2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046932 بازدید | 684566 پست
اره من دفعه اول وسومم اصلا علایم نداشتم دفعه دوم درد داشتم اونم کم از دوروز قبل پانکچر

من یه دونه تخمک بیشتر نداشتم این همه آمپول قوی زدم 

فردا ای بو ای میشم کاش زودتر رفته بودم کاش 😭😭

خدارو شکر که نتیجه گرفتین  من هیچ مولتی ویتامینی دکترم نداده بود  آخر سرم گفتن تخمکات بی ...

منم دکترم فقط کوکیوتن داد و اسید فولیک، بقیه اش رو خودم گرفتم

ببین فکر نکن سینال بده! اینجا من خودم بچه هایی رو دیدم که با دارو خارجی جواب بدتری گرفتن تا ایرانی

ایشالا دفعه بعد جواب خیلی خوبی میگیری🙏❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم، خدا خیرت بده مهربون، خدا بچه هاتو نگه داره واست. ممنون چقد آروم شدم یکی مثل خودم پیدا کردم ...

عزیییزم❤️❤️

میدونم چی میگی، منم خیلی شوکه شدم دفعه اول!

اصلا نگران نباش، ایشالا سیکل بعدی برات جبران میشه با کلی تخمک تپل مپل

مرکز ناباروری مشتاق اصفهان. واسطه همونجا دم در مرکز هستن ۳ ۴ تا  نه اینجا باید خودت یکی رو پی ...

تو که این همه زحمت میکشی واقعا با تخمک اهدایی اقدام کردن خیلی ام زحمت میخواد چه عجب مام نمیری ،چون هر کسی رو‌اینجوری خودت بخوای پیدا کنی یه ایرادی داره دیگه اعصاب برات نمیمونه ،منم از روند کار مام خیلی خبر ندارم اما اینطور که شنیدم اونجا کارا راحتر پیش میره عزیزم

واسطه ها فقط پول براشون مهمه دیگه به بقیه چیزا اهمیت نمیدن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه ها خواهش میکنم هر ک این پیام من دید جواب بده من از سوم قاعدگی تا 12قاعدگی آمپول های ای وی اف ...

عزیزم غصه نخور 

همون آی یو آی کن 

در کنارش سریع رابطه هم داشته باش تو خونه 

اگر آزاد شده باشه،خب رابطه ت خوب میشه اتفاقا .

یادمه من برای آی یو آی رفته بودم، بعدش گفتن خودتونم برین امشب و فردا اقدام کنید!

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
تاحالا دوبار رفتم تو سیکل دارو .تخمک نداشتم یبار پارسال سه تا داشتم ک دکتر گف فایده نداره امسالم &nb ...

به نظر من هم باز بگردین . زمان بگذره مورد خوب پیدا میشه قطعا

بچه ها یه سوال.

شما که پانکچر شدین، تمام فولی هاتون رو درآوردن؟

دارم فکر می کنم حدود ۲۵ تا فولی داشتم...

حالا تو بگو سایز همش خوب نبود.

چرا ده تاشو درنیاوردن لااقل؟شاید توش تخمک‌داشت

۴تا درآوردن که یکشم گفتن حباب بوده توش

بچه ها یه سوال. شما که پانکچر شدین، تمام فولی هاتون رو درآوردن؟ دارم فکر می کنم حدود ۲۵ تا فولی دا ...

من خودم چون آندومتریوز ۲ طرف تخمدان داشتم دکتر گفت یه سریشون میرن پشت کیست میمونن ما نمیتونیم اونارو دربیاریم برا همین خیلیشو نشد درارن گفت برا کیست خطرناکه ما نمیتونیم کیست و تحریک کنیم سوزنش میخوره به کیست 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم غصه نخور  همون آی یو آی کن  در کنارش سریع رابطه هم داشته باش تو خونه  اگر آز ...

اره گفت بعد ای یو ای رابطه باید حتما داشته باشید 

حالا همش میترسم آزاد شده باشه فردا چیزی نبینن

بچه ها یه سوال. شما که پانکچر شدین، تمام فولی هاتون رو درآوردن؟ دارم فکر می کنم حدود ۲۵ تا فولی دا ...

بعضی از فولیکولها پوچ هستند و ممکنه همه شون تخمک نداشته باشن، بعضی وقتها هم دو تا تخمک توی یه فولیکول ممکنه باشه

تا جاییکه بتونن همه رو در میارن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

عزیزم من تجربه خودمو بهت میگم حتمممممما مرکزتو عوض کن جنین شناس کارش خوب نبوده من سری اول تو کرج انجام دادم حدودی تو سنو ۱۵ تا به بالا فولی داشتم حتی بار اخری یادمه دکتر گفت انقدر تخمدانات فولیکول زیاد دارن نمیتونم تو سنو ببینم و بعدش شد ۸ تا تخمک دوتا چنین اخرم گفتن جنینات مشکل دارن تقویتی خوردمو بعدش رفتم تهران از ۱۷ تا تخمک ۱۵تا جنین مطمین باش کارشون گننده به من اصلا جواب درستو حسابی ندادن