2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046942 بازدید | 684566 پست
عزیز دلممممم، هرکسی یجور مشکل داره، شما تنها نیستی گلم هر کدوم به یه نحوی درگیر هستیم و لحظات سختی ر ...

شوهرم اصلا راضی نمیشه، به هیچ عنوان، میگه باز سیکلو انجام بدیم 

عزیزم خیلی متاسفم خدا خودش کمک کنه تمام کسایی که توو این راه هستن 🤲🏻 خیلی وقتا خواسته ما با این دن ...

ممنون عزیزم ممنون از دلداریت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ازمایش ذخیره دادی ؟چی بگم خدا کمکت کنه ناامید نشو اصلاح سبک زندگی  کن حتما جواب میگیری

ذخیره م پایینه، آره تصمیم به اصلاح سبک و رسیدگی بخودم دارم فوق العاده ضعیف و کم غذام. اما اصلا انگیزه شروع ندارم 

سلام بچه ها، از بس این چند روز تو خودم ریختم داغون شدم، اومدم اینجا درد دل کنم🥺🥺🥺هفته ی قبل پانکچ ...

خیلی متاسفم عزیزم استرس و از خودت دور کن سعی کن آرامش داشته باشی خیلی تاثیر میذاره روو کیفیت تخمکها و اینکه تغذیه رو رعایت کن چیزای مقوی و سالم بخور و مکمل و تقویتی عزیزم حتما هم ورزش کن هرروز یه مدت خودتونو تقویت کنین بعد برین دوباره شروع کنین انشاالله ایندفعه حتما نتیجه میگیری عزیزم

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
انشالله خدا دلتو شاد میکنه بودن تواین تاپیک بودن شبیه شما که طبیعی باردارشدن براخدا کاری نداره

ممنون از دلگرمیت دوست مهربونم، من فکر میکنم تو دنیا فقط منم که اینجوری شدم، حس میکنم از خانمای دیگه پایین‌تر، ضعف دارم، 

قبل پانکچرها تقویتی اینا خورده بودی ؟ آخه چرا اینجوری میشه ای خدا ؟ امیدوارم خدا سورپرایزت کنه طبیعی ...

آره برا خدا کاری نداره، زیاد بخودم نرسیدم قبل پانکچر، در واقع اصلا، فقط گاهی یه دونه ویتامین میخوردم

ممنون از دلگرمیت دوست مهربونم، من فکر میکنم تو دنیا فقط منم که اینجوری شدم، حس میکنم از خانمای دیگه ...

نگو اینجوری عزیزم ما همو داریم درک می‌کنیم همو

چقد قشنگه این حالمون کنه دلشکسته برای  دلشکسته دعا میکنه انشاالله ماهم یه روز خوشحال میشیم اون روز دیر نیست منم از امروز اصلاح سبک و شروع کردم بیا قول بدیم این اصلاح و نشکنیم خواهری

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خیلی متاسفم عزیزم استرس و از خودت دور کن سعی کن آرامش داشته باشی خیلی تاثیر میذاره روو کیفیت تخمکها ...

ممنونم ازت دوستم🥺آره تصمیم دارم یه سری کارا رو انجام بدم اما امروز و فردا میکنم، داغونم، افسرده م، اون روز خونه خواهرشوهرم بودم، خود بخود سرمو نمیتونستم بالا بگیرم، انگار شرمنده م، 

آره برا خدا کاری نداره، زیاد بخودم نرسیدم قبل پانکچر، در واقع اصلا، فقط گاهی یه دونه ویتامین میخوردم

عیب نداره بازم دیر نیست اصلاح سبک و شروع کن تقویتی ویتامین ایی هر از گاهی د۳ و ویتامین ب کمپلس و امگا ۳بخور انشاالله نتیجه میگیریم 

ذخیره م پایینه، آره تصمیم به اصلاح سبک و رسیدگی بخودم دارم فوق العاده ضعیف و کم غذام. اما اصلا انگیز ...

یکم به خودت زمان بده عزیزم منم پارسال بعد پانکچر که گفتن ۸تا تخمک فقط یه جنین شده حس تورو داشتم حتی گفتم هزینه فریز و نمیدم و نمی خوامش شوهرم بدون اینکه من بدونم هزینه  فریز و داده بود گذشت اما بعد چن ماه  این پیجای اصلاح سبک خیلی بهم امید داد و شروع کردم در اوج ناامیدی  به این یه دونه جنین رفتم انتقال که فقط بگم انتقال دادم و نشد و دیگه بهش فک نکنم اما حسابی امید گرفته بودم این که نمیشه بعدش طبیعی اقدام میکنم و میشه ...اما با اون یه دونه حامله  شدم خودم می دونم اصلاح سبک بهم کمک کرد پس ناامید نشو انجام بده حتی اگه دوباره بری پانکچر مطمئنا  نتیجه می گیری

نگو اینجوری عزیزم ما همو داریم درک می‌کنیم همو چقد قشنگه این حالمون کنه دلشکسته برای  دلشکسته ...

ممنونم که کنارم هستین، فدات شم باشه منم از الان شروع میکنم و هر روز میام اینجا، من دردمو ب مادرمم نمیتونم بگم، چون غصه داره ب اندازه کافی، خوشحالم که شما رو دارم

ممنونم ازت دوستم🥺آره تصمیم دارم یه سری کارا رو انجام بدم اما امروز و فردا میکنم، داغونم، افسرده م، ...

اصلا احساس ضعف نکن اگه هم خدایی نکرده چیزی هم گفتن که انشاالله نمیگن بذار به حساب اینکه از اصطلاح این روش با خبر نیستن منو تو ،تو این راه داریم هم یاد میگیریم هم با جووون و دل میریم جلو بهتره خودمونو باور داشته باشیم منم دیروز خیلی گریه کردم تا خودمو خالی کنم الان مصمم هستم به سلامت جسمم برسم اولویتم اینه

یکم به خودت زمان بده عزیزم منم پارسال بعد پانکچر که گفتن ۸تا تخمک فقط یه جنین شده حس تورو داشتم حتی ...

عزیز دلم خداروشکر، وای چقدر دلگرم شدم. چجور اصلاح سبکی رو انجام دادی دوستم، و چند وقت؟؟ 

ممنونم که کنارم هستین، فدات شم باشه منم از الان شروع میکنم و هر روز میام اینجا، من دردمو ب مادرمم نم ...

عزیزمی که اسمم فاطمه هستش خواستی با هم دوست میشیم و بهم یاد آوری میکنیم که اصلاح و نشکنیم و مصمم بریم جلو مدیران بچه که اول سلامتی خودمون وقتی خودمون سلامت باشیم خودبخود هورمونها تنظیم میشن بدن تنظیم میشه و تخمک خوب بعمل میاد

اصلا احساس ضعف نکن اگه هم خدایی نکرده چیزی هم گفتن که انشاالله نمیگن بذار به حساب اینکه از اصطلاح ای ...

آره حق با شماست، اولویت الان باید سلامت خودم باشه، چون اصلا با خودم لج کردم و خودمو دوس ندارم،