2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
عزیزم شما خونریزی کمتر شد؟

سلام عزیزم

بله نصف شب قطع شد

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
سلام گلم قربونت برم مهربون. اره گلی ۲ تومن جدا زدم به کارتش☹️

چیکا چون بچه ها خوبن بزرگ شدن؟ انوکسا رو تا آخر داشتی چطوری تزریق میکردی؟ رو پا هم میزدی؟ رو شکم تا ماه اخر میشه زد؟

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر‌کنم اتاق خصوصی ۲/۵ بود

عرفان میگه پنج اتاق خصوصی .

گاندی میگه 1800.

کلا هر کی هر چی میخواده قاعده قانونی نیست انگار.

مرسی گلم که ج دادی موقع شیر دادن نی نیای نازت منم دعا کن این یکماهو به سلامت بگذرونم بتونم تصمیم درست بگیرم برای دکترو بیمارستانم.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
کلا حدود ۱۹ تومن شد اره گلی داشتم ۲۶۰۰ فیلمبرداری شد البته بخاطر دوقلویی اینقدر شد. ۱۳ تومن زایمان ب ...

گاندی میگه فعلا بخاطر شرایط کرونا فیلمبردار نمیزارن اتاق عمل😷

خداروشکر که راضی بودی عزیزم خدا نی نیاتو حفظ کنه برات.

عرفان میگه پنج اتاق خصوصی . گاندی میگه 1800. کلا هر کی هر چی میخواده قاعده قانونی نیست انگار. مرس ...

فکر کن ما دو شهرمون فقط دو تا زایشگاه داریم 😀 چقدر انتخاب برامون راحت میشه 🤣 

خدایا شکرت
فکر کن ما دو شهرمون فقط دو تا زایشگاه داریم 😀 چقدر انتخاب برامون راحت میشه 🤣  

عزیزم مگه کدوم شهری؟ والا به خدا من واقعا نمیتونم تصمیم بگیرم خودم تعریف گاندی رو زیاد شنیدم ولی موندم چجوری هزینه هاش کمتره با اینکه معروفه به هتل گاندی و بیمارستانه لوکسیه در مقابل بقیه آدم نمیدونه بخدا پاک گیج شدم.

البته این خیلی عجیب نی چون من حتی اسم بچمم نتونستم هنوز انتخاب کنم 🤭

عزیزم اگر هم ورم داره هم درد و هم قرمزی ممکنهخدی نکرده آبسه کرده باشه، اگر قرمزی نداره میتونی کیسه آ ...

درد شدید نداره ولی درد داره ولی قرمز شده پوستش یکم حوله گرم گذاشتم بهتر شده!فعلا دوتا زدم اینجور شدم تقریبا ۵ روز دیگه انتقالمه نمیدونم چجوری باید ۱۶ روز بعد انتقال هم بزنم با این اوضاع

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
مرسی عزیزم اما کی دیگه جونیم رفت سر پیری میشناسم ادمایی که سن منم الان دخترشونو میخوان عروس کنن یا ع ...

وااای قربونت برم نگو اینطوری، حس کردم خیلی پیرم😢😢😢 خودمون هم میدونیم بچه ها دیگه عصای دست پدر و مادر نیستن، اون مال زمان قدیم بود

دوستان عزیز برای بار اول میخوام اقدام کنم برای جنین اهدایی. از شهرستان خودم تنها میخوام برم تهران.

چه مدارکی باید ببرم

دادگاه و این چیزام باید برم

عکس  رنگی رحم و سونو اینها ندارم

چرا خدا بین بندهاش تبعیض قایل میشه چرا به یکی زود میده به یکی دیر مگه ماها دیگه دل نداریم که از همه ...

عزیزم نا امید نباش إن شاالله به زودی حاجت دل شما را هم میده 

ولی کلا این دنیا محل سختی و آزمایشه دیگه. هر کس را یه جور میسنجند. هیچ کس بدون غصه نیست. یکی مالی یوی سلامتی یکی بچه یکی آبرویی... هر کس یه غصه ای داره

من همش میگم خدا این حاجت بچه را برام براورده کنه میدونم یه امتحان دیگه شروع میشه 

پس نا امید نباش. مهم اینه که توی این مسیر پر سختی دنیا ایمان و اعتقادمون سست نشه وگرنه همه در حال آزمایش هستن شاید ما ظاهر زندگی شون را میبینیم ولی توی دلشون مشکلات داشته باشن که اگه اون مشکل را بدونیم به مشکل خودمون راضی بشیم

امیدوارم تونسته باشم یکم آرومت کنم. إن شاالله به زودی های زود یه نینی ناز میاد توی دلت

سلام،  بچه ها لطفا ب سوال من جواب بدین هر کس اطلاع داره، ممنون میشم

من الان امپول انوکسا رو تزریق کردم ب پهلوم زدم یه کار اشتباه انجام دادم با دو انگشت پهلومو نیشگون گرفتم و امپولو وارد کردم ک دیدم خون وارد سرنگ شد ولی اهمیت ندادم و تزریقش کردم ولی بعدش ب شدت ترسیدم نکنه مشکلی پیش بیاد، کسی مثل من بوده؟؟؟؟

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
چرا خدا بین بندهاش تبعیض قایل میشه چرا به یکی زود میده به یکی دیر مگه ماها دیگه دل نداریم که از همه ...

این سوالا یه زمانی مغز همه مارو پر کرده منم خیلی ازین فکرا میکردم من در به در دنبال بچه بودم دور و برم چندین نفر باردار شدن دنبال دارو بودن که سقط کنن سقطم کردن راستش منم هیچ موقع فلسفه این قضایارو نفهمیدمو برام سوال بود 😞من همش میگفتم آخرسر من میمیرمو مادر نمیشم و حسرت به دل میمونم همین الانم بازم خیلی باورم نشده همش میگم نکنه اصلا خواب دارم میبینم از ترس از دست دادنش واقعا ۱ درصد فکر نمیکنه آدم که بشه اما همیشه آدما نمیدونن زندگی چی برامون پیش رومون گذاشته منم مثل شما همین فکرو میکردم همش میگفتم سنی ندارم هرموقع بخوام میشه درصورتی که از ۲۶ سالگی اقدام کردم نشد درسته این مسیر سخته خیلی ام سخته اما نباید دست از تلاش کردن برداریم ایشالا که به زودیه زود مامان میشی و این روزای سخت از یادت میره عزیزم🤲🏻❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍