2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046666 بازدید | 684535 پست
من‌ چون زایمانم یجورایی اورژانسی شد دوروز مونده بود دکتر قطع کرد من مشکل غلظت خون داشتم. بعدشم ادامه ...

منم شنیدم برای همه رو اکثرا اینجوری میکنن 48ساعت قبل قطع میکنن موندم به خدا تازه من آزمایشم مشکلی نداشته اونوقت دکتر روماتولوژیه میگه اگه قطع بشه دچار خونریزی بشی کی پاسخگوعه🥺 همچین تشویش بهم داده ها الان کلافه ام قشنگ.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزیزم اگه مشکل نداری چرا ادامه داده واسه منو ۲۰ هفته قطع کرد

خودمم موندم حالا با اینکه تا آخر بارداریم باشه اصلا مشکل ندارم و خودمم راضی تر بودم که هست و قطع نکردنش ولی اینکه مثل بقیه 48ساعت قبل عملم قطع نشه و بعدش بجاش هپارین زده بشه و بعد عملمم باز دو هفته دیگه هم زده بشه اینا کلافم کرده والا سر درنمیارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی مشکلی نداشتی چرا رفتی روماتولوژی؟ من اصلا اینارو نرفتم حتی مشاوره بیهوشی هم نرفتم همه کارارو دک ...

فدات بشم نه من بخاطر ایمنی پیش دکتر روماتولوژی رفتم چون anaبالا بود ولی انعقادی موردی نبود. اونموقع میخواستن تو دوازده هفته پردینزول رو دکتر زنان برام قطع کنه بعد من ترسیدم پاشدم رفتم پیش دکتر ایمنی بعدم اونم پاس داد به این روماتولوژیه اون احمقم قطع نکرد پردینزول رو تازه بهم هیدروکسی کلروکلین هم داد که من از اونموقع دارم میخورم بعد جالبه من ایمنیم هم به غیر از anaبقیه فاکتورها همشون نرمال بودن. این دکتر روماتولوژیه کلا انگار دارو زیاد دوست داره جالبه که میگه دو هفته بعد عملت باز بیا پیش من تا بگم هیدروکسی و پردینزول و انوکساتو چکار کنی میگم خوب الان بگو یا اگه میخوای آزمایش بدی بنویس که لااقل با جوابش بیام میگه نه نیاز به آزمایش نی موندم میخواد با دیدن قیافم بگه چه دارویی بخورم چی نخورم.

حتی میگه بعد عملت بازم پردینزول و هیدروکسی بخور خوب آخه چراشم نمیگه

سلام گلم منم اواخر که دکتر احتما زایمان زودرس داد انکسا قطع کرد و هارین داد روزی ۳ تا. و گفت اگه یهو ...

خوب این برای من قطع نکرد اینجوری من مجبورم بیهوشی کامل بگیرم. شما مشکل انعقادی داشتی؟ بعد هپارین بزنی با بی حسی عمل میکنن یا نه هپارینم بزنی باید بیهوش کامل بشی؟

کلافه ام به خدا نه درست به آدم توضیح میدن نه میگن مشکل چیه حتی به دکتره میگم خوب بنویس هپارینو برام که بخرم میگه دکتر زنانت بگو مینویسه میگم خوب شما داری تجویز میکنی اینو که دکتر زنانم نخواسته بود ازم که اون نسخشو بنویسه

فدات بشم نه من بخاطر ایمنی پیش دکتر روماتولوژی رفتم چون anaبالا بود ولی انعقادی موردی نبود. اونموقع ...

با دکتر اسرافیلی حتما مشورت کن باز بهتر راهنماییت میکنه اینجوری ادم بیشتر گیج میشه. نگران نباش انشالله خیره

خداياشكرت....❤️ 

@داداشمممم      

عزیزم با جووون و دل درکت میکنم خدا با تمام وجود آرامش تو دلت سرازیر کنه 

دو روزه گریه کردم فقط امروز صبح خودم سقط کردم تموم بدن دردم رفت اما دل منم رفت خیلی سخته دل بسته بودم بهش اما خوب رفت خدا بهترین هارو برات میسازه سارا من مطمئنم 

برا آرامش دلت و دلم صلوات میفرستم خدا هوامو نو داشته باشه 

بازم بیا سایت دخترا هستن دلگرمممون میکننن 

ماها همو داریم بهم روحیه میدیم خدا اینجا رو سره راهمون قرار داده که درک می‌کنیم همو 

اینبار من مطمئنم خدا دلتو شاد می‌کنه شاد میشیم 

خدا آخره همه چیو خوب نوشته

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فدات بشم نه من بخاطر ایمنی پیش دکتر روماتولوژی رفتم چون anaبالا بود ولی انعقادی موردی نبود. اونموقع ...

من انعقادی یه مشکل کوچیک داشتم دکتر انکلوژی گفت چون ۳۵ سالته بهتره انوکسا بگیری دو تا منفی داشتی. ایمنی هم ana بالا بود fana لب مرزی ارجاع دادن روماتولوژی ولی دکتر ایمنی گفت بخاطر این مشکلات ایمنی انوکسا بگیری بهتره چه انعقادی مشکل داشته باشی چه نداشته باشی

خدایا شکرت
با دکتر اسرافیلی حتما مشورت کن باز بهتر راهنماییت میکنه اینجوری ادم بیشتر گیج میشه. نگران نباش انشال ...

سلام چیکا فسقلیا چطوره خوبن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
با دکتر اسرافیلی حتما مشورت کن باز بهتر راهنماییت میکنه اینجوری ادم بیشتر گیج میشه. نگران نباش انشال ...

دیگه پیش دکتر اسرافیلی نمیرم چون قراره ایشالله بیمارستان گاندی عمل کنم دکترمو عوض کردم. 

نمیدونم والا چکار کنم حالا گفتم پیش یه متخصص روماتولوژی دیگه هم برم ببینم اون چی میگه.

یعنی شما قبل عمل مشاور بیهوشی نگرفتی؟ خوب اینو که کلا باید قبل هر عملی بریم بیمارستان مشاوره بیهوشی بگیریم چطور از شما نخواستن چون یسری سوالها و سوابق ازت میگیرن که طبق اون بیهوش کنن یا بی حس...

مثلا بمن گفت با توجه به مصرف انوکسا اگه دکترت اجازه قطع 48ساعت زودتر بده بی حس از کمر اگه نده مجبوریم کاملا بیهوشت کنیم بخاطر همین گفت ازش برامون نامه بیار این شد که من باز رفتم روماتولوژی 

من انعقادی یه مشکل کوچیک داشتم دکتر انکلوژی گفت چون ۳۵ سالته بهتره انوکسا بگیری دو تا منفی داشتی. ای ...

من حرفم و مشکلم با انوکسا داشتنم نی گلم اونو که منم دارم از اول بارداری میزنم اینکه نگفت میتونم ۴۸ساعت قبل قطع کنم و اینکه گفت جاش هپارین بزنم و دوباره بعد عمل دو هفته انوکسا بزنم اینا کلافم کرده تازه بعدشم تازه برم پیش خانوم باز که بگه چکار کنم بعدشم قطع نکنم یعنی موندم تو کارش با اون رفتار قشنگش دکتر مستانه محمدی صرفا عشق ویزیت کردن و کشوندنه آدمه انگار خوب الان بگو که چکار کنم دیگه که جی باز دو هفته دیگه بیا

بعد مشکل اینجاست که دکتر بیهوشی ازم نامه دکتر روماتولوژی رو خواست گفتم دکتر زنانم بگه کافی نی گفت نه دکتر روماتولوژیتم بگه گفت روز عمل نامه همراهت باشه

دیگه پیش دکتر اسرافیلی نمیرم چون قراره ایشالله بیمارستان گاندی عمل کنم دکترمو عوض کردم.  نمیدو ...

الهی بسلامتی. نه اصلا نگفتن. من با دکتر صحبت کردم گفتم بی حسی میخوام گفت روز عمل تو‌بیمارستان بگو. توی اتاق عمل ازم پرسیدن بی حسی میخوای یا بیهوشی گفتم بی حسی.

خداياشكرت....❤️ 
الهی بسلامتی. نه اصلا نگفتن. من با دکتر صحبت کردم گفتم بی حسی میخوام گفت روز عمل تو‌بیمارستان بگو. ت ...

چه باحال به من حق انتخاب ندادن و گفتن کسی که انوکسا میزنه اگه قطع نکنه دچار خونریزی میشه و توام چون تحت درمان روماتولوژی هستی بگو اون بگه چه کار کنی.

تقصیر خودم شد حواسم نبود به دکتر بیهوشیه گفتم این داروهارو انوکسا و پردینزول و هیدروکسی رو دکتر روماتولوژی داده در صورتی که انوکسا رو دکتر زنان کلا بمن داده بود این شد خودمو انداختم تو دردسر.

امروزم همچین این دکتر روماتولوژیه منو ترسوندا بهش میگم من خیلیا رو میشناسم قبل عملشون ۴۸ساعت قبل انوکسا قطع کردن میگه خونریزی کنی یا دور از جونم جفت جدا شه اونا میان جواب بدن🥺

یعنی انقد انوکسا حیاتیه اگه اینجور بود که یک هفته موقع خونریزیه مثلا هماتوم یا غیره  قطعش نمیکردن برای آدم