2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
حتما یه آزمایش ایمنی انعقادی بده..چون ممکنه در بارداری نیاز به آسپرین  انوکسا یا سرم ای وی ای ج ...

آنوکسا داشتم گلم این آزمایشا رو هم نصفشو دادم ولی انشالله بعد سقط حتما بیشتر پیگیری میکنم که انشالله اگه مشکلی باشه برطرف کنم. امیدوارم که اینجور باشه آدم حالا همش میترسه که سری بعدم اینجوری نشه توکل به خدا ببینم چی میشه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من روز ۵ زدم 😐😐😂نشون نداد. روز ۷ زدم نشون داد نه عزیزم از روی کنجکاوی‌ زدم فقط😂

وای روز ۵😁😁😁😁

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اصلا نترس باور کن فقط مراقبت میخواد مثلا ویتامین اد بگیر بعد حموم حتما بزن چون بقیه خشک بشه سف ...

مرسی پروانه جونم چه نکته های خوبی رو گفتی😘

حتما رعایت میکنم

چشم، من واقعا از ته دل آرزومه همه بچه های این تاپیک به خواسته شون برسن، ایشالا اگر لایق باشم دعا میکنم شما هم سال دیگه دوباره مامان بشی، اینبار یه داداش کاکل زری برای فرشته هات بیاری🙏🙏🙏

اره واقعا حق داری. تا میتونی رعایت کن بعداز سزارین زیاد نشین زیاد به خودت فشار نیار من گاهی برای این ...

مرسی چیکا جونم😘

واقعا یه دونش هم ماه اول خیلی سخته، چه برسه به دو تا همزمان! خداروشکر که تونستی دو تارو از روزهای خیلی سخت بگذرونی، زنده باشن زیر سایه مامان و بابا از شیرینی هاشون هم دو برابر لذت ببرین😍😍

مرسی که تجربیاتت رو گفتی عزیزم، حتما رعایت میکنم

سلام دوستان عزیزم وقتتون بخیر من امروز پانکچر شدم، خداروشکر یازده تا تخمک داشتم و هایپر شدم 

عزیزانی که ذخیره تخمدان شون کم سه ماه سبک زندگیتون رو تغییر بدید رعایت کنید شکر و کنسرو، نوشابه و... نخورید نتیجه خوبی میگیرید 

من با ذخیره هفت دهم این نتیجه رو گرفتم

لطفا برام دعا کنید جنینهای خوبی هم برام تشکیل بشه 

هایپر شدم به شدت درد دارم اگه تجربه ای دارید بگید ممنون میشم 

من سه بار انتقال دادم گلم تو هر انتقالم یجور بود ولی آخرین بار بارزترین حالتم درد پریود بود یه روزم ...

خداروهزاران بار شکر, انشالله بسلامتی, میشه بگی از روزه چندانتقال اونطوری شدی؟چون منم خیلی درد دارم. دیشب از درد به قول تو  دولا شدم

🥲

خداروهزاران بار شکر, انشالله بسلامتی, میشه بگی از روزه چندانتقال اونطوری شدی؟چون منم خیلی درد دارم. ...

اگه اشتباه نکنم روز شش یا هفت انتقالم بود گلم خیلی درست یادم نی چون خیلی به علائم توجه نمیکردم اهمیت نمیدادم بخاطر همین درست یادم نمونده روزشو. ایشالله که بزودی خبر بارداریتو بدی و نه ماه دیگه هم نی نیتو صحیح سالم بغل بگیری 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
پیامی نداشتم عزیزم حال این روزهای من یه چیزی مثل برزخه انتظار برای خبری که معلوم نیست خوبه یا بد ...

انشاالله کع رشک کرده امیدن بخدا باشه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

سلام مامانا تاپ برقی پسرمو گذاشتم واسه فروش 

کاملا نو 

پسرم ۲۵روزشه

درحد چندبار روشن شده

مناسب سیسمونی

کارتنش موجوده

برقی و باطری خور

قابلیت اتصال به بلوتوث

۵سرعته و زمان دار

دارای کنترل از راه دور

۲تومن 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
ممنون عزیزم  مشکل خاصی نداشتیم. گاهی سونوهایی که میرفتم تخمدانها pco خفیف نشون میداد.   ...

شکر خدا پس مشکل خاصی نداشتین ما وضعمون خیلی تعریفی نداره😅😅😅

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
هنوز که داروهاتو شروع نکردی چه ایرادی داره رنگ کنی؟؟ مردم تووو بارداری رنگ میکنن!! من هروقت سوالای ا ...

عزیزم چون رژیم غذایی رعایت میکنم برام مهمه مواد شیمیایی وارد خونم نشه. دوست دارم موقع انتقال بدنم تو بهترین شرایطش باشه

از این نظر نگران بودم. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم من خوزستانم عصو بسیج شدم یه بیمه برا ناباروری برایه یک سال شدم یه مقدار از هزینه ها رو میده مث ...

چه جالب

مرسی گلم با همسرم درمیون میزارم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻