2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046756 بازدید | 684546 پست

سلام ..خانم هاز باردار یه سوال داشتم.من الان هفت هفته و سه روزمه....هفته ی پنجم و چهارم درد زیر شکم خفیف داشتم..ولی الان دو هفته اس که هیچ دردی نیست..فقط تهوع و سرگیجه دارم و کمی سینه درد..قلبشم شش هفته تشکیل شد..ولی نگرانم..چرا هیچ دردی زیر شکمم دیگه حس نمیکنم..یعنی بی صدا رشد میکنه،؟

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
مرسی گلم سوالامو جواب دادی😘 همینکارو میکنم

هنوز که داروهاتو شروع نکردی چه ایرادی داره رنگ کنی؟؟ مردم تووو بارداری رنگ میکنن!! من هروقت سوالای اینجوری از دکترم میپرسیدم میگفت تا یه روز قبل از انتقال هرکاری میخوای بکن هرچیزی میخوای بخور فقط بعد ازز انتقال فککن بارداری رعایت کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید عزیزم پس یعنی فقط بیستو چهارساعت قبل عمل نزدی درسته؟ بمن گفتن برای اینکه بی حسی بگیری بجای ب ...

بله من هرشب ساعت ۱۱ میزدم که شب قبل زایمان نزدم 

فکر کنم یه  انوکسا ۴۰۰۰ حدودا برابر با دو تا هپارین ۵۰۰۰ هست برای همین قبل عمل انوکسا تبدیل به هپارین میشه تا خونریزی موقع سزارین تحت کنترل باشه 

به شما گفتن ۴۸ ساعت قبل انوکسا قطع بشه با این حساب با تفاوت اثرشون مطابقت داره

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
مثل اینکه خوب بالا رفتن ضخامت ربطی به مصرف زیاد استرادیول یا چطور مصرف کردنش نداره. دکتر من ا ...

چ جالب. ممنون عزیزم.

قرص واژینال گفتی یادم افتاد. نمیدونم چرا برا من اینجوری شد ۳ تا از قرصا چند روز بعد قطع کردن ب صورت خمیر شده بیرون اومدن مابقی نمیدونم جذب شده بودن یا چی.

موندم چرا اینجوری شدن. ینی اثر نکردن دیگه نه. اگه این دفعه هم بده دکتر بگم ک ب دردم نخورد؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بله من هرشب ساعت ۱۱ میزدم که شب قبل زایمان نزدم  فکر کنم یه  انوکسا ۴۰۰۰ حدودا برابر ب ...

نه بابا بمن نگفت قطع کنم دیروزم کفرم از همین گرفته بود حالا میخوام با دکتر روماتولوژی دیگه ای ویزیت بشم ببینم اون نظرش چیه دیروزیه بهم گفت 24ساعت قبل انوکسا قطع و هپارین جایگزین و بعد در اولین فرصت بعد عمل باز انوکسا تا 14روز ادامه بعدشم برم پیشش تا بقیشو بگه. چرت و پرت فقط والا.

مرسی گلم از جواب دادنت خدا نی نیتو حفظ کنه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

[QUOTE=228043999]نه بابا بمن نگفت قطع کنم دیروزم کفرم از همین گرفته بود حالا میخوام با دکتر روماتولوژی دیگه ای ویزیت ...[/QUOTE

من تابستون سقط داشتم..فقط هم ana بالا بود..با این حال تا ده روز بعدش انوکسا رو برام ادامه دادن که دلیلشو نفهمیدم.چون مشکل انعقادی ندارم...الانم که باردارم هر روز میزنم..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
[QUOTE=228043999]نه بابا بمن نگفت قطع کنم دیروزم کفرم از همین گرفته بود حالا میخوام با دکتر روماتولو ...

منم هر روز میزنم ولی برای عمل اصولا دو روز قطعش باید کرد تا بتونن با بیحسی عمل کنن . انشالله این بارداریتون به ثمر بشینه و دیگه فقط خاطره خوب بمونه برات شما احتمالا چون سقطت یهویی بوده دیگه قطع نکردن و ادامه دادن

من ۴ روز انتقال دادم دفعه دوم م هس ایندفعه روزی که انتقال دادم اخر شب لکه دیدم ینی چی بوده  ...

فکر نکنم منم روز اول لکه بینی داشتم من سه شنبه انتقال دادم 

پرسیدم گفتن طبیعیه 

ولی امروز یهو کمرم به شدت گرفت و فعلا خوب نشده خیلی نگرانم که اثر بد نذاره این کمر درد 

خوب این برای من قطع نکرد اینجوری من مجبورم بیهوشی کامل بگیرم. شما مشکل انعقادی داشتی؟ بعد هپارین بزن ...

آره گلم من پلاکتم بالا بود. من خودم بی هوشی کامل میخواستم عزیزم حالا نمیدونم هپارین تاثیری تو نوع بیهوشی داره یا نه

گلم شما که همونروز عملتون هپارین زدین بی حسی گرفتین یا بیهوشی کامل؟ بعد چرا دکترتون احتمال زایمان زو ...

من بیهوشی کامل البته با اصرار خودم بود چون من بی حسی نمیخواستم. گلم من کلا انقباض زیاد داشتم واسه همین با این که پلاکتم بالا بود هم اسپرانو قطع کردن هم انکسارو قطع کردن به جاش هپارین دادن چون دکتر گفت به احتمال زیاد زود تر از موعد باید زایمان کنی که من تاریخ زایمانم ۲۷ اسفند بود ولی ۲۲ام سزارین اورژانسی شدم

عفت جان تو‌اینبار مثبت شدی یا منفی ؟

منفی شدم انگار مامان شدن توسرنوشتم نیس یه سال دیگه از اول شروع میکنم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
من بیهوشی کامل البته با اصرار خودم بود چون من بی حسی نمیخواستم. گلم من کلا انقباض زیاد داشتم واسه هم ...

مرسی گلم از جوابت من دوست داشتم بیهوش نشم که اون لحظه که دنیا میادو ببینم 🥰 البته الان دیگه برام فرقی نداره حالا تصمیم دارم با یه روماتولوژی دیگه هم این هفته مشورت کنم ببینم اون چی میگه بعدم ببینم دکتر زنانم نظرش چیه کلا عادت دارم به محکم کاری بیش از حد همیشه هم دردسر شده برام ولی دیگه توکل به خدا ببینم قسمتم چجوری میشه کلا دیگه دوست ندارم بعد عملمم باز دوباره آمپول بزنم با وجود اینکه من آزمایش انعقادیم نرمال بوده. التماس دعا گلم 

خدا کوچولوتو براتون نگهداره 

مرسی گلم از جوابت من دوست داشتم بیهوش نشم که اون لحظه که دنیا میادو ببینم 🥰 البته الان دیگه برام فر ...

من که دکتر زنانم تجویز کرد و اصلا زیر نظر روماتولوژی نبودم ولی خوب نمیشه یهویی قطع کنی اکثرا چند روز بعد زایمانم میگن بزنید که من آنقدر در گیر شیر نخوردن بانو زردی بودم بعصی روزا یادم میرفت بزنم. من خودم میترسیدم از این که بیهوش نباشم و بخوان عملم کنن و هم این که بعضیا میگفتن بعد بی حسی کمر دردای شدید گرفتیم واسه همین ترسیدم البته هر کدومش ی مزایایی داره ی معایبی من که از بس زایمانم یهویی شد حتی پمپ دردم نزدن واسم  توکلت به خدا باشه. مرسی خدا کوچولویه خودتم حفظ کنه

منفی شدم انگار مامان شدن توسرنوشتم نیس یه سال دیگه از اول شروع میکنم

اینجوری نگو عزیزم انشالله همه چی درست میشه 😔

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش