2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
نمیدونم والا بهشون اعتماد ندارم اصلا بهم گفتن روز۱۲ برم برا پانکچر نمی‌دونم چرا اینقدر عجله کردن من ...

عزیزم با توجه به سایز فولیکولاتون تاریخ پانکچر رو میگن، از الان بخوای استرس داشته باشیو به تیم پزشکیت اعتماد نکنی واست خوب نیست، عزیزم باور داشته باش که فقط و فقط دست خداست، البته نه اینکه فکر کنی ادم مذهبی هستم چون اصلا نیستم، ولی اگه تاپیکای ای وی اف رو مطالعه کنی میبینی که فقط اراده خداونده، 

نه دیگه نزدیکترین مرکز همینه دوساعت راهه قبلا میرفتم تهران۸ ساعت تو راه بودم چندسال رفتم و اومدم نتی ...

یکی از دوستان اینجا مشتاق می رفت پانکچر شد ولی راضی نبود

دفعه ی بعد رفت بیمارستان میلاد اصفهان پانکچر شد و انتقال داد و الان بارداره

میلاد خصوصیه و هزینه هاش بالاست ولی اینجور که شما میگی مشتاق ۱۸ میخاد بگیره رو دست میلاد زده

علت میکروتون چیه؟

باورم نمیشه پانکچر رو ۱۴ میگیره ۲ سال قبل حدود ۵ تومن بود

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دیگه نزدیکترین مرکز همینه دوساعت راهه قبلا میرفتم تهران۸ ساعت تو راه بودم چندسال رفتم و اومدم نتی ...

تهران کدوم مرکز نتیجه نگرفتی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

ببخشید خانما من روز ۷ هنوز خون ریزی دارم دارم امپول پیورکان و سینال و هورمون رشد میزنم دیروز رفتم سونو ۶تا فولی ۸ و ۹ داشتم قبلش استرادیول خوردم کسی مثل من بوده اگه خون ریزیم قطع نشه پانکچرم کنسل میکنن ایا استرس گرفتم تو روخدا کسی میدونه کمک کنه استرادیول همه چیزم ریخته بهم اولش که یه ۱۰ روژ پریودیم عقب افتاد بعدم سه روز اول خون ریزیم کم بود الانم دیکه قطع نمیشه چه خاکی سرم کنم اگه کنسل بشه چیکار کنم ۱۰ ملیون فقط پول امپولام شد

سلام دوست خوبم من هفته پیش پانکچر شدم تو رویان با هزینه فریز شد 7500  انتقال هم 3600 میگیرن&nb ...

نسرین‌جون‌چندتاتخمک‌داشتی؟چندتاجنین‌شد؟

یه‌سوال‌میگم‌رویان‌آمپول‌ستروتایدنمیده‌که‌تخمک‌هاآزادنشن؟

قانونش‌چطوریه؟میشه‌برام‌بگی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نسرین‌جون‌چندتاتخمک‌داشتی؟چندتاجنین‌شد؟ یه‌سوال‌میگم‌رویان‌آمپول‌ستروتایدنمیده‌که‌تخمک‌هاآزادنشن؟ ...

صاحل جان میدن به من دادن عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دوستان من روز چهارم انتقالم  حدود یکساعته تخمدان سمت راستم گرفته تکون میخورم درد داره نمیدونم ...

نه عزیزم حوله گرم نزاری ها ..دراز بکش تکون نخور استراحت کن خوب میشی .. انشاالله که داره لانه گزینی می‌کنه بخاطر اون

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
دوستان من روز چهارم انتقالم  حدود یکساعته تخمدان سمت راستم گرفته تکون میخورم درد داره نمیدونم ...

عزیزم ایشالا ماله لانه گزینیه اصلا حوله داغ نذاریا کلا نباید کمپرس داغ یا سرد بذاری روو رحمت

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

سلام عزيزم، ايشالا ازمايش بدى مثبت شى و مارو خوشحال كنى، والا منم دو سه روز پيش درد شديد تخمدان راست داشتم، كار خاصى نكردم ، خوب شد... يعنى تو اين روزهاى انتظار هزارتا درد مياد سراغ ادم...