سلام دوستان
من مدتها خواننده خاموش این تاپیک بودم، الان دیدم خیلیا ناامید و خسته و رنجورن و دلشکسته اند.اومدم داستان خودم رو براتون تعریف کنم....
در ابتدا براتون دعا میکنم که انشالله همتون به زودی مادر بشین و دامنتون سبز و خونتون روشن به حضور فرزندتون بشه.🙏🙏🙏
منم مثل شما آی وی اف انجام دادم و ۳ بار انتقال جنین داشتم، یک بار کاملا منفی بود و دوبار دیگه نتیجه تستم + شد ولی بعد از چند روز بتا اومد پایین و منفی شدم.
دیگه خسته شدم، بریدم، نه وقتشو داشتم ادامه بدم نه توانش.
همسرم از همون ابتدا با رفتن در این راه مخالف بود ولی بخاطر احترام ب خواست من قبول کرد ک همراهم باشه و هربار میگفت اشتباه میکنی! انقدر به بدن خودت هورمون و دارو تزریق نکن، اشتباه میکنی انقدر استرس و فشار روحی رو تحمل میکنی، فرایند بچه دار شدن خارج از قدرت بشریته این درمانها همش آزمون و خطاست، بچه دار شدن به حکمت و خواست خدا بستگی داره و تو اینجوری داری به زور یه چیزی رو از خدا میخوای،
بسپار ب حکمت خودش و دست از درمانهای طاقت فرسا بردار.
منم تصمیم گرفتم دیگه دنبال درمان نرم
کاملا بی خیال درمان و حتی بچه دار شدن بودم، ب زندگی عادیم برگشتم، حال روحیم خوب شده بود چون تکلیفم با زندگیم مشخص شده بود، حتی بقیه جنین هامو اهدا کردم، که در کمال ناباوری یک سال و نیم بعد از اینکه درمان رو رها کردم بصورت طبیعی باردار شدم، اصلا باورم نمیشد و منتظر این اتفاق نبودم، چندبار تست دادم چه بصورت بی بی چک چه بصورت تیتر بتا.، بی بی چک سفت و سخت + بود، بتا هم اونقدر بالا بود و هربار بالاتر میرفت که مطمئن شدم این تقدیر خداوند بود ک برام مادر شدن رو رقم زده و من این معجزه رو به خواست او ب دنیا خواهم آورد، همینطور هم شد و دخترم بدون دردسر و اذیت کردن من بدنیا اومد و خونمون رو نورانی کرد.
قبلا پزشکها ما رو مطمئن کرده بودند ک بهیچ وجه بصورت طبیعی بچه دار نمیشیم و تنها راهش انتقال جنینه اما خداوند معجزه اش را برایمان رقم زد و تمام علم رو زیر سوال برد.
میخواستم بگم از لطف خدا ناامید نشین، به این مرحله درمان بصورت یک مرحله آزمایشی نگاه کنین ک دارین شانس خودتونو امتحان میکنین، اگر نتیجه گرفتین که فبها المراد. اگر نگرفتین غصه نخورین، ناامید نشین، استرس نداشته باشین، امیدتون رو هرگز ازدست ندین و چشم ب رحمت الهی داشته باشین، خداوند خودش بهترینها رو براتون رقم خواهد زد. انشالله🙏💐🌷🌹