2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
سلام‌نازنین جون .‌خوبی .؟ گل پسرات خوبن ؟ خیلی خوشحال شدم‌پیامتو دیدم .  واقعا کیفیتشونم خوب ب ...

فداتشم عزیزم خوبیم پسراهم خوبن خداروشکر همگی امیکرون گرفتبم وپشت سرگذاشتیم 

۴تاشون A۸سلولی ۲تاشو Ab۶سلولی بودن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام‌نازنین جون .‌خوبی .؟ گل پسرات خوبن ؟ خیلی خوشحال شدم‌پیامتو دیدم .  واقعا کیفیتشونم خوب ب ...

به شماکی جنسیت رو اعلام میکنن؟ البته ابن سینا هستین دیگه قبل فریز پی جی دی میکنن ...برای منکه ۶ماه طول کشید تابدونم چی به چیه 😕

ممنون هرچی خدا بخواد  یه سوال دارم من روز ۳ انتقال گودی کمرم بدون اینکه کار سنگین انجام بدم یه ...

من بودم نمیزدم عزیزم دردی که با استراحت خوب میشه نگرانش نباش. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ساراجون شماکه مثبت شده بودی خیلی ذوق کردم ولی بادیدن پیامت خیلی ناراحت شدم امیدوارم به زودی جاش برات ...

سلام نازنین جون خوبی عزیزم خدا برادرتو بیامرزه. 

نمیدونم حکمتش چی بود انشالله که خدا کمکم کنه عزیزمی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام نازنین جون خوبی عزیزم خدا برادرتو بیامرزه.  نمیدونم حکمتش چی بود انشالله که خدا کمکم کنه ...

ممنونم عزیزم دلم روح برادرعزیزشماهم شادباشه 🖤

خیره انشالله ...اینطور صلاح بوده خداخودش دل همه منتظراروشادکنه ❤❤❤❤

بچه ها من تازه داروهای پانکچرو گرفتم از فردا دوتا ساعت ۴تا ۶ دارم اگه چهار روز نتونم یکیشو بزنم چی میشه ؟ 🥺🥺🥺🥺

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
بچه ها من تازه داروهای پانکچرو گرفتم از فردا دوتا ساعت ۴تا ۶ دارم اگه چهار روز نتونم یکیشو بزنم چی م ...

Hmj رو نمیتونم بزنم چون داریم میریم جایی که بیمارستان یا درمانگاهی نیست چیکار کنم 🥺🥺😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
Hmj رو نمیتونم بزنم چون داریم میریم جایی که بیمارستان یا درمانگاهی نیست چیکار کنم 🥺🥺😭

بچه ها توروخدا هیچ کسی نیست به من کمک کنه

منم برای کیست آندومتریوز بهم داد . گفت کوچیکه ولی یه دونه برام نوشت همون روز پانکچر . به نظرت تا کی ...

بستگیداره چند ماهه باشه 

اگه ۳ ماهه باشه بعد از اینکه دوره اش تموم شد یه چند وقت بعدش

اینقدر هم گرگرفتگی و حال بدی داره که نگو پوکی استخوان میاره بخودت برس