2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046676 بازدید | 684536 پست
متاسفم الان دیدم 

عزیزمی که

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
پرسیدم گفت اگه سرما خوردی شروع نکن ولی خودم میخوام شروع کنم  دکتر شهر ما همیشه نیست حالا شانسم ...

قربونت عزیزم ترجیحا نزن مگه دکتر بهت بگه تداخل نداره عزیزم یه دکتر با دقت 

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیییییلی سخته عزیزم میدونم. منم دقیقا همین حسو داشتم وقتی دو بار بعد کلی دارو و هزینه و هورمون ب &nb ...

ان شاء الله عزیزم، یعنی واقعا منم ممکنه موفق بشم؟؟ آخه خیلی ناامید و داغون شدم، همش میفتم و میخوابم حالم اصلا خوب نیست، انگار همه چیز تموم شده 

دقیقاااا هر ماه با اینکه میدونم هییییچ خبری نیس باز توهم میزنم      

بخدا منم همینطور نمی‌دونم تلقینه یا حتی بدنم منو مسخره میکنه هر ماه قبل پری کلی علایم دارم و گاها چند روز تاخیر منم خوشحال بی بی به دست هر بار هم  تست منفی .ولی امیدوار!! با اینکه ته دلم میدونم خبری نیست 😞😞چه کنیم خواهر دلم پره عزیزم ‌😄

دوستم ۱۴ هفته بوده فهمیده بارداره.چون هم ای یو دی داشته و هم پریود میشده اوایل ولی همون دوستم بخاطر ...

وای چقدر ناراحت کننده بود آدم باردار نشه بهتره تا این اتفاق بیفته.باز خدا را شکر که نتیجه گرفت. کاش ما هم تا اراده میکردیم زود نتیجه می‌گرفتیم بخدا بعضی وقتها میگم کاش منم جزو کسانی بودم که بچه های به اصطلاح خودشان ناخواسته باردار می‌شوند تا اینکه هی بدویم و هیچ نتیجه ای جز ضررهای بدنی عایدمون نشده😞😞

سلام دوستان

من مدتها خواننده خاموش این تاپیک بودم، الان دیدم خیلیا ناامید و خسته و رنجورن و دلشکسته اند.اومدم داستان خودم رو براتون تعریف کنم....

در ابتدا براتون دعا میکنم که انشالله همتون به زودی مادر بشین و دامنتون سبز و خونتون روشن به حضور فرزندتون بشه.🙏🙏🙏

منم مثل شما آی وی اف انجام دادم و ۳ بار انتقال جنین داشتم، یک بار کاملا منفی بود و دوبار دیگه نتیجه تستم + شد ولی بعد از چند روز بتا اومد پایین و منفی شدم.

دیگه خسته شدم، بریدم، نه وقتشو داشتم ادامه بدم نه توانش.

همسرم از همون ابتدا با رفتن در این راه مخالف بود ولی بخاطر احترام ب خواست من قبول کرد ک همراهم باشه و هربار میگفت اشتباه میکنی! انقدر به بدن خودت هورمون و دارو تزریق نکن، اشتباه میکنی انقدر استرس و فشار روحی رو تحمل میکنی، فرایند بچه دار شدن خارج از قدرت بشریته این درمانها همش آزمون و خطاست، بچه دار شدن به حکمت و خواست خدا بستگی داره و تو اینجوری داری به زور یه چیزی رو از خدا میخوای، 

بسپار ب حکمت خودش و دست از درمانهای طاقت فرسا بردار.

منم تصمیم گرفتم دیگه دنبال درمان نرم

کاملا بی خیال درمان و حتی بچه دار شدن بودم، ب زندگی عادیم برگشتم، حال روحیم خوب شده بود چون تکلیفم با زندگیم مشخص شده بود، حتی بقیه جنین هامو اهدا کردم، که در کمال ناباوری یک سال و نیم بعد از اینکه درمان رو رها کردم بصورت طبیعی باردار شدم، اصلا باورم نمیشد و منتظر این اتفاق نبودم، چندبار تست دادم چه بصورت بی بی چک چه بصورت تیتر بتا.، بی بی چک سفت و سخت + بود، بتا هم اونقدر بالا بود و هربار بالاتر میرفت که مطمئن شدم این تقدیر خداوند بود ک برام مادر شدن رو رقم زده و من این معجزه رو به خواست او ب دنیا خواهم آورد، همینطور هم شد و دخترم بدون دردسر و اذیت کردن من بدنیا اومد و خونمون رو نورانی کرد.

قبلا پزشکها ما رو مطمئن کرده بودند ک بهیچ وجه بصورت طبیعی بچه دار نمیشیم و تنها راهش انتقال جنینه اما خداوند معجزه اش را برایمان رقم زد و تمام علم رو زیر سوال برد.

میخواستم بگم از لطف خدا ناامید نشین، به این مرحله درمان بصورت یک مرحله آزمایشی نگاه کنین ک دارین شانس خودتونو امتحان میکنین، اگر نتیجه گرفتین که فبها المراد. اگر نگرفتین غصه نخورین، ناامید نشین، استرس نداشته باشین، امیدتون رو هرگز ازدست ندین و چشم ب رحمت الهی داشته باشین، خداوند خودش بهترینها رو براتون رقم خواهد زد. انشالله🙏💐🌷🌹

تو خداوند رویدادهای محالی🌷☘🌻❤
سلام جونم گفت رشد نداشته داروها تو قطع کن به خونریزی بیافتی اگه سقط نشد بیا مطب زیر زبانی بدم فعلا ن ...

سلام عزیزم خدایا چقدر ناراحت شدم به خدا خسته شدیم از بس هرماه  نشد هرسال نشد و توکل کردیم وگفتیم یه حکمتی داره که نشده   حتی اگه تو سرنوشتمان نبوده با این همه توکل وتوسل نمیشه بهمون یه نظرکنی  منم دلم گرفته دیگه ۱۲ سال شده وموهام سفید شدن.خدایا واقعا نمیشه ماهم مثل اون بنده ات خیلی راحت وآسون باردارمیشدیم وبچه سالم وصالح بدنیا میاوردیم.امروز اینقدر حالم گرفته بود زودتر ازسرکار اومدم خونه فردا تولدمه و۳۵ سالم میشه ناخودآگاه حس کردم ماسکم خیس شده همه اشکامو پاک کردم ولی نمیدونم دیگه چقدر بایدمنتظر باشم.خدایا  امیدوارم زود حالت خوب بشه وزود سرپاشی.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام دوستان من مدتها خواننده خاموش این تاپیک بودم، الان دیدم خیلیا ناامید و خسته و رنجورن و دلشکسته ...

سلام بهار جان.من ناامید نیستم ولی واقعا دیگه یه وقتایی میبرم.همسرم اصلا همراهیم نمی کنه .دیگه خسته شدم از بس چشم به معجزه دوختم.امیدم به لطف خداست تاجوونیم خدابهمون نظرکنه ان شاءالله   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
انشاالله که بچسبه به دلت عزیز دلم انشاالله خدا دلتو شاد کنه

قربونت برم فاطمه جان انشاءالله خدا دل هممون شاد کنه

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
بستگی به مرکزت داره ، از ما همیشه از هر دومون تست کرونا میگرفتند اما اولای کرونا بود، الان شاید نگی ...

سلام مامان سوفی، خوبی عزیزم؟

ناراحت نمیشی اگه بپرسم که چکار کردی؟ مجدد انتقال دادی؟

اینو نمیدونم میخوای چیکا رو صدا کن ازش بپرس ولی آره دیگه چون اونی که از بیمارستان میگیره که به کنار ...

سارا جون تیکر بارداریت رو دیدم خیلی برات خوشحال شدم. ان شااله که تا آخرش رو به سلامتی سپری میکنی.

برات درخواست دوستی فرستادم اگه ممکنه اوکی کنی، ممنون میشم.