2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046825 بازدید | 684554 پست
عزیزمی که اسمم فاطمه هستش خواستی با هم دوست میشیم و بهم یاد آوری میکنیم که اصلاح و نشکنیم و مصمم بری ...

عزیزم خوشحال میشم باهات دوست باشم، در خواست میدم، اما همینجام بیایم 

اه خیلی خوبه که منم احتمالا بخوام بیمه نیرو مسلح کنم‌ به همین خاطر پرسیدم مرسی عزیزم 

خیلی عالیه عزیزم حتما بیمه شو مزیتش زیاده 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببیخشید هی سوال میپرسم تکمیلی هم هستید یا فقط همون نیرو مسلح تنها 

عزیزدلم نیروی مسلح خود به خود تکمیلی هم داره ولی نه از اون تکمیلیا که ۱۰۰ درصد هزینه رو برگردونه ۸۰ درصد هزینه رو برمیگردونه و اینکه بعضی مراکز وبیمارستانا که از اول تحت پوشش بیمه باشه مبلغو کم میکنن شما بقیه اشو پرداخت میکنی ولی بعضی بیمارستانا که این قانونو نداشته باشه شما اول باید کل مبلغو پرداخت کنی بعد فاکتورِ بیمارستانو میبری بیمه ۸۰ درصدشو بهت برمیگردونه 

من واقعیتش تنبلی کردم هنوز درمورد بیمارستانا تحقیق نکردم  اصلا فقط چیزی که میدونم بیمارستان تریتا انصاری محب کوثر اینا همون اول مبلغو کم میکنن شما بقیه اشو پرداخت میکنی موقع زایمان ولی مثلا نیکان اول باید کل مبلغو پرداخت کنی بعد بری بیمه بهت برگردونن دختر خالم بیمارستان نیکان گفت ۱۶ هزینه ام شد نزدیک ۵ تومن خودش داده مابقیشو بیمه بهش داده 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آره حتما بیمه میکنم سه ماه دوره انتظار داره اما خب ارزش داره. مرسی فدات شم

آره عزیزم زنده باشی مامان خانوم انشاءالله بهترین ها برات رقم بخوره 

آره حتما بیمه میکنم سه ماه دوره انتظار داره اما خب ارزش داره. مرسی فدات شم

حالا اگه باز درمورد بیمارستانای دیگه چیزی متوجه شدم یا از هزینه اشون باخبر شدم بهت میگم حتما شمام اگه تحقیق کردی بهم بگو یا مثلا اگه یکی از این مراکز بیمه نیروهای مسلح بری کامل بهت توضیح میدن همه چیو 

منم باید شوهرمو بفرستم بره بپرسه حتما

عزیز دلم خداروشکر، وای چقدر دلگرم شدم. چجور اصلاح سبکی رو انجام دادی دوستم، و چند وقت؟؟ 

پیچ فلورا تاجیک تو اینستا لایوهاشو نگاه کن هودش میگه ۳تا ۶ماه رعایت کنید من ۳ماه رعایت کردم 

والا نمیدونم، اصلا هیچی رو نمیشه پیش بینی کرد، من روزی که بتام افت کرد اصلا شوک شدم، قشنگ دو سه روزی ...

منم دیروز تو شوک بودم اصلا انتظارش رو نداشتم میگفتم الان جوابدآزمایشم بیاد بتا بالای ۲۰۰۰ شده 

زهی خیال باطل

وقتی فهمیدم تا یکی دو ساعت که فقط شوک بودم میگفتم مگه میشه مگه امکان داره

بعدش تازه اشکام شروع شد و بند نمی یومد

چقدر سخته گریه کنی ولی برای اینکه کسی نفهمه جلوی دهنت رو بگیری  و گریه ات رو بخوری

از دیروز تا الان برام مثل یه ماه گذشته خیلی شکستم داغون شدم آخه خیلی امیدوار بودم ولی متاسفانه نشد

از امروز صبح هم تا ظهر اشک ریختم ولی الان دیگه آروم شدم گفتم خدایا سپردم به خودت هر چی که خودت صلاح بدونی

ولی بازم سخته امیدت ناامید بشه

حتما حکمتی توش هست و ما خبر نداریم

عزیزم الان چندتا جنین دارین؟

هیچی‌، جنین تشکیل نشد برام ، واقعا وقتی جنین تشکیل نمیشه آدم‌امیدشو‌کلا از دست میده ، انتقال منفی هم خیلی سخته ولی اون‌موقع باز امید داری كه جنین هست بازم اما وقتی جنین تشکیل نمیشه دیگه امیدی هم‌ نداری 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم برای انقباضات و دردت حتماااااا برو دکتر معاینه بشی

آره خودمم بفکرش هستم خیلی نگرانم ازین وضعیت 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
من اندومتریوز وومیوم هم دارم فک کنم این دردا از اوناس از دکتر پرسیدم فقط گفت طبیعیه  ...گاهی از ...

آره منم فیبروم 6 سانتی دارم ولی تا حالا اینارو بهش نگفتم این سری حتما میپرسم 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
آره خودمم بفکرش هستم خیلی نگرانم ازین وضعیت 

سلام عزیزم جفتت خلفیه یا قدامی؟

چربی شکمی داری یانه؟