2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست
گلم حرکت که کلا از 28 به بعد مهمه قبلشو ولش.و دکتر گفته کمه کم باید در ساعت چهارتا بزنه طبیعیه اگر د ...

نی نی من کلا خستس😂😂😂😂

تازه اب قند خوردم تو یک ساعت چهارتا داشت

روزهایی که خودش تکون میخوره و خوبه وقتی نشستم هم تکون میخوره روزایی مثل امروز باید به پهلوی راست بخوابم تکوناشو حس کنم نشستم تکون نمیخوره زیاد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم حرکت که کلا از 28 به بعد مهمه قبلشو ولش.و دکتر گفته کمه کم باید در ساعت چهارتا بزنه طبیعیه اگر د ...

عزیزم یعنی هر ساعت باید چک کنم ۴ تا داره یا نه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آره واقعا آدم نمیدونه چیکار کنه☺☺☺ من اون موقع که سرویکسم کم بود دعا میکردم سرکلاژ نشم الان میگم کا ...

واقعا که ...نمی دونن چها کشیدیم  والا  خدا نکنه برا هیچ کس مشکل پیش بیاد اما خیلی فرق میکنه نازایی با کسی که راحت باردار شده 

واقعا که ...نمی دونن چها کشیدیم  والا  خدا نکنه برا هیچ کس مشکل پیش بیاد اما خیلی فرق میکن ...

اره دقیقا ان شاالله همه باردارا بسلامتی زایمان کنن

عزیز دلمممممم، ثانیه به ثانیه ای بهت میگذره رو با تمام وجودم میفهمم، من هفته ی ۲۸ زایمان زودتر داشتم ...

ای جااانم عزیزم چیا کشیدی. الهی ب زودی خدا با ی تو دلی عزیز دلتو پر شادی کنه  120 سال بمونه برات

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دیروز سقطش گردم اخه چرا من خودمم باهاش نرفتم اخه چرا تنهام گذاشت همیشه تو خونه به شوهرم میگفتم این د ...

عزیزم.به خودت برس.کاچی بخور.شکمتو با چادر ببند.گرمیجات بخور.بدنت الان خیلی اذیت شده.بنظر من با زایمان هیچ فرقی نمیکنه.

تخم مرغ محلی بخور

😉

عزیزم یعنی هر ساعت باید چک کنم ۴ تا داره یا نه؟

نه گلم فقط موقعی که میدونی مثلا بیداره چک کن توی یک ساعت.

طبیعیه عزیزم نگران نباش نی نی هامونم مثل خودمونن یوقت بیشتر انرژی دارن یدم تکون میخورن من توجه کردم موقع هایی که خودم بی انرژی باشم نی نیمم کمتره تکوناش به نسبت قبل بخاطر همین همش سعی میکنم انرژی داشته باشم و دپ نشم 😅

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
کلسیم و آهن و مکملو تا آخر داری گلم ویتامین دی هم طبق آزمایشات کم میشه ولی قطع فکر نکنم.مثلا من دی ب ...

مرسی عزیزدلم ممنونم❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍