2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046948 بازدید | 684566 پست

سلام دوستان.

من میخوام از تخمک اهدایی استفاده کنم.

هم خودم هم شوهرم کرونا گرفتیم.

کسی ک میخواد بهم تخمک بده ۳ اسفند پریود میشه تقریبا دوهفته دیگه میشه تخمک کشی.

الان شوهرم کرونا داره تا اونموقع خوب میشه بنظرتون؟

تاثیر میزاره کرونا رو اسپرم؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
نه عزیزم یه دونه اس  الهی که به این ماه عزیز دلتون شاد میشه و چندروز دیگه خبر مادرشدنتونو بهمو ...

مرسی از دعات مامان نازنین🙏💚

من روحیه ام خیلی پایینه. هیچ کس هم نمیدونه که لااقل بتونم یه کم سبک بشم با حرف زدن. امیدوارم خدا به دعای شما که مامانین ما رو خوشحال کنه🙏 

خدا حافظ خودت و نی نی نازنینت باشه✋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. من میخوام از تخمک اهدایی استفاده کنم. هم خودم هم شوهرم کرونا گرفتیم. کسی ک میخواد به ...

بله عزیزم همسرت تا اونموقع خوب میشه

تاثیرش روی اسپرم خیلی مشخص نشده تا حالا.

برای ivf مشکلی نداره چون اونها اسپرمهای خوب رو جدا میکنند. 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بله عزیزم همسرت تا اونموقع خوب میشه تاثیرش روی اسپرم خیلی مشخص نشده تا حالا. برای ivf مشکلی نداره ...

شوهرمم ازش تست کرونا میگیرن موقع دادن اسپرم؟

بله عزیزم همسرت تا اونموقع خوب میشه تاثیرش روی اسپرم خیلی مشخص نشده تا حالا. برای ivf مشکلی نداره ...

میترسم تا دوهفته دیگه کرونا تو بدنش باشه جنین ها کرونا بگیرن  

سلام خانما  میشه منم کمک کنید؟ من هفته ی پیش تو بیمارستان صارم میکرو کردم  درواقع ازون ...

سلام عزیزم حتما پیگیر باش ببین علتش چیه ...دختر خاله من من ۱۶تا تخمک گرفتن یه جنین شد ...اونم اب شد ....بعد از یکسال با کلی پیگیری گفتن تخمکها حباب دار و بی کیفیت بوده 

درصورتی که تا ۴سال اونا فکر میکردن مشکل از اسپرم 

سلام خانما  میشه منم کمک کنید؟ من هفته ی پیش تو بیمارستان صارم میکرو کردم  درواقع ازون ...

عزيزم من كلينيك اميد رفتم ، دكترم هم خانم دكتر ادينه هستش، من ٨ تا تخمك داشتم و ٨ تاش جنين شد... طبق تحقيقاتى كه كردم جنين شناس كلينيك اميد اقاى دكتر سعيدى هستش كه كارشون خيلى خوبه.. من اولين بار هستش كه انتقال ميدم و الان ٩ روز گذشته، از اخلاق دكترم و از كلينيك اميد هم راضيم.. بازم تحقيق كنيد، تعريف مركز مام هم خيلى شنيدم..

ایشالله میرسی عزیزدلم حتما حتما😘  والا آدم میمونه چی بگه من ازش نپرسیدم حالا برای رند بودن چق ...

از چیکا جون فکر کنم یه دو تومنی دستمزد گرفته بود همین حدودا میگیره. انشالله که بهترین انتخاب رو بکنی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم حتما پیگیر باش ببین علتش چیه ...دختر خاله من من ۱۶تا تخمک گرفتن یه جنین شد ...اونم اب شد ...

عزیزم دختر خاله ات بعد چیکار کرد ؟ الان بچه داره ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نه نداره ...فعلا پیگیر نشده ...ذخیره اش ۴بود ۳۶سالش بود  تا ۴سال گفتن کمی اسپرم ضعیفه  ب ...

انشالله به زودی زود موفق میشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دوستان من هفته ۶ بارداری دوقلو هستم از صبح خونریزی دارم زنگ زدم  دکترم گف آمپول انوکسا ...

دوست عزيز آرامش داشته باش ،ان شاالله چيزي نيست!!

منم هفته شش چند روز لكه بيني داشتم وبعدش دو روز كامل خونريزي ودفع لخته داشتم،بعدش سونو شدم كه چيزي نبود وجنين خداراشكر سالم بود….

از چیکا جون فکر کنم یه دو تومنی دستمزد گرفته بود همین حدودا میگیره. انشالله که بهترین انتخاب رو بکنی ...

واا بغیر پولی که از بیمارستان میگیره؟ آخه بمن گفت بیمارستان فقط دو تومن  میگیرم تو باید بمن پول رندی هم بدی که دیگه من نپرسیدم چقد ....

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت