2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
عزیزم اصلاح سبک خانم تاجیک انجام بده پیجش تو اینستا هست و با لایو ها هم خیلی ها نتیجه گرفتن  م ...

عزیزم منم لایک کن فرستادی البته منم با لایو هاش جلو رفتم اما برایه نفر کاملشو می خوام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون از راهنماییت، تهران یه بار رفتم ، به نظرم هیچ فرقی نداشت رفت و آمد برام سخته، دیگه حوصله این ...

کدوم مرکز رفتی؟ دکتر اسرافیلی هم دکتر خیلی خوبیه بچه ها  پیشش جواب گرفتن. تهران چیکارها کردی

خدایا شکرت
مرسی عزیزم، شما دکترت کیه؟؟ من تهران برام سخته، دیگه حوصله درمان ندارم، انقد هم به خاطر شوهرم انجام ...

عزیزم به نظرم تخمک اهدایی بگیر خیلی بهتره وقتی شوهرت دوست داره تو هم زندگیتو دوست داری حیفه از این فکرا بکنی و از این حرف ها بزنی البته باز به خودت مربوطه ولی به نظرم این راه بهتره تا جدایی شوهرتم سالمه مطمین باش جنینای زیادی برات تشکیل میشه

نه من امروز سه پریودیمه...فقط اسممو نوشتن گفتن زنگ میزنیم برات....واسه شما تاریخ دادن؟

ن گفتن ۱ پریود زنگ بزن من فعلا هنوز ۱۴ پریودم ۱۱ روز دیگه پریود می شم حالا دعا کن تا اون موقع نوبت ها پر نشده باشه

سلام دوستان همگی خوبید انشاله. من هفته ۲۴ هستم خیلی دل و کمر و لگنم درد اومده .نگرانم توی لگنم میسوز ...

عزیزم من دکترم گفت درد پریودی خووب نیست دردی که مثل انقباضم باشه خوب نیست عزیزم اگه خووب نمیشه و‌طولانی مدته باید حتما بری بیمارستان عزیزم پشت گوش ننداز اصلا برو حتما الان 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم من دکترم گفت درد پریودی خووب نیست دردی که مثل انقباضم باشه خوب نیست عزیزم اگه خووب نمیشه و‌طول ...

زنگ زدم زایشگا گف بیا چکاپ.حالا یکم سبک شده.اگه دیدم ادامه داره دیگه میرم چکاپ بشم