2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046941 بازدید | 684566 پست
اویترول برای ازاد سازی دیگه امشب ساعت ۲ونیم بامداد باید بزنم ولی نگرانیم بابت اینه که زودتر ازاد نشن ...

نه نگران نباش منم نگران بودم اونموقع اما مشکلی پیش نیومد

اونا ۲۴الی ۳۶ ساعت بعد ازاد میشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی سخته به اسم رقیه قسم احساس پوچی میکنم دیشب به همسرم میگم باور کن شکمم نبض میزنه گفت عزیزم صلوات ...

مردا همه اینجورین اقای من کم مونده دلقک بشه اما من خیلی ناراحتم هر کاری میکنه نمیتونم از ته دلم بخندم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
بعد مشکلتون چی بود

مشکل من اول شوهرم بود تحرک و مورفولوژی  و دی فی ای  داغون بود  ۲بار حامله شدم در طول ۸ سال اما سقط شدن متاسفانه از بس هورمون  و تحریک تخمدان  داشتم توسط دکترای بی سواد ! که ذخیره خودمم اومد پایین و بعد کورتاژ دچار اندومتریوز و میوم هم شدم   اخرین پانکچر فقط یه جنین تشکیل شد و با اون باردارم الان 

سلام دوستان .من استرادیولهام رو گذاشتم توی یخچال .مشکلی نداره ؟ انوکساهام هم تو محیط بیرونن 

من استرادیول رو گذاشتم توی کابینت. آنوکسا هم توی در یخچال 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
روز ۱۱ گفت باز بیا امپول پیورگان ۹۰۰ دوتا گرفتم شد ۸ملیون یکیم ۶۰۰ گرفتم شد ۳ ملیون سینال و اچ ام جی ...

کدوم مرکزی؟ من پارسال رویان پانکچر شدم و فقط یه پیورگان ۹۰۰ داشتم دیگه هیچی نداشتم. نتیجه پانکچرمم خداروشکر عالی بود 

البته دکترم یه سینال تجویز کرده بود ک اون ماه سیکلو شروع نکردم و گفتم باید امپول خارجی بهم بدی بعد پیورگان نوشت

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آخه چرا این تستو ازت گرفتن.ما که ندادیم.با دکترت راه ارتباطی نداری؟ با مشاوه ها چی؟

زنگ زدم منشی دکتر . از دیروز کلی پیام بهش دادم . آخرش امروز جواب داد که هیچ مشکلی نداره خدارو شکر 

خدای من خدای معجزه هاست . 
منم پیورگان زدم ۹میلیون ‌و۸۰۰شد

ازاد خریدی؟ منم پارسال پانکچر شدم فقط یه پیورگان ۹۰۰ داشتم قیمتش یادم نیس وی اصلا این قیمتا نبود شاید یک و نیم بود مطمین نیستم

چقدر گرون شدن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام بچه ها بعد از انتقال جنین شما از توالت ایرانی استفاده کردید یا فرنگی؟ و اینکه استراحتتون در چ ...

من فرنگی استفاده میکردم

کار  خونه نمیکردم اصلا فقط واسه دستشویی و نماز بلند میشدم یا کارای خودمو انجام میدادم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خانوما توروخدا هرکی میدونه راهنماییم کنه  هماتوم تو هفته ۱۸ خطر داره؟ نداشتم‌ تو هفته ۱۸ مشخص ...

نه عزیزم خطر نداره فقط استراحت کن و پروژسترونو به موقع مصرف کن 

واسه اب دور جنین هم مایعات خیلیی بخور حداقل روزی ۱۲ لیوان اب بخور 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
کدوم مرکزی؟ من پارسال رویان پانکچر شدم و فقط یه پیورگان ۹۰۰ داشتم دیگه هیچی نداشتم. نتیجه پانکچرمم خ ...

همون شهر خودمون میرم مرکز امید همدان برام دوتا ۹۰۰ نوشت تا روز ۸ زدم باز یه دونه ۶۰۰ نوشت تاروز ۱۰ درکنارش سینال وهورمون رشد اخرین روزم یه دونه اچ ام جی زدم فعلا که ۵فولی ۱۸ داشتم ۴تام ۱۷ونیم ۸تا فولی ۱۳ که گفتن به درد نمیخوره من دفعه پیش با شینال و اچ ام جی فقط ۲تا فولی ۱۷ و۱۸ داشتم دوتام ۱۳ و ۱۴ که ۵تخمک کشبدن ازم جنین نشد این دفعه خیلی امیدوارم بشه کلیم به خدا هزینه داروهام شد دعا کنین برام ممنون

سلام ببخشید خانما من روز ۱۱ پریودیمه رفتم سونو ۴تا ۱۸ ۵تا ۱۷ونیم داشتم فقط من ستروتاید نزدم امروز زد ...

نه عزیزم نگران نباش ازاد نمیشن