2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
سلام خوبی .میگم هزینه پامکچر و انتقال چقدره توی میلاد؟

سلام ممنون برای بستری ۱۱و۵ گرفتن فریز نداشتم یمقدار پس دادن حدود ۱۰و۲۰۰ شد پانکچر وانتقال فرش.بستگی به مورد کم وزیادمیشه.

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی دیگه بالا نمیره ؟تو نت نوشته ممکنه بره بالا جفت سر راهی ؟

چرا عزیزم امکان بالا رفتنش هست بچه که بزرگتر بشه میگن با خودش میکشه بالا جفتو به احتمال زیاد. مثلا من جفتم خلفیه و پایین هم بود سونوی آخر گفتن رفته بالا دیگه بعد اون سونو نرفتم که ببینم الان چی میگن.

مال شما هم در حال حاضر قدامیه و به سمت پایینه و سرراهیه حالا ایشالله میره بالاتر.

مال من پایین بود ولی سر راهی نبود به سمت راست بود.

ولی در کل خلفی بودن یا قدامی بودن که تو ان تی معلوم میشه دیگه تا آخر بارداری ثابته.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
بیشتر ایمنی هست تا انعقادی بازم باهاشون مشورت کنید pro.s,proc و.... ی سری تستهای دیگه انعقادی داریم ...

اهااان ممنون نمیدونم برچه اساس اینارو‌ نوشته من خودش سقط نشد فقط قلبش تشکیل نشد و مجبوری سقط کردم اونم به زور

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
منم چون دوتاس اینطوری شده دیگه واقعا نمیدونم چی کار کنم. کاش میشد به جاش شیاف گذاشت😑 مرسی از راهنم ...

خیلی سخته تجربشو دارم انشاالله همه چی خوب پیش میره و‌کم‌کم این امپول ها هم قط میکنه برات دکتر نگران نباش این روزام میگذره انشاالله که با خیر و خوشی بگذره عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام جونم گفت رشد نداشته داروها تو قطع کن به خونریزی بیافتی اگه سقط نشد بیا مطب زیر زبانی بدم فعلا ن ...

سلام عزیزممم واقعا متاسفم خیلی سخته انشاالله سقط راحتی داشه باشی  خدا جواب این سختی هاتو به زودی بده

فقط به نظر من نهایت دو سه روز صبر کن اگه به خونریزی نیفتادی و سقط نشد برو دارو بگیر منم الکی داروهامو قطع کردم یه هفته صبر کردم  ولی هیچی به هیچی حتی لک هم نداشتم  اخرش بستری شدم و دارو گرفتم برا سقط

منم خسته م  جسمم روحم کلا بیحس شدم شوق ندارم دیگه کشش ندارم

تو که بتات رفت بالا عزیزم انشالله چیزی نمیشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
سلام عزیز دلم خوبی  دیروز شکستم عزیزم اما حسام دیگه سرر شده تا خونه تو هوا بودم گفت داروها تو ...

متاسفم الان دیدم 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
کرونا مثبت شدی؟ اره.انجام میدن.نگران نباش. حالت خوبه؟

نه کرونا نیست crp . میزان التهاب و عفونت بدن . تنها برای کرونا نیست 

اینقدر ناراحتم‌که نگو 

مطمعنی انجام‌میده ؟ خیلی گریه کردم

خدای من خدای معجزه هاست . 
یادم نیس تو نت چی نوشته بود . من چون سفید داشتم تو خونه سفید خیس کردم. فک نکنم ابش فرقی داشته باشه چ ...

ممنون فاطمه جان انشاالله باهم بهترین خبرها در انتظارمون باشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خیلی ناراحت شدم براتون ایشالا طبیعی باردار بشین🙏🙏

ممنون عزیزم توکل بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
حتما عزیزم، همیشه دعا می کنم براتون سلامتی، فعلا خبر خاصی نیست بجز فکر و خیال، ما فکر می کنیم مثبت ...

شرمنده یادم نمیاد مثبت شدی گلم انشاالله که بارداری سالمی داشته باشی

خیلی ناراحت شدم برات عزیزم😞ایشالا جاش زود پر بشه برات❤️

انشاالله هیوا جان خدا بهترین ها رو قسمتمون کنه عزیز دلم 

سلام عزیزممم واقعا متاسفم خیلی سخته انشاالله سقط راحتی داشه باشی  خدا جواب این سختی هاتو به زود ...

دعا کن برا من راحت باشه سقطم

تو که بتات رفت بالا عزیزم انشالله چیزی نمیشه

توکل بخدا کاش به راحتی سقط بشه