2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
والا چیکا جون گرفتگی زیردلم اوکی نشده هنوز گاهی هست و واژنم گاهی درد دارم همشم احساس میکنم ادرار دار ...

نه عزیزم نگران نباش منم گاهی گرفتگی داشتم دکتر برام ایزوکسوپرین تجویز کرد خیلی بهتر شدم با دکترت مشورت کن این چندوقت اخر اذیت کنندست واقعا

خداياشكرت....❤️ 
سلام چیکا جان  اب دور پسرتون خیلی کم بود؟ اخلالی هم تو رشدش ایجاد کرد؟ یعنی میرفتی سونو سن جنی ...

سلام قربونت برم اب دورش ۹ بود راستش روند وزن‌گیریش کند شده بود یک مقدار و اینکه همیشه اختلاف دو تا سه روز داشتن اما سونوی اخر اختلاف ۶ روز شده بود دیگه دکتر ترجیح داد ختم بارداری بده گفت نمیتونم ریسک کنم یکم‌شرایطش مناسب نیست خدایی نکرده ممکنه مرگ داخل رحمی اتفاق بیوفته برای یکیشون. 

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش منم خیلی دسشویی میرم ۳ماهه اول که واقعا شدید باز الان بهتر شدم گرفتگی هم میگن مال رشد رحم ...

خیلی ممنونم عزیزم مرسی از دلگرمیت توکل به خدا التماس دعا

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
نه عزیزم نگران نباش منم گاهی گرفتگی داشتم دکتر برام ایزوکسوپرین تجویز کرد خیلی بهتر شدم با دکترت مشو ...

منم دارم دکتر اسرافیلی بهم داده بود ولی این دکتر جدیده میگفت سعی کن کمتر استفاده کنی چون کمی تو وزن گیری بچه تاثیر میزاره این گفت بجاش شیاف یه روز درمیون بزار.

مرسی عزیزدلم که ج دادی توکل به خدا این بیست روزم بگذره به امید خدا من سلامت بغلش کنم با دعای شما دوستای خوبم😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام قربونت برم اب دورش ۹ بود راستش روند وزن‌گیریش کند شده بود یک مقدار و اینکه همیشه اختلاف دو تا س ...

ممنونم از پاسخت 

از چند هفتگی اب دورش کم شده بود؟ 

برای من سونو انومالی گفت باید مایعات بیشتر بخوری یه مقدار کم خیلی میترسم برای رشدش. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
من بی حسی رو ترجیح میدم خودمم تجربه داشتم به چند دلیل بی حسی خوبه یکی اینکه بچه رو همون لحظه میبینی ...

ممنونم چیکا جونم مرسی از راهنماییات شما چه کارهایی انجام دادی بعد ش که سردرد و کمردرد و اینا نداشتی؟؟؟ میگن یه سری کارا رو باید رعایت کنی 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
خونه دستگاه قند خون  داری؟ بهتره بری ازمایش بدی .چون اگه مشکوکی. بعدش اولش فقط مراعات کنی

آره عزیزم دارم قند ناشتامو مدام چک میکنم امروز مثلا ۸۵ بود حالا میخام دوساعت بعد صبحانه هم بگیرم ببینم چنده 

نرمالش باید چندباشه؟ قند دوساعته 

شمبه پیش آزمایش گلوکزو دادم جوابش امروز میاد

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه عزیزم اون انقباض نیست، انقباضی خطرناکه که احساس کنی رحمت داره جمع میشه، انگار که حجمش کم میشه مثل ...

مرسی عزیزدلم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم تست تحمل گلوکز دادی؟ ندادی حتما بده

آره عزیزم شنبه هفته پیش دادم امروز آماده میشه 

امروزم ناشتامو گرفتم ۸۵ بود

عزیزم اصلا نگران نباش اسم انقباضات شما برکستون هیکس هست و از ماه دوم حاملگی میان و میرن و دردناک نیس ...

خداروشکر مرسی عزیزدلم

ان شالله که مثبتی. استرس به خودت نده استرس هورمون ها رو بهم میریزه. به من گفته بودن مثل کنجد تو عسله ...

انشالله

امروز هشتمین روز انتقالمه ولی هیچی هیچی هیچی علائم ندارم😭

شما علائمتون چی بود از کی شروع شد؟

همین بهترین کاره، استراحت مطلق اصلا خوب نیست تازه ضرر هم داره، دقیقا باید روال عادی زندگی طی بشه عزی ...

من چون آلرژی دارم تا دیروز خیلی سرفه و عطسه میکردم نگرانم‌ این سرفه ها کار رو خراب کرده باشه🥺

من چون آلرژی دارم تا دیروز خیلی سرفه و عطسه میکردم نگرانم‌ این سرفه ها کار رو خراب کرده باشه🥺

منم خیلی عطسه می کردم مال پروژسترون  اصلا نگران نباش منم فک کردم سرماخوردم و همه چی تمومه اما خیلی ها که مثبت شدن عطسه داشتن ریلکس باش روز ۹ و ۱۰ درد معده و شکم داشتم و گاهی خفیف درد پریود بقیه علایمم مال داروهاس پس فک نکن بهش شاد باش این خیلی خوبه فیلم ببین قران بخون 

آره عزیزم شنبه هفته پیش دادم امروز آماده میشه  امروزم ناشتامو گرفتم ۸۵ بود

امیدوارم دومیش هم زیر ۱۰۰ باشه، اگه سابقه قندخون در خانواده داری حتما مراقب رژیم غذاییت باش

و خدایی که در این نزدیکیست