2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046682 بازدید | 684536 پست
چون از طرف کار همسرت هست مزایاش خوبه کار همسرم نیمه خصوصیه و بیمه تکمیلی براشون اوکی نمیکنن اینجور ...

عزیزم من خوزستانم عصو بسیج شدم یه بیمه برا ناباروری برایه یک سال شدم یه مقدار از هزینه ها رو میده مثلا انتقالم ۳۱۰۰ شد رویان تهران من ۱۱۰۰ دادم !به نظرم برو بسیج محلتون بگو من زوج نابارورم انشالا که شمارو هم بیمه بکنن

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
اشکالی نداره، قرصها غیر از دارو گچ هم دارن. دارویی که توش بوده جذب شده و گچش میاد بیرون. هیچوقت اون ...

عه واقعا؟ اون سه تا رو که دیدم چقد ترسیدم که چرا اینجوری شده.دستت درد نکنه.

اره دستکش یک بار مصرف میپوشیدم تو دستم خیس میکردم دارو رو ی کوچولو هم می مالیدم بعد میذاشتم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بالاخره یه چیزی هست که میگن بهشت زیر پای مادرانه دیگه گلم، ماه نهم هم که دیگه همه جوره به آدم فشار م ...

مرسی گلم بله درسته ایشالله هر کی بارداره صحیح سالم این دوران رو طی کنه واقعا و ثمرشو بغلش بگیره و هرکی هم در آرزوشه به امید خدا هر چه زودتر به مراد دلش برسه و بارداری بی دردسری رو داشته باشه گلم مخصوصا شما دوستای گل این تاپیک 🥰😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
بالاخره یه چیزی هست که میگن بهشت زیر پای مادرانه دیگه گلم، ماه نهم هم که دیگه همه جوره به آدم فشار م ...

میدونی قضیه ماها شده قضیه آدمه مار گزیده ماها نیست کلا تو این راه بارداری سختیای زیادی کشیدیم هر کدوممون به یه نحوی سقط و غیره داشتیم اینه که با کوچکترین چیزی میترسیم و سخت میگیریم فقط تو این راه خدا کمکمون کنه 

عزیزم خیلی دلم می خواست می‌تونستم کمکت کنم، من خودمم این شرایطو داشتم بلاتکلیفی واقعا خیلی بده ولی خ ...

هانیل جان هی به خودم امیدواری میدم ولی فکر کنم حتی یک مورد هم نداشتیم که بتا بعد از افت رشد داشته باشه

بعضی وقتها میگم خودت رو گول نزن

ولی چاره چیه

امیدوارم به اینکه خدا برام معجزه میکنه🥺🥺

ممنونم از دلداریت

عزیزم میفهمم که خیلی ناراحتی💗 انشالله بزودی مامان یه دو قلوی ناز میشی. آخه چی بگیم وقتی حتی دکتر هم ...

آره میدونم عزیزم

عصر خیلی حالم بد بود احساس خفگی داشتم فقط امیدوارم به لطف خدا

ممنونم از پیامت

توکل به خدا

پیامی نداشتم عزیزم حال این روزهای من یه چیزی مثل برزخه انتظار برای خبری که معلوم نیست خوبه یا بد ...

عزیزم ایشالله دوشنبه غرق در خوشحالی بشی 🤲

منم اینجوریم فقط دارم گریه میکنم ،کی حال دل ما میخواد خوب بشه ،چشممون رو دوختیم به روزهایی که میخواد ...

واقعا خیلی سخته

روزهای پر از دلشکستگی و ناامیدی

ان شالله خدا به زودی دلتون رو شاد کنه

میدونی قضیه ماها شده قضیه آدمه مار گزیده ماها نیست کلا تو این راه بارداری سختیای زیادی کشیدیم هر کدو ...

دقیقا عزیزم، اما خب برای ما هم شیرینتره هم باارزش‌تر قدرش هم بیشتر میدونیم، الهی که خدا برای همه بهترینها رو رقم بزنه🙏⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم چه خبر کی میری برایه انتقال

سلام عزیز دلم نمیدونم خواهری دارو استفاده میکنم دکتر بهم گفته ۱۳ یا ۱۴پریودی بیا سونو ولی من میخوام دهم یازدهم برم میترسم ضخامت خیلی بره بالا

چون من بدون دارو هم ضخامتم ۸.۹