2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046547 بازدید | 684525 پست
مرسی گلم از جوابت من دوست داشتم بیهوش نشم که اون لحظه که دنیا میادو ببینم 🥰 البته الان دیگه برام فر ...

عزیزم بیمارستان انتخاب کردی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مرسی چیکا جون😘 آره منم از جای بخیه سزارین میترسم واقعا، کاهی میگم کاش جراتش رو داشتم میرفتم سراغ ط ...

عزیزم اصلا نترس باور کن فقط مراقبت میخواد مثلا ویتامین اد بگیر بعد حموم حتما بزن چون بقیه خشک بشه سفت میشه و سرتو بالا نگیر بعد از به هوش اومدن اصلا هم سخت نیست من مامانم نینینو میزاشت رو شکمم بعد خودم با دست سینمو میزاشتم تو دهنش باور کن از طبیعی ها بهتر شیر میدادم فقط یه نکته ی دیگه وقتی میگن بلند شو حتما راه برو تا شکمت کار کنه چون اگه راه نری شکمت کار نکنه اذیت میشی هی بخوابی برات دردرسر میشه اب گلابی و انجیر کمپوتشو بگیر ابشو بخور خیلی کمک میکنه یه ماه قبل زایمانم کرم مخصوص ترک سینه هست رو بزن بزار سینت ترک بر نداره من مسکنم استفاده میکردم شکر خدا اصلا سخت نبود به هر کیم اطرافیانم گفتم دعا گوی شما بودن چون داشتین بار دومشون بود سزارین میکرد باراول رعایت نکرده بود برایه دومی میگفت خیلی بهترم ببخشید طولانی شد خواستم کمک کنم شمام وقت زایمانت برایه منم دعا کن ساله اینده پسرمو بغل بگیرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خیلی تبریک میگم بهتون..خوش قدم باشند ان شالله شما دو قلو باردار بودید؟ وای چقدر جالبه خدا حف ...

سلامت باشی عزیزم انشالله قسمت همه منتظرا

اره دوقلو دخترن🥰

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
شبا دهن سرویس میشه تا صبح‌بشه ای جان خدا حفظشون کنه

اره واقعا منکه دیگه خواب ندارم اصلا

قربونت عزیزم😘

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

سلام بچه ها تورو خدا جواب بدین من تو ماه هفتم هستم از دیشب سمت راست زیر دلم و پهلوم گاهی درد میگیره ولی می‌کنه از چی می‌تونه باشه من خیلی میترسم نگرانم؟

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼
حس میکنم هیچ کس روش نمیشه بهم بگه که فکر کنم باید بیخیال این بارداری و نی نی بشم چون وقتی هیچ کس هی ...

چی شده مگه پیامتون چی بود

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
مرسی چیکا جون😘 آره منم از جای بخیه سزارین میترسم واقعا، کاهی میگم کاش جراتش رو داشتم میرفتم سراغ ط ...

اره واقعا حق داری. تا میتونی رعایت کن بعداز سزارین زیاد نشین زیاد به خودت فشار نیار من گاهی برای اینکه این دوتا شیرمو بخورن ۵ ساعت مدااام مینشستم یعنی اینقدر درگیر بودم نمیفهمیدم که ۵ ساعته نشستم روی زمین حالت دولا که شیر بدم اونم یک روز بعداز زایمان همین باعث شد یه تیکه از بخیه هام جوش نخوره و باز بمونه بنظرم کمر دردم بخاطر همین موضوع خیلی اذیتم کرد. سختی نشستن و بلندشدنش ۴ تا ۵ روزه دیگه روبراه میشی. اما خواهرانه میگم بخاطر خودتم شده رعایت کن من اصلا هوای خودمو نداشتم فقط فکر و ذکرم بچه ها بودن. اینم بگم اصلا ترس نداره من واقعا فقط موقع اولین راه رفتن درد داشتم و‌ بلندشدن وگرنه دردی که ازار بده نداشتم  

خداياشكرت....❤️