2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
دوستان من روز چهارم انتقالم  حدود یکساعته تخمدان سمت راستم گرفته تکون میخورم درد داره نمیدونم ...

عزیزم من دارم آمپول دور ناف باسن بازو ران میزنم میرم سونوگرافی 5روز دارم میزنم ولی هیچ علایمی ندارم ینی تخمک هام خیلی کم هست ک هیچ واکشنی نداره بدنم ؟هرچند ذخیره م پایین هست 😞😞😞باید درد تخمدان نداشته باشم؟؟

نه خوبه تا فردا که امپول ها رو شروع کنی بازم بالاتر میره من با صخامت ۹ و نیم انتقال دادم دو تا از دخ ...

نمیدونم چرا بالادیرمیرفت خداکنه خوب باشه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه خوبه تا فردا که امپول ها رو شروع کنی بازم بالاتر میره من با صخامت ۹ و نیم انتقال دادم دو تا از دخ ...

عزیرم من از روژ سوم قاعدگی ک امروز 8قاعدگی دارم آمپول ها دور ناف بازو باسن میزنم دیروز ک هفت قاعدگی بود یکی بیشتر گفت نمی بینم ینی یک شنبه رفتم سونو بیشتر میبینه؟😭😭ذخیره م زیر یک 😞😞😞😭😭

مامان گلا شما سونوگرافی بیرون میرید هفته اتونو که میگه درسته یا نه کمتره سن جنینتونم میارید روش؟

عزیزم دکتر من واسه سن انتقال سن جنینو حساب نمیکنه اصلا یعنی روزای بعد انتقال +۱۴  میشه سن بارداری

ولی تو سونوهام سن بارداریم ۳ روز از سن بارداریم براساس انتقالم بیشتره

تو سونو هر چی نوشته اون سن بارداریته نباید چیزی بهش اضافه کنی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام 

دوستان عزيزم 

هفته هفتم بارداري هستم متاسفانه دچار لكه بيني ودونوبت خونريزي هم شدم خيلي نگرانم دكترم گفته پروژسترون ١٠٠ميلي بزنم هر ١٢ساعت 

بعضيا ميگن كندر خوبه اگه كسي تجربه اي داره ممنون ميشم كمكم كنه

سلام خانما من روز ۶ پریودی سونو شدم چند تا ۸ دوتا ۹ تو دوتا تخمدانم بود به نظرتون کوچیک نیستن؟

نه عزیزم خوبه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

دخترا کدومتون شیاف واژینال میزنین

من تازگیا دو روزه میزنم همون اوایل زود ذوب میشه می‌ریزه بیرون خارش هم دارم

چیکار کنم بنظرتون

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دخترا کدومتون شیاف واژینال میزنین من تازگیا دو روزه میزنم همون اوایل زود ذوب میشه می‌ریزه بیرون خار ...

عزیزم من از اول واژینال میذارم اگه خارش داری عزیزم باید حتما به دکترت بدی پماد بهت میده من میذارم میخوابم تا حداقل ۱ ساعت تکون نمیخورم پامیشم راه میرم تازه میریزه بیرون شاید خیلی کم میذاری داخل من ۲ بند انگشت میذارم داخل 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
دخترا کدومتون شیاف واژینال میزنین من تازگیا دو روزه میزنم همون اوایل زود ذوب میشه می‌ریزه بیرون خار ...

من از اول ركتال زدم ،خيلي بهتره..به دكترم هم گفتم ،گفت اشكالي نداره!!!اكه شما مشكلي نداريد ركتال استفاده كنيد

سلام  دوستان عزيزم  هفته هفتم بارداري هستم متاسفانه دچار لكه بيني ودونوبت خونريزي ه ...

منم هفته ٦ دچار لكه بيني شدم وبعدش خونريزي شديد وببخشيد دفع لخته كه با خودم گفتم همه چي تموم شد…ولي پيش دكتر خودم سونو شدم وخوشبختانه جنين بود…علاوه بر شياف كه هر ١٢ ساعت استفاده ميكردم ،هر هفته دوبار ،دوتا آمپول پروژسترون ميزنم كه هنوز ادامه داره….شما هم حتما با دكترتون مشورت كنيد ان شاالاه كه چيز مهمي نيست وخيلي زود خوب بشيد🙏🏻

سلام دوستان همگی خوبید انشاله. من هفته ۲۴ هستم خیلی دل و کمر و لگنم درد اومده .نگرانم توی لگنم میسوز ...

عزیزم در اولین فرصت به دکترت اطلاع بده، درد بعد از سه ماه اول بارداری باید جدی گرفته بشه، ان شاالله که چیز خاصی نیست و خیلی زود رفع میشه عزیزم 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها من امروز سونو بودم سیکلم لانگه ضخامتم ۸ بود پروژستورن دادن انشالا ۶ روز دیگه انتقالم باشه به ...

نه عزیزم عااااالیه، من ضخامتم ۶,۸ بود، از ۶ به بالا معمولا انتقال میدن برای شما خیلی خوبه، ان شاالله خوش خبر برگردی 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

چرا کسی جواب منو نمیده 

بچه ها من از سوم قاعدگی تا الان ک هشت قاعدگی دارم آمپول دور ناف باسن بازو میزنم هیچ علایمی ندارم ک مثلا تخمدان ها تیر بکشه شما هم همین جوری بودید؟؟

خانمها خیلی ناراحت م قرار بود برم برای انتقال که چون فقط لک بینی داشتم پیگیری کردم دکتر گفت به دلیل مصرف داروهای هورمونی کیست تشکیل شده و قرص مدروکسی پروژسترون داد و قرص ضد بارداری تا سه ماه تا آن شالله برطرف بشه بعد دوباره بررسی می‌کنه بنابراین فعلا انتقالم کنسل شد 😞☹️😞 میخواستم چیزی درست بشه چیزای دیگه دارن داغون میشن😞😞😞

عزیزم دکتر من واسه سن انتقال سن جنینو حساب نمیکنه اصلا یعنی روزای بعد انتقال +۱۴  میشه سن باردا ...

ساراجون من به حساب سونوگرافیای قبلیم الان باید ۲۴ هفته و۶ روز باشم ولی دیروز رفتم سونو گفت ۲۳ هفته و۵ روز قشنگ ۱ هفته عقب گفت گفتم شاید باید سن جنینمم بیارم روش واقعیتش نگران شدم از این تاخیر ۱هفته ای

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍