2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
چیکا جون سلام من هفته 35هستم گاهی زیر دلم درد میگیره دردی نیست که بگم خیلی شدیده مثل یه تیر کشیدنه ب ...

سلام عزیزم دردی که با استراحت رفع میشه نگرانی نداره اینکه تند تند ادرار داری طبیعیه چون بچه فشار میاره. هرموقع درد داشتی یه لیوان اب بخور به پهلوی چپ دراز بکش دردت مداوم نبود و از بین رفت نگران نباش. اره من خیلی سونو رفتم چون اب دور پسرم کم بود و گاهی حرکت دخترمو حس نمیکردم چون جاشون تنگ شده بوداخرین سونو هم ۳۵ هفته و ۴ روز رفتم که دوروز بعدش زایمان کردم.

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبید ؟رفتی دکتر ؟ حرکت های نی نی و حس میکنی ؟من نه هنوز 

سلام بله رفتم دکتر گفت بچه اولت هست چون رحم بزرگ میشه ازین به بعد اینا طبیعی هست فقط نباید لکه بینی یا ترشحات دیگه ای باشه و اینکه برام شیاف و آمپول هیدروکسی پروژسترون نوشت هر هفته یکی تزریق کنم 

منم حرکات جنین رو حس نمیکنم واسه همین نگرانم خواهر من بارداره توی 5ماهگی حرکات جنین حس میکرد ولی من فکر کنم الان 21 هفته هستم هیچی درک نمیکنم از حرکاتش

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
سلام بله رفتم دکتر گفت بچه اولت هست چون رحم بزرگ میشه ازین به بعد اینا طبیعی هست فقط نباید لکه بینی ...

منم ۲۱ هفته ام حس نمی کنم شیاف ها روزی چن تا ؟به منم هیدروکسی  داد جنسیتت چیه ؟میگن دختر زودتر تکون می خوره اما مال من برعکس شده 😁شکمم  سفت میشه هنوز انقباض هارو دارم 

حتما انشالله اگه خوب پیش بره همه چی اونم امتحان میکنم بارداری اولم داشتم gcsf

نیلو جون منظور دوستمون چسب جنین نبودا. منظورش چسب استرادیول بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نیلو جون منظور دوستمون چسب جنین نبودا. منظورش چسب استرادیول بود

آهان ببخشید متوجه نشدم

من پچ رو خیلی امتحان کردم هیچ تاثیری نداره

ببین تجربه م تو تمام سیکلای کنسل شده استرادیول بیشتر اصلا اصلا آندومتری رو که نخواد بره بالارو بالا نمیبره

و دقیقا حرف مامان سوفی درسته

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خیلی خوب عزیزم شوهرم هیچ اسپرم نداره اهدایی گرفتید

بیوپسی شده شوهرت؟تو بیوپسی هم اسپرم نداشت؟

نه عزیزم اهدایی نگرفتیم با بیوپسی اسپرم داشت شوهرم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ایشالا که خدا بهترینها رو نصیبت کنه🌹 دوقلوعه یایدونه

قربونت عزیزم

ی قلوعه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بیوپسی شده شوهرت؟تو بیوپسی هم اسپرم نداشت؟ نه عزیزم اهدایی نگرفتیم با بیوپسی اسپرم داشت شوهرم

هورمونهاش اصلا نرمال نبود دکتر ارولوژی گفت نیازی به بیوپسی نیست صد در صد نداره

انشاالله به زودی فسقلی خاله بیاد تو دلت خیالت راحتتر میشه

قربووونت برم. ان شاالله برا هممون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آهان ببخشید متوجه نشدم من پچ رو خیلی امتحان کردم هیچ تاثیری نداره ببین تجربه م تو تمام سیکلای ک ...

عه چ بد😢 ی ذره امیدوار شده بودم😅

اره دقیقا منم دو بار تجربه کردم و بالا نرفت

منم ۲۱ هفته ام حس نمی کنم شیاف ها روزی چن تا ؟به منم هیدروکسی  داد جنسیتت چیه ؟میگن دختر زودتر ...

شیاف نفهمیدم روزی چن تا آخه منشی که دارو مینویسه گفت داری منم گفتم دارم دیگه ننوشت منم میخام روزی یکی استفاده کنم

جنسیت رو سونو ان تی 12 هقته و 16 هفته گفتن دقیق مشخص نیست ولی احتمالا دختره منم دیگه گذاشتم بحساب دختر آره منم شنیدم دختر زود تکون میخوره تو خونه هم میگن ولی من حس نمیکنم یا متوجه نمیشم اینقدر که انقباض پیش میاد شاید فکر میکنم انقباض هست تا حرکت جنین 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .