2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046831 بازدید | 684554 پست
عرفانم من شنیده بودم دوازده تومنه پس چجور شونزده شده برای شما البته هزینه اتاق خصوصی و فیلمبردار هم ...

نه گلم هزینه اتاق و فیلم برداری جدا بود اتاق خصوصی ۲۷۰۰ و فیلم برداری ۸۰۰ تومن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ندا جون واقعا از گاندی ناراضی بودن؟ واقعا آدم میمونه چی بگه من تا الان فقط ازش خوب شنیده بودم چقدر س ...

منم واقعا نمیدونم هرکی یچیزی میگه من خودم چندباری رفتم فقط قسمت اورژانسش واقعا خوب بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ندا جون سلام، هزینه اتاق خصوصی عرفان دادی؟ اگه اره چقدر؟ الان من تماس گرفتم سزارین گفت دوازده تومن ا ...

نه گلم ببین همون اول که میری میگن ۱۴ تومن واریز کن اتاق و فیلم برداری و لباس و اینجورچیزا موقع مرخص شدن باهات حساب میکنن که همشم اجباریه یعنی نمیتونی بگی من برا بچم لباس و پتو اوردم نمیخوام

من همون موقع بعد از تزریق حوله گرم میذاشتم، شب هم که تلوزیون میدیدم همه اش حوله گرم میذاشتم هر دو طر ...

گرم هم کردم ولی بازم شب کهومیشه جمع میشه تقریبا میاد رو پوست و یکم قرمز میشه ولی حوله گرم میذارم خیلی بهتر میشه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
واینکه من الان 25سالمه تصمیم اینکه بعد30سالگی انجامش بدم بنظرتون دیرنمیشه واینکه من مشکلی خاصی ندارم

اون موقع هم میشه

ولی هر چه سن پایین تر باشه کیفیت تخمک ها بهتره و با افزایش سن  تعداد تخمک و هم کیفیتش کمتر میشه

میتونی الان جنین خودتون(تخمک خودت و اسپرم  شوهرت که در  آزمایشگاه ترکیب میشه) رو تعیین جنسیت کنید و براتون فریز کنند و بعد سی  سالگی بری و برات انتقال بدهند  و باردار شی

این طوری کیفیتش همون 25 سالگی هست و اینکه هر سال هزینه ها ی تعیین جنسیت گرون تر میشه

اخه توی ای یو ای چه مشکلی میخواد پیش بیاد ،کاش اگه شانس موفق شدنشو‌ داری انجام بدی ،راحتم هست نسبتا ...

شوهرم اس نداره و مطب خصوصی با اس اهدایی انجام میده اینکه طرف ناشناسه حتی نمیدونم چه شکلی و چه ریختی

و اینک اگه خونواده شوهرم یک روز بفهمن عکس العملشون چیه

وا مگه بچه پرورشگاهی میخوان بدهن حالا یک خودش طبیعی باردار میشه قبلش میرن خونه زندگیش رو ببینن &nbs ...

آره متاسفانه یه جوری بررسی میکنن ، تحقیق و عدم اعتیاد و… مراحلش مثل به فرزندی قبول کردن هست. اما دیگه چاره چیه… 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
شوهرم میگه آ یو آی کن ولی من مخالفم میترسم فردا روز مشکلی پیش بیاد بقیه بفهمن و خانواده شوهر مخصوص ...

Iui؟ چه مشکلی؟ اگر منظورت اسپرم اهدایی هست که اونو خیلی به ندرت تو ایران انجام میدن. خیلی سخت چنین اجازه ای بدن

من ندیدم اصلا

ولی تخمک اهدایی هم خیلی خوبه. هیچکس هم نمیفهمه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️