2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046942 بازدید | 684566 پست
آره عزیزم شنبه هفته پیش دادم امروز آماده میشه  امروزم ناشتامو گرفتم ۸۵ بود

سلام عزیزم من با دستگاه خونگی گرفتم ۸۵ بود آزمایش داده بودم ۱۰۰ بود احتمال خطا رو تو این دستگاه ها در نظر بگیر مگه آلمانی باشه که الان نوارهاش پیدا نمیشه. من ایرانی خریدم. خطا داره

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله امروز هشتمین روز انتقالمه ولی هیچی هیچی هیچی علائم ندارم😭 شما علائمتون چی بود از کی شروع ...

من علائم خاصی نداشتم اصلا دنبال علائم نبودم فقط کمرم درد می گرفت که هنوزم درد کمر رو دارم. خیلی ها از این علائم  ها بخاطر مصرف داروهاس

خدایا شکرت
سلام روزی سه تا میخوردم و بله سری قبل هم داروها همینا بود

پس خیلی ام‌ به دارو‌عوض کردن ربط نداره ، ممنون گلم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دوستان عزیز.  من همین چند روز قرار بود پریود بشم و برم مطب دکتر برای سونو و شروع پانکچر.& ...

منم اینجوری شدم الان قرار بود وارد سیکل بشم که سرما خورده بودم البته ۱۰ روز پیش اینا بود ترسیدم وارد سیکل نشدم چون دفعه پیش هم‌دو هفته قبل سیکل سرما خوردم وارد سیکل شدم اینبار ریسک نکردم 

از مامای دکتر هم در این مورد سوال کردم گفت نمیشه گفت سرما خوردگی روی کفیت تخمک تاثیر میذاره یا نه ما نمیتونیم در این مورد چیزی بگیم 

البته من فکر میکنم روی تخمکهای کسی که تخمکهاش خوبه تاثیر نذاره من کلا کیفیت خوب نبود دیگه گفتم با اینم ریسک نکنم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من موقع پانکچر گفتن سه تا تخمک داری ، بعدش دوتاش هم نمیدونم چی شده بود که گفتن یه دونه هست اونم‌جنین ...

منم دقیقا کیفیت نداشت،اول گفتن سه تا تخمک،بعد دوتا جنین که قابل انتقال نبود،داروهامم همه خارجی

البته از سه ماه قبلش کیوتن و اووبوست،ژل رویال و تقویتی زیاد مصرف کردم و همچنین پیاده روی ولی انگار بی فایده بود

وااای واقعا؟! بعد قطع نکرد برات ؟ یعنی بیهوشی کامل گرفتی؟ جاش بهت هپارین نداد چند روز؟ یاسمین جان ی ...

نه عزیزم‌همون انوکسارو ادامه دادم

از کمر سر بودم

چرا گرفتم ۶ روز سفکسیم با یه پودر توی اب حل کردم‌خوردم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
انشالله امروز هشتمین روز انتقالمه ولی هیچی هیچی هیچی علائم ندارم😭 شما علائمتون چی بود از کی شروع ...

منم روز ۶ انتقال هستم هیچ علائمی ندارم

افسردگی گرفتم

دفعه دوم انتقال میدم

اونسری یادمه سینه هام یکم سنگین شدن ولی منفی شدم

اینسری سینه هامم سنگین نشده 

ینی میشه مثبت بشم

نه گلم اصلا ربطی ندارع، ترشحات بخاطر داروهاست و کاملا طبیعیه، من که پد روزانه استفاده میکردم از شدت ...

پس خداروشکر عزیزم ممنونم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
من هر بار که مثبت شدم داشتم عزیزم ، خیلی هم داشتم کاملا بی رنگ و مثل آب البته مال من از روز ۹ &nbs ...

عه چه جالب ممنون عزیزم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭