2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046938 بازدید | 684566 پست
آخی الهی من الان چند روزه بهترم خیلی لذت میبرم اون موقعه مرده متحرک بودم. راستی عزیزم شما اوایل هر ر ...

عزیزم من اوایل فقط میتونستم پاستیل بخورم هیچی نمیتونستم بخورم!! شامی نهاری چیزی هم اگه میخوردم نمیموند ! براذهمین خودتو اذیت نکن منم تازه یکم بهتر شدم میتونم شیر بخورم چون خودش یکم باعث تهوع میشه هروقت حالت خوب بود بخور همون ماست هم عالیه فقط همه رو پاستوریزه بخور.خداروشکر که بهتری ایشالا کم کم دیگه کامل قطع میشه راحت میشی😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من اوایل فقط میتونستم پاستیل بخورم هیچی نمیتونستم بخورم!! شامی نهاری چیزی هم اگه میخوردم نمیمو ...

عزیزمی همچنین خودت. آره حتما پاستوریزه میخورم 

تشکر ❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دوستای گلم شماها چقدر اضافه وزن داشتین ؟؟ چقدرش نرماله ؟؟؟ چیکارکنیم که وزنمون اضافه نشه زیاد؟؟ من ه ...

عزیزم اگه تووی bmi نرمال باشی ۱۱ تا۱۶ کیلو مجازی کلا برا اضافه وزن و مناسبه . من تا الان به زور ۳ کیلو ولی خب من شرایطم فرق داره عزیزم . کربوهیدرات و متناسب استفاده کن بیشتر سبزیجات و پروتئین اضافه نمیشه خیلی

الهی بگردم مرسی عزیزم الهی آمین ممنونم از دعای خیرت ایشالله گل پسری شما هم به موقع و صحیح و سالم بیا ...

عزیزم التماس دعاااااا، موقع زایمان همه ی چشم انتظارها رو دعا کن مامان مهربون 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ان شاالله خیلی زود همگیمون به آرزومون میرسیم 

عزیزمی انشاالله

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مردا همه اینجورین اقای من کم مونده دلقک بشه اما من خیلی ناراحتم هر کاری میکنه نمیتونم از ته دلم بخند ...

الهی عزیزم

من امروز به خونریزی افتادم پاهام بدجور گرفته همسرمم ناراحته توکل بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
انوکسا بله هنوزم دارم شاید دو روز قبل عمل قطع کنن برام اگه نکنن شاید بیهوشی کاملم کنن باید از دکتر ر ...

عزیزم اگر تونستی این مدت هربار که رفتی پیش دکتر رضایی برامون بگو که چجوری بود، در نهایت بعد زایمانت هم باز برامون بگو چون منم خیلی گاندی رو دوست دارم، توکل بر خدا که زایمان خیلی راحتی داشته باشی و به سلامتی و میمنت نی نی نازتو در آغوش بگیری ⁦❤️⁩🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
باشه عزیزم ممنون هیوا جون شما ایستاده هستی یا درحال حرکت حرکات تی نیتو متوجه میشی یانه؟ من فقط موا ...

اینقد محکم میزنه همه جوره متوجه میشم اما بیشتر وقتی نشستم و دراز کشیدم انگار تکون میخوره چون میگن وقتی راه میرید مثل گهوارس براشون بیشترشون میخوابن برا همین وقتی حرکت میکنی نینی در حال استراحته عزیزم

خیلی خوبه که من ۶۸/۵ بودم الان شدم ۷۹/۵ 🤦🏻‍♀️ من کلا قبلشم همین بودم کلا شکموام من الانم که همش گش ...

من همش نگرانم آزمایش تیروئیدم دادم نرمال بود

بخور نوش جون خودت ونی نی من دوستم۲۵ کیلو اضافه کرد بعد زایمان سریع کم شد فکرکنم واسه هرکی یجور باشه 

کلا ماهمش استرس داریم کم اضافه شه میگیم کمه زیادم بشه بازم میگیم زیاده😉😃 زودتر نی نی ها بیان بغلمون این استرسا تمومشه

اینقد محکم میزنه همه جوره متوجه میشم اما بیشتر وقتی نشستم و دراز کشیدم انگار تکون میخوره چون میگن وق ...

آره منم وقتی نشستم یا دراز کشیدم همش ورجه وورجه میکنه درحال کار کردن وایستاده زیاد متوجه نمیشم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آره منم وقتی نشستم یا دراز کشیدم همش ورجه وورجه میکنه درحال کار کردن وایستاده زیاد متوجه نمیشم 

خب همونه دارره استراحت میکنه😜😂 انگار تایم داره هروز پنج شش صبح بیدار میشم میبینم مشغول لگد پراکنیه هی بهش میگم دوساعت دیرتر شروع کن کاراتو!!

عزیزم التماس دعاااااا، موقع زایمان همه ی چشم انتظارها رو دعا کن مامان مهربون 🙏🌹

حتما حتما عزیردلم محاله چشم انتظارا از یادم برن ایشالله لایق باشم ما که برای هم کاری جز دعا ازمون برنمیاد الهی بزودی شماهم نی نی دار بشی 🥰😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت