2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
خوبه ازمایشت اگه تیرویید نداری  ممکنه یه یک چهارم قرص بهت بده ک تی اس اچ بیاد ۲٫۵الانم البته نر ...

توکل بخدا داروی لوتروکسین ۵۰ ،استفاده میکنم ۱۴بوداومد ۷شد بعد رو ۳ثابت مونده 

تی سی اچ و نگاه نکردم قبلیو باید نگاه کنم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
کدوم مرکز رفتی؟ دکتر اسرافیلی هم دکتر خیلی خوبیه بچه ها  پیشش جواب گرفتن. تهران چیکارها کردی

دکتر اشرف معینی، به نظرم دکتر بی وجدانیه... دو تا جنین بی کیفیت برام درست شد که همون روز انتقال بهم گفتن و تو عمل انجام شده قرار گرفتم،وقتی لکه بینی داشتم برام انتقال داد، بیمارستان عرفان انجام دادم که اصلا راضی نبودم، بیمارستان بابل با اینکه دولتیه ولی همه چیزش بهتر از تهران بود، حالاهمه که مثل هم نیستن دکتر اسرافیلی حتما خوبه که بیشترا ازش راضین.

من چندبار با ورزشو طب سنتی شرایطم خوب شد، کیستام رفت چسبندگی نداشتم فولیکول هم داشتم ولی طبیعی باردار نشدم، کاش میشد طبیعی باردار شم

خیلی حالم بده واقعا تحت فشارم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر اشرف معینی، به نظرم دکتر بی وجدانیه... دو تا جنین بی کیفیت برام درست شد که همون روز انتقال بهم ...

عزیزم اگه اصلا تخمک اهدایی نمیخوای حتما مراکز مختلف دکترای مختلف روشهای مختلف انجام بده تا بشه و اگه همسرتون هم سالم باشه خیلی بهتره جنینهای خوبی تشکیل میشه با یه دونه جنین هم خیلیا باردار شدن ❤️ انشاالله که خدا به زودی دلتو شاد کنه

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
مرسی عزیزم، شما دکترت کیه؟؟ من تهران برام سخته، دیگه حوصله درمان ندارم، انقد هم به خاطر شوهرم انجام ...

آخه شمال هم به درد نمیخوره خیلی از بچه ها اونجاها انجام دادن و بی نتیجه بوده شماها که ذخیرتون پایینه باید باید دکترتون کار بلد باشه. من دکترم شهلا اسرافیلی هستش یعنی فقط چند روز برو مطبش بشین اون وقت متوجه میشی چی میگم. میدونم خسته ای آدم کم میاره ولی یه استراحت به خودت بده اما زمان رو از دست نده گلم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
زنگ زدم زایشگا گف بیا چکاپ.حالا یکم سبک شده.اگه دیدم ادامه داره دیگه میرم چکاپ بشم

اره عزیزم حتما برو درد ممتد که بگیره ول کنه خوووب نیست 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
آخه شمال هم به درد نمیخوره خیلی از بچه ها اونجاها انجام دادن و بی نتیجه بوده شماها که ذخیرتون پایینه ...

باشه عزیزم، فعلا که اصلا حالم خوب نیست... یکم بگذره شاید بتونم تصمیمی بگیرم.  

بچه ها من امروز سونو بودم سیکلم لانگه ضخامتم ۸ بود پروژستورن دادن انشالا ۶ روز دیگه انتقالم باشه به نظرتون کم نیس دکتر گفت خوبه روزی ۳ تا استرادیول میخورم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
دکتر اشرف معینی، به نظرم دکتر بی وجدانیه... دو تا جنین بی کیفیت برام درست شد که همون روز انتقال بهم ...

ممکنه اون جنین ها تحمل فریز رو نداشتن گفتن انتقال بدیم بهتره. ذخیرت هنوز خوبه برای ناامیدی دیره میدونم خیلی ناراحتی و الان نمی تونی برا زندگیت تو این ناراحتی تصمیم بگیری. یه استراحتی کن بعد دوباره شروع کن. من خودم تا تهران رفتن کلافم کرده بود تو تعطیلات ماشین شمال پیدا نمیشد نمی دونی چقدر خسته شدم. ولی خدا رو شکر جواب گرفتم. ساری دکتر شیده نصر . دکتر پیوندی دکتر کریمی هم دکترهای خوبی ان. من رویان رفتم چون اورولوژی خوب و جنین شناس خوب باید کارمو انجام میداد

خدایا شکرت
بچه ها من امروز سونو بودم سیکلم لانگه ضخامتم ۸ بود پروژستورن دادن انشالا ۶ روز دیگه انتقالم باشه به ...

خیلی خوبه چندتا پروژسترون دادن به تعداد روزها جنینت هم همون سنه. بعد پروژسترون ضخامتت ثابت می مونه 

خدایا شکرت
خیلی خوبه چندتا پروژسترون دادن به تعداد روزها جنینت هم همون سنه. بعد پروژسترون ضخامتت ثابت می مونه&n ...

۵ تا داد جنینا رو میخان بلاست کنن من رویان تهران میرم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خیلی خوبه چندتا پروژسترون دادن به تعداد روزها جنینت هم همون سنه. بعد پروژسترون ضخامتت ثابت می مونه&n ...

میترسم کم باشه😟