2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046940 بازدید | 684566 پست
[QUOTE=226834642]مرسى كه هميشه پاسخگو هستيد.. ايشالا اين روزها هم تموم شه، واقعا ادم كلافه ميشه... ب ...

یه سوال دیگه داشتم اونم اینکه من قیسی روزی ۶تا میخورم بدون گوگرده منظور برگه زردآلو 

چون زیاد خون دادم تو این مدت گوشت هم نمیتونم بخورم بخاطر میوم هام الان مصرع اونجوری قیسی خوردم

بعد چیا میتونم بخورم

مویز میخورم 

پسته 

بادام

آلو

غذا ها هم بیشتر ماکارونی وکته و لوبیا سبز و سوپ گاهی هم ماهی ساردین و چند تیکه مرغ کبابی 

میوه هم کیوی و خیار و خیلی کم پرتغال چون حساسیت دارم لیمو شیرین

دو روزه هم دو بار چای به خوردم 

الان ببینین تغذیه م مشکلی نداره 

ممنون میشم جواب بدی عزیزم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
این اتفاقها تو بین المللی هم میافته ،هر چندتا تخمک هست از اون کمتر تحویلت میدن ، تو بین المللی هم‌ ب ...

اره حس میکنم تبریز تو ژنتیک ضعیف عمل می کنن و گرنه میگن مراکز شهرای بزرگ  تخمکای نارس هم تو ازمایشگاه رسیده میکنن یا پانکچر ۲مرحله ای میکنن ....ولی ایمان دارم فقط باید خدا بخواد همین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سوال دیگه داشتم اونم اینکه من قیسی روزی ۶تا میخورم بدون گوگرده منظور برگه زردآلو  چون زیاد ...

نه عزیزم نوش جونت از همه مواد غذایی میتونی استفاده کنی حالا چون محدودیت داری برا جایگزینشون چیزایی که گفتی خوبه از چندهفته دیگه مکمل وویتامینم دکتر بهت میده دیگه عالی میشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
[QUOTE=226834642]مرسى كه هميشه پاسخگو هستيد.. ايشالا اين روزها هم تموم شه، واقعا ادم كلافه ميشه... ب ...

ربطی نداره به وضعیت هورمونی بدنتون

بعضیا حساستره بدنشون بعضیا نه. حتی ممکنه تو دو تا انتقال مختلف بدنت متفاوت عکس العمل نشون بده

خیلی پیچیده اس بدن آدم هیچ الگوی ثابتی نداره 😄

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ربطی نداره به وضعیت هورمونی بدنتون بعضیا حساستره بدنشون بعضیا نه. حتی ممکنه تو دو تا انتقال مختلف ب ...

آره عزیزم من انتقال اولمم که منفی شدم هیچ علائمی نداشتم اینسری که مثبت بودمم هیچ علائمی نداشتم 

کلا هم بدنم خیلی زود خودشو سازگار میکنه نسبت به دارو وهورمون 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه عزیزم نوش جونت از همه مواد غذایی میتونی استفاده کنی حالا چون محدودیت داری برا جایگزینشون چیزایی ک ...

برگه زردآلو پس مضر نیست ؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم وقتی پانکچر کردی ذخیره ات چند بود؟

پارسال ۱/۷بودم دارو گرفتم برا ای وی اف  ۳ تا تخمک داشتم دکتر اجازه نداد تخمک کشی کنم گف شاید برات جنین تشکیل نشه.ای یو ای کردم ک منفی شد.

امسال ۶۹ صدم شده.

رفتم برا تخمک کشی سمت چپ ۲ تا انترال سمت راست ۱ انترال.

پارسال سمت چپ ۵ انترال راست ۲ انترال.

تصمیم گرفتم برم اهدایی

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
برا منم کم شده. تا قبل از اینکه بفهمم خیلی خوب بود  از موقعی ک فهمیدم از بس ب خودم تلقین کردم ...

خون پریودیت چند روزه است گلم؟

پولیپ داشتم خون پریودیم خیلی بود از موقعی هیسترو کردم و پولیپ رو برداشتند خون پریودیم ۳ روزه شده 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
پارسال ۱/۷بودم دارو گرفتم برا ای وی اف  ۳ تا تخمک داشتم دکتر اجازه نداد تخمک کشی کنم گف شاید بر ...

۱/۷ که خوب بوده

قسمت شکمت چربی نداره که مانع تولید تخمک بشه؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
خون پریودیت چند روزه است گلم؟ پولیپ داشتم خون پریودیم خیلی بود از موقعی هیسترو کردم و پولیپ رو بردا ...

۵ روزه هس پریودم .

سه روزش خونریزی دارم  دوروز دیگش لکه بینی .ولی نسبت ب قبل کم شده

شما چند سالتونه یا ذخیرتون چتده؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون