2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046831 بازدید | 684554 پست
سلفری براچیه؟ منو نگفت انجام بدم

بررسی دی ان ای برای تشخیص مشکلات کروموزومی جنین

به بالای ۳۵ سال پیشنهاد می دن معمولا

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیز دلم دعام کن  از تو چه خبرا

حتما عزیزم، همیشه دعا می کنم براتون

سلامتی، فعلا خبر خاصی نیست بجز فکر و خیال، ما فکر می کنیم مثبت که بشیم دیگه شروع خوشحالیه دریغ ازینکه تازه وارد یه مسیر سخت دیگه شدیم.

وای که چقدر من از دیدن شما دو تا که هم دوره ای خودم بودید تقریبا و الان مامان شدید ذوق میکنم، الهی ک ...

ممنونم از لطف و محبتت عزیزم

انشالله به زودی برای خودت ذوق و خوشحالی کنم.

منم باز زدم منفى شد... تقريبا ديگه اميدى ندارم، علايم چى داريد؟! من كه درد سينه هام كلا خوب شد، فقط ...

دقیقا علایم منم مث شماست گاهی فقط زیردلم تیر میکشه و دهنم خشکه که به خاطر عوارض پروژسترونه.

شروین جان عزیزم من آزمایش crp دادم برای قبل پانکچر عددش ۱۱ شده . جلوش زده H  رنج زده up to 5&n ...

بنظر من یه تست pcr بده الان، می دن معمولا سریع. اینجوری خیال خودت هم راحت میشه. Crp لزوما بخاطر کرونا مثبت نمیشه.

هیچی‌، جنین تشکیل نشد برام ، واقعا وقتی جنین تشکیل نمیشه آدم‌امیدشو‌کلا از دست میده ، انتقال منفی هم ...

أخ مثل من شدین که 

واقعا سخته 

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
عزیزم من رویان میرم خیلی راضی ام یعنی کاملا به جنین شناسیش ایمان دارم قبلا اصفهان بودم و نتیجه ای ...

عزیزم‌ میشه بگین تحت نظر کدوم دکترین؟

و اینکه کار تیمی شون چطوری؟

چقدر هزینه شد؟

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
بنظر من یه تست pcr بده الان، می دن معمولا سریع. اینجوری خیال خودت هم راحت میشه. Crp لزوما بخاطر کرون ...

دکتر گفت pcr اصلا نده . شروین جان من اصلا الان علایم ندارم 

امکان داره پانکچرمو انجام ندن ؟ 

دیروز که دکتر بودم بهش گفتم . خندید گفت اگه علائم نداری مشکلی نیست .ولی من از این جواب آزمایش میترسم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
أخ مثل من شدین که  واقعا سخته

آره واقعا یک ماه انگار رو هوا بودم ،خنثی ، هیچ کاری نکردم بعد یک‌ماه به خودم اومدم‌ یکمی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
آره انقباضات زیز شکم بالای شکم نزدیک معده و سمت هر دو تخمدان هست انگاری انقباض میگیره دو ثانیه بعد ر ...

پس نگران‌نباش امپول نداد بهت ؟منم دوشنبه گفتم انقباض هارو دقیقا مثل توام گفت نگران‌نباش  من جفتتم نسبت به ان تی اومده پایین قبلا قدامی بود الان شده سر راهی  شما چی ؟چون ممکنه از پایین بودن جفت باشه ..استراحت کن ان شاالله  به خیر می گذره برا همه امون 

پس نگران‌نباش امپول نداد بهت ؟منم دوشنبه گفتم انقباض هارو دقیقا مثل توام گفت نگران‌نباش  من جفت ...

گلم جفتت قدامیه دیگه تغییری نمیکنه جفت قدامی یعنی جفتت جلو رحمته و نی نی پشت حالا سر راهی هم هست یعنی جفتت اومده پایین رحم سمت دهانه رحمه که اصطلاحا بهش میگن سر راه.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
گلم جفتت قدامیه دیگه تغییری نمیکنه جفت قدامی یعنی جفتت جلو رحمته و نی نی پشت حالا سر راهی هم هست یعن ...

یعنی دیگه بالا نمیره ؟تو نت نوشته ممکنه بره بالا جفت سر راهی ؟