2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست
عزیزم اگر تونستی این مدت هربار که رفتی پیش دکتر رضایی برامون بگو که چجوری بود، در نهایت بعد زایمانت ...

چشم عزیزدلم ممنونم از دعای خیرت الهی آمین.والا فقط قراره یکبار دیگه پیشش ویزیت بشم گلم ولی حس خوب میده به مریضاش مهربونه و سوال میکردم راحت توضیح میداد حالا بازم بعد عملم ایشالله میام اینجا میگم هرجوری بود  ایشالله شما هم بزودی گاندی که دوست داری عمل سزارین کنی نی نیتو بغل کنی منم واقعا دوست داشتم بیمارستان گاندی برم توکل به خدا دیگه 😘🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت. تهوع خیلی بده انشالله هیچ کس تجربش نکنه. ای جانم به سلامتی انشالله میبینشون و کلی ذوق میکنی. ...

بیشتر نگرانیم اینه که نکنه زیاد مصرف کردم

اخه از بعد مثبت شدن تا حالا پیش دکتر خودم نرفتم

دوشنبه میرم

اونموقع میشم ۹ هفته

خیره انشالله

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
بیشتر نگرانیم اینه که نکنه زیاد مصرف کردم اخه از بعد مثبت شدن تا حالا پیش دکتر خودم نرفتم دوشنبه م ...

نه عزیزم اصلا نگران نباش چیکا جون از ده هفته داروهاشو دکترش کم کرد. انشالله میری و همه چی خوبه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خب همونه دارره استراحت میکنه😜😂 انگار تایم داره هروز پنج شش صبح بیدار میشم میبینم مشغول لگد پراکنیه ...

وای دقیقا نی نی منم صبحا خیلی پرانرژیه هزار ماشاءالله با قدرت تمام لگد میزنه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
همه مرکزها انجام میدن من تو بیمارستان بهمن خیلی دیدم که رحم اجاره بودن، تو مرکز مام دوستم انجام داد ...

من خودم مشکلی ندارم از لحاظ رحمی و اینا....فقط انتقالم مثبت نمیشه...وسنمم پایین بنظرت قبول بکنن؟

من خودم مشکلی ندارم از لحاظ رحمی و اینا....فقط انتقالم مثبت نمیشه...وسنمم پایین بنظرت قبول بکنن؟

آره عزیزم قبول میکنند بهشون سابقه ات رو بگو و بگو مه چند بار انتقال دادی و دیگه نمیتونی

چند بار انتقال دادی؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️