2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
عزیزم دکتر شما نگفته چند ماه بعد میتونی انتقال بدی من برایه ۲۵ نوبت دارم از مایش نوشته برام اگه خوب ...

گفت سه ماه بعد سقط دوباره میتونم انتقال بدم. نه بابا کی گفته یه سال چه خبره. برو انشالله که همه چی هم خوب پیش میره.‌

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلمی دکترت گفت دوباره برا کی بری انتقال؟

فعلا تازه امروز افتادم به لک سقط کنم بعد گفت سه ماه دیگه انشالله می افته بعد عید میرم ۴ تا جوجه دارم میارمشون 😍😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
به من گفت ۲ یا ۳ پریودی بعد از عید بیا مطب . ماشالله جون ۸ تا تخمک کمه ؟

نه فدات شم چرا کم باشه به کمی وزیادی نیست مهم کیفیته عزیزم شما الان چندماهه تقویتی هم میخوری مطمئنا با کیفیته و۸ تا جنین با کیفیت میشه 

من ۴۲ تا تخمک داشتم pco هستم شدید ولی چه فایده همه بی کیفیت همش ۱۲ تا جنین شد برام که ۲تاش بلاست شد 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مرسی عزیزم . خیلی سعی میکنم ولی نمیشه . همش میگم‌کاش پارسال ivf میکردم اون موقع ذخیرم ۲/۱ بود امسال ...

نه عزیزم سرزنش نکن خودتو این چیزا دست ما نیست خدا برامون درنظر میگیره 

منم گاهی میگم کاش همون ۶ سال پیش میفتادم دنبال آی وی اف حداقل بچم الان ۶ سالش بود ولی خب دست ما تیست که خدا برام درنظر گرفته بوده که مثلا ۱۴۰۰ باردار شم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
فعلا تازه امروز افتادم به لک سقط کنم بعد گفت سه ماه دیگه انشالله می افته بعد عید میرم ۴ تا جوجه دارم ...

انشاءالله به حق باب الحوائج دوقلوی دختر وپسر میشه برات وسالم میان بغلت 

خانما ساعت مصرف پروژسترون مهمه؟من ۱امپول دوتا شیاف دارم اگه  یه شیاف را ۶صبح و۶عصر بزارم وامپول ...

عزیزم سعی کن تو طول روز تقسیمشون کنی مثلا اگه دوتا داری هردوازده ساعت بزن اگه ۳تاس هرهشت ساعت بهتره ولی خب به همین منوالم ادامه بدی مشکلیم نداره 

نه فدات شم چرا کم باشه به کمی وزیادی نیست مهم کیفیته عزیزم شما الان چندماهه تقویتی هم میخوری مطمئنا ...

آره ما خیلی رعایت کردیم و تقویتی خوردیم دیگه سپردم بخدا .

باز خداروشکر انشالله با دل خوش گل پسرتو بغل کنی . مرسی عزیزم از دل داریت 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام سوفی جان دکتر وضعیت جنین رو چک میکنه اگه قابلیت پنج روزه داشته باشه انجام میده یا خیر چون سه رو ...

عزیزم داستان من طولانیه در مورد ۳ روزه و ۵ روزه

راستش تو مرکزی که من میرم اصلا اصلا سه روزه فریز نمیکنن، فقط ۵ روزه فریز میکنن

هر دکتری نظر خودشو داره و باید به دکترمون اعتماد کنیم

بیشتر دکترها تو امریکا میگن جنینی که ۵ روزه نشه، اگر انتقال بدیم هم نمیگیره یا خدای نکرده سقط میشه. فقط ۵ روزه فریز میکنند و انتقال میدن

دکترها تو ایران میگن شاید شانسی باشه که تو بدن مادر بهتر رشد کنند و سه روزگی هم انتقال میدن

واقعا نمیشه گفت کدوم بهتره، اما خیلی دکترها اعتقاد دارن که شانس ۵ روزه بیشتره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مرسی عزیزم توکل به خدا ایشالله🥰😘

خواهش  فداتشم

آنا جان من الان استرس جدید پیدا کردم

واسه آمپول تشکیل ریه جنین

شما یادمه این آمپول و زدی درسته؟شما خودت گفتی به دکترت یا دکترت واست نوشت؟

سلام سوفی جان دکتر وضعیت جنین رو چک میکنه اگه قابلیت پنج روزه داشته باشه انجام میده یا خیر چون سه رو ...

بله عزیزم، تپ ایران اگر دکتر جنین شناس ببینه کیفیتشون جوریه که ممکنه ۵ روزه نشن ، ۳ روزه فریز میکنه اما بازم به نظر دکتر ربط داره

که بذاره ۵ روزه بشن یا ۳ روزه فریز کنه

ممکنه بعضیاشون از سه روز تا ۵ روز از بین برن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️