2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
ببین باز ۱۰ بگه ما روو ۱۸ ۲۰ حساب میکنیم😂 اما اگه میگفت ۲۰ اون موقع ناجور بود! بعد این حتما اتاق خص ...

چی اتاق خصوصی رو پرسیدم گفت یکو هشتصد. عرفان خیلی گرون گفت خصوصیشو 😖

دکتری که میخوام گاندی برمم انگار شنیدم سه و نیم دستمزد جدا میگیره تو مطبش قبل عمل.

اینجور که من حساب کتاب کردم شونزده هفده تومن بشه گاندی با اتاق خصوصیو پولی که دکتر جدا میگرهو اینا .

عرفانم 19تومن انگار بشه اینجور که قیمت دادن و دستمزد جدای دکترش.

راستی هردوشون بیمه تکمیلی هم قبول میکنن اینم گفتن البته گفتن در صورتی که دکترتونم قبول کنه با بعضی بیمه ها کلا قرارداد دارن

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم ترشحات زرد داشتم بدون خارش و اینا دکتر گفت عفونته نه عزیزم داری پروژسترون مصرف میکنی پریو ...

مرسی عزیزم ممنون که جواب دادین ان شا...نی نی توصحیح وسالم بغل بگیری.ماروهم دعا کنید

چی اتاق خصوصی رو پرسیدم گفت یکو هشتصد. عرفان خیلی گرون گفت خصوصیشو 😖 دکتری که میخوام گاندی برمم ان ...

اوکازیون میشه که اینجوری، کاش دکتر من قبول کنه اونجا بیاد 🥶 مرسی که گفتی ایشالا زایمان خیلی خوبی داشته باشی و بسلامتی باشه برات و حتما مارو از کارات خبردار کن 🥰😘😘😘

[QUOTE=227236685]کیمیا خوبه [/QUOTE

آدرسشو میدونی ؟ گرانمایگان چطوره به نظرت ،از مطب دکتر پرسیدم اونجارو گفتن خوبه ،نمیدونم دیگه ، برای عکس رنگی خوبه رفتم قبلا ،سونوی سینه خودم تجربه ندارم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه ها ای وی اف من آمپول ها دارم میزنم امروز 10پریودم هست ترشح تخمک گذاری دارم برای چی آنقدر زود ترشح تخمک گذاری دارم؟؟ینی آزاد شده ؟

فردا باید برم سونو 

روز یازدهم

امپول های ک تو باسن ران ناف میزدم 

من ذخیره تخمدانم زیر یک هست 

تخمک زیاد ندارم 

واا بغیر پولی که از بیمارستان میگیره؟ آخه بمن گفت بیمارستان فقط دو تومن  میگیرم تو باید بمن پول ...

واقعا دکترارو نمیفهممم پول جدا میگیرن!!!! این دکتر من به هرکی میگم نمیگیره تعجب میکنه چون انگار این روزا همه دکترا میگیرن!چه مسخره بازی ه واقعا

[QUOTE=227236685]کیمیا خوبه [/QUOTE آدرسشو میدونی ؟ گرانمایگان چطوره به نظرت ،از مطب دکتر پرسی ...

گرانمایگان که عالی هستش 

ساختمان بغلی ساختمان میلاد هست تو چهارراه باغشمال ولی وقت دهیش یکم سخته عکس نسخه رو باید براشون واتساپ کنین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه ها ای وی اف من آمپول ها دارم میزنم امروز 10پریودم هست ترشح تخمک گذاری دارم برای چی آنقدر زود ترش ...

اصلا نگران نباش،همه ما تو دوره تخمک کشی این ترشحات ر داشتیم،همش بخاطر داروهای نه بخاطر آزاد شدن تخمک ها،

خیالت راحت باشه،

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
مرسی عزیزم ممنون که جواب دادین ان شا...نی نی توصحیح وسالم بغل بگیری.ماروهم دعا کنید

قربونت عزیزم حتما اگه لایق باشم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها ای وی اف من آمپول ها دارم میزنم امروز 10پریودم هست ترشح تخمک گذاری دارم برای چی آنقدر زود ترش ...

نگران نباش عزیزم طبیعیه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍