر سر اونه 😭😭😭😭😭😭😭 کمک حال نیست بدتر حال آدمم بد میکنه با کاراش

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
دیفرلین فک کنم همون دکاپتیل هست  منم زده بودم البته دکاپتیل، هم  بخاطر کیستت هم برای اماده ...

آره همونه . مرسی عزیزم از راهنماییت . انشالله خدا گل پسراتو حفظ کنه براتون 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام پروانه جون ممنونم عزیزدلم ..خوبیم خداروشکر  ،  راستش وقت نمیکنم این مدرسه های آنلاین ...

مرسی عزیزم ممنونم جویای حالم بودی ببخشید ندیدن پیامتو لطف دوستان بهم زیاد بودو تعداد پیاما زیاد برام دعا کن بعد عید انتقال دارم باز این بار برام بمونه

توی نت فقط نحوه تزریق آمپول hcg رو داره hmg رو نداره فرقی ندارن با هم ؟ 

نه عزیزم مهم نحوه ی تزریق و محل تزریقه، بعد هم که دستور پزشک برای دارو، که دکتر شما گفته دو تا پودر یه آب، توضیح دادیم بهت همون‌جوری بزن

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خدا لعنت کنه شوهرم رو که هرچی بدبختی میکشم زیر سر اونه 😭😭😭😭😭😭😭 کمک حال نیست بدتر حال آدمم بد ...

نمیشه شما باهاش نری و بمونی. اگه جراتش رو داره برات بزنه دیگه چرا ناراحتی بده بزنه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسی عزیزم ممنونم جویای حالم بودی ببخشید ندیدن پیامتو لطف دوستان بهم زیاد بودو تعداد پیاما زیاد برام ...

همه همدیگرو درک میکنیم چون توشرایط هم بودیم ایشالا یه روزی باشه که این تاپیک تبدیل بشه به تاپیک مامان نینیا 😍ودغدغه همه دوستامون بچه داری وبیخوابیای شبانه باشه 😃😃 ایشالا که ایندفعه مثبت میشی وتا آخر میمونه برات ...