2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046937 بازدید | 684566 پست
اره عزیزم یکم استراحت کن قشنگ بخودت برس بعد با روحیه خوب دوباره ادامه بدم اصلا خدا رو چه دیدی شاید ط ...

ممنون آره میخوام از مطب و دکتر یکم دوری کنم 

توکل بخدا فعلا دنبال حل میوم هستم و سلامتیم 

اسباب کشی هم داشتیم بخاطر من همینجوری مونده بود یکماه کرایه رو الکی واس خونه خالی ندیم بهتره الان یکم جمع و جور کردم فرشارو جمع کردم گفتم سرم گرم شه توکل بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم واقعا متاسفم😓😓😓چقدر سختی کشیدی این مدت

یه دنیا ممنون نغمه دیدی که یکسال از پانکچرو گذشت چقد دنبال دارو و درمان بود لنفو کردم پی آر پی کردم سرم زدم بدنم داغون شده واقعا روحیه م بدتر خدا سره هیچ بنده ای نیاره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم متاسفم نگفتم بخاطر چیه؟ ممکنه بخاطر میوم خوب جایگزینی نکرده باشه؟

نمیدونم گلم فعلا درگیر راه حل کم عوارض برای درمان میوم هستم بعد سقط 

ن چون دو تا دکتر خوب دانایی و دوپور گفتن میوم و فعلا عمل نکن مهم باروری تو هستش کاش چند دکتر دیگه میرفتم 

سلام ممنون یدونه بود.من ۲۵ نوبت گرفتم دکترم گفت از ۲۲ به بعد برو.تو هفته ۱۲ باید باشه فکرکنم

به سلامتی ، به امید خدا

دکتر من گفتن تو هفته ۱۱ برم که میشه دقیقا قبل عید. طول سرویکس رو هم گفتن بلافاصله بعد از تعطیلات عید. البته من یه سلفری هم دارم که میشه هفته نهم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نمیدونم گلم فعلا درگیر راه حل کم عوارض برای درمان میوم هستم بعد سقط  ن چون دو تا دکتر خوب دانا ...

سلام عزیزم 

خوبی؟

خیلی ناراحت شدم دوست من

امیدوارم به زودی خدا جای خالیش رو برات پر کنه و مامان بشی.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیز دلم خوبی  دیروز شکستم عزیزم اما حسام دیگه سرر شده تا خونه تو هوا بودم گفت داروها تو ...

خییییییلی ناراحت شدم. یاد اونروزای خودم افتادم. من تو نت خونده بودم که کنجد رو تو اب خیس کنی شب. و صبح  هم اب رو بخوری هم کنجدا رو. کلا کنجد هم زیاد خوردم. نمیدونم اون تاثیری داشت یا نه . فردا ظهرش من دردام شدید شد و بعد 2-3 ساعت دفع شد.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها سلام، میگم روز انتقالو از یک روز بعد باید حساب کرد؟! یعنی من روز ۵ شنبه انتقال دادم باید از ج ...

عزیزم باید از فردای انتقال بشماری

از دوستامون تو تاپیک بپرس ببین اگر روز ده منفی بودن، آزمایششون مثبت شده؟ حتما هم با اولین ادرار صبح تست کن 

انشالله مثبتی عزیزم 💗

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
یه دنیا ممنون نغمه دیدی که یکسال از پانکچرو گذشت چقد دنبال دارو و درمان بود لنفو کردم پی آر پی کردم ...

قربونت برم، چاره چیه فدات شم، الهی که خیلی زود مادر بشیم هممون، بدون درد و غصه 😢😢😢

ممنون آره میخوام از مطب و دکتر یکم دوری کنم  توکل بخدا فعلا دنبال حل میوم هستم و سلامتیم  ...

توکل به خدا بهترین کارو میکنی ایشالله هرچی خیره برات بزودی اتفاق بیفته و توخونه جدید کلی خوشحالی برات اتفاق بیفته عزیزم بعضی موقع ها جابه جایی خیلی خوبه انرژی خوب میاد ایشالله سمتت.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
بچه ها سلام، میگم روز انتقالو از یک روز بعد باید حساب کرد؟! یعنی من روز ۵ شنبه انتقال دادم باید از ج ...

عزیزم من هر دو بار انتقالم صبح بود، با احتساب روز انتقالم روز نه بی بی میزدم و منفی بود و ازمایش روز چهارده هم منفی میشد، البته جنین هام بلاست بودن

ولی اینجا بودن بچه هایی که بی بی هاشون دیرتر مثبت شده، تمام دکترها هم تاکید بر انجام ازمایش چهارده روز بعد انتقال دارن، پس تا اون زمان امید هست🙂

سلام عزیزم  خوبی؟ خیلی ناراحت شدم دوست من امیدوارم به زودی خدا جای خالیش رو برات پر کنه و م ...

ممنون عزیز دلم دعام کن 

از تو چه خبرا

خییییییلی ناراحت شدم. یاد اونروزای خودم افتادم. من تو نت خونده بودم ک ...

عزیزمی که 

فاطمه جان کنجد سفید یا سیاه تو آب گرم یا سرد