2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
اتفاقا منم یبار مطب دکترم بودم یه خانمی چسب جنین خواست میگفت امار سقطش زیاده.ولی من چون دیدم خیلیا ا ...

من به دکترم گفته بودم گفت اثر خاصی نمیذاره آمارها یکیه گفت نمیخواد بزنی. پیش کی بودین؟

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من به دکترم گفته بودم گفت اثر خاصی نمیذاره آمارها یکیه گفت نمیخواد بزنی. پیش کی بودین؟

ساراجون لکه وخونریزی نداشت؟ منم همش استرس این اتفاقا رادارم. تهوع ویار ندارم بعضی جاها نوشته تهوع توبارداری خوبه نشون دهنده رشدجنینه من ندارم راحتم ولی میگم نکنه منکه ندارم نشونه خوبی نیس

یا رب العالمین
ساراجون لکه وخونریزی نداشت؟ منم همش استرس این اتفاقا رادارم. تهوع ویار ندارم بعضی جاها نوشته تهوع تو ...

من کل دیشب کابوس دیدم خیلی بده. لک نداشت تهوع هم داشت

خدایا شکرت
سلام عزیزم . سارا دکتر رفت . با اینکه هیچ وقت دوست نداشتم خبر بد بدم . ولی متاسفانه جنینش از اواسط ه ...

وای خیلی ناراحت شدم 

اصلا فکر نمیکردم این اتفاق برا اون بیافته 

خدا خودش بهش صبر بده 

انشالله جاش زودی پر میشه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
با ۱۲ تخمک میشه هایپر شد درد دارم خانما اصلا نمیتونم قخوابم

نه عزیزم نگران نباش، درد هم طبیعیه، بهر حال تخمدان از سایز نرمال خودش خیلی بزرگتر شده، مایعات مخصوصا دوغ زیاد بخور، همینطور سفیده ی تخم مرغ، انجیر و مواد پروتئینی، پریود که بشی دردت هم کامل میفته عزیزم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
منم خوب بودم حتی چند دفعه دکتر گفت خوبی گفتم اره اومدم خونه باز خوب بودم حتی نمیخواستم دوغ اینا بخور ...

گلم شیاف بذار هر ۸ ساعت مشکلی نداره، من ۳۲ تا تخمک داشتم از یک هفته قبل پانکچر درد خفیف داشتم دیگه شب قبل پانکچر دردم خیلی شدید شد و شکمم مثل زنهای ۹ ماه حامله باد کرده بود دیگه قبل عمل انقدر از درد گریه کردم و فشارم افتاده بود بهم مورفین زدن، بعدش هم تا یک هفته درد و یبوست شدید داشتم و دولا دولا راه میرفتم ولی شکر خدا خوب رعایت کردم و مشکلی پیش نیومد، حتما داروهات و آنتی بیوتیک هات رو سر ساعت استفاده کن، مواد غذایی گفته شده هم همینطور، وزن بالای یک کیلو اصلاااا بلند نکم، خم و راست نشو، موقع بلند شدن آروم بلند شو، خلاصه حرکات جسمی تند یا شدید نداشته باش که خدای نکرده تخمدانت پیچ نخورده، ان شاالله پریود که بشی برمیگرده به حالت نرمال. 

ساراجون لکه وخونریزی نداشت؟ منم همش استرس این اتفاقا رادارم. تهوع ویار ندارم بعضی جاها نوشته تهوع تو ...

ولی فک میکنم اینکه از اول نداری خیلی هم خوبه.

ولی قطع شدن  علایم ادمو مضظرب میکنه.

😉

عزیزم من بارداری قبلیم حتی یک ثانیه هم تهوع نداشتم، یعنی کلا هیییییچ نوع ویار یا درد یا علائمی نداشتم جوری که واقعا باورم نمیشد باردارم، حتی شکمم هم تا آخر ماه چهارم یک سانت هم بزرگ نشد، نگران نباش عزیزم بدترین چیز همون استرسه آروم باش و دائم تحت نظر باش و به لحظه ی دیدار مادر فرزندی فکر کن و انرژی مثبت به نی نیت بده ما رو هم دعا کن گلم 🙏🌹

ولی من یادمه یجایی گفت حالم خوب شده ها.

فکر میکنم همون که تهوعش خوب شده بود نشونه ی عدم رشد جنینش بود، انگاری قطع علائم توی ماه های اول خوب نیست و به احتمال زیاد نشون دهنده ی عدم رشد جنینه که همراه با کاهش بتاست، منم این سری با اینکه بتام بالا نبود اما همین که اومده بود پایین یهو تهوع و درد سینم قطع شده بود که من تعجب کردم بعد فهمیدم چی شده ...

اینکه از اول نباشه خوبه ولی قطع علائم توی یه ماه اول انگاری خیلی خوب نیست

فکر میکنم همون که تهوعش خوب شده بود نشونه ی عدم رشد جنینش بود، انگاری قطع علائم توی ماه های اول خوب ...

من بارداری اولم هم سی هفته که بودم یهو احساس کردم سبک شدم. دیدم راحت پیاده روی میکنم.تا اینکه فهمیدم مرگ داخل رحم شدم.روزی که زایمان کردم هم تهوع داشتم. دفع کلیوی نداشتم.

البته برای من خیلی خطرناک بود. و مدلش با اینا فرق داشت..ولی میخام بگم علایم منم قطع شد.تهوع ماه های اخر هم نشونه خوبی نیس.

😉

ساراى عزيز خيلى خيلى ناراحت شدم واست عزيزم، انتقال خودم هم منفى شده ولى واقعا براى شما بيشتر غصه خوردم، متاسفانه زندگى ما همش جبر هستش و ما تقريبا هيچ اختيارى نداريم، ميدونم تمام تلاشتو كردى و چيزى كم نذاشتى تو اين راه ولى اونى كه داستان زندگى همه ما رو نوشته اينجورى واسمون خواسته و صلاح دونسته!! اميدوارم با قدرت و انرژى مثبت برگردى و به تمام خواسته هات برسى عزيز دلم... 

مرسی عزیزم،چند ماهگی تزریق کردی؟چه واکسنی از یق کردی

قربونت ۲۹ هفته زدم 

برای باردارا که سینوفارم میزنن 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍