2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
الان که خدا رو شکر بارداری چند ماه بود اقدام کرده بودید ؟

ما از مهر آبان ۹۹ که رفتم توو سیکل میکرو دیگه دکتر گفت نزدیکیتون بدون جلوگیری باشه اما واقعا حتی ۱٪ به بچه فک نمیکردم بعنی حتی یک میلیونیوم امید نداشتم طبیعی بشه چون با دوتا انتقال هم منفی شده بودم دیگه کاملا مطمئن بودم نمیشه... انگار وقتی میزنی به بیخیالی یه اتفاقایی میوفته تا وقتی که ادم همیشه دنبال یه چیزع

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره منم کاملا موافقم به نظرم بزارید وقتی مطمئن باشید 😍 ایشالا که زودی خوب میشید پروسه سختیه این امی ...

چه جوری قطع کنم داروهامو یک دفعه یا کم کم .مرکز من اصلا درست جواب نمیدن اولا گوشی رو جواب نمیدن با هزار بدبختی تونستم با یک خانمی که نمیدونم پرستار بود یا ماما گفت این سیکل رو کنسل کن ولی نگفت داروها رو چه جوری قطع کنم .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام خوبی ؟ همسرت بهتر شد ؟ تست نداد

چرا تستش مثبت شد 😭حالا موندم من چکار کنم صدردرصد منم میگیرم .نگران مصرف داروهامم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
چرا تستش مثبت شد 😭حالا موندم من چکار کنم صدردرصد منم میگیرم .نگران مصرف داروهامم 

از کجا معلوم‌ که میگیری . شاید نگرفتی .‌من شوهر خواهرم و بچه هو  گرفتن ، خواهرم نگرفت . علایم نداری ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 

وا فعلا خیلی مونده تا سیکل انتقالت عزیزم همسرت گرفته چه ربطی به شما داره شما هنوز داری سینافکت استفاده میکنی کم کم ۲۰ روز دیگه انتقالته چه کاری بخوای داروهاتو قطع کنی. اگه خدای نکرده هم تا چند روز آینده بگیری هم خوب میشی تا قبل انتقال. من بودم اصلا قطع نمیکردم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
از کجا معلوم‌ که میگیری . شاید نگرفتی .‌من شوهر خواهرم و بچه هو  گرفتن ، خواهرم نگرفت . علایم ن ...

نه هیچ علایمی ندارم الان مشخص نمیکنم آخرای هفته فکر کنم مشخص بشه که کرونا دارم یا نه .الانم زود برم تست بدم ..از دست این ا میکرون 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️اینهمه دوسال رعایت کردیم  🤦‍♀️🤦‍♀️ 

وا فعلا خیلی مونده تا سیکل انتقالت عزیزم همسرت گرفته چه ربطی به شما داره شما هنوز داری سینافکت استفا ...

آخه هفته دیگه باید برم ویزیت .اگه گرفتم چه جوری برم دکتر بعد میگن ممکنه تا یکماه بعد از خوب شدن نتیجه تست مثبت نشون بده .

وا فعلا خیلی مونده تا سیکل انتقالت عزیزم همسرت گرفته چه ربطی به شما داره شما هنوز داری سینافکت استفا ...

اگرم بگیرم و خوب بشم برای انتقال تاثیر نمیزاره .چون من شنیدم یکماه بعدش میزارن انتقال رو 

منم آدمی هستم قدرت تلقینم زیاده فرضا شما پیشم نشسنی میگین سرم درد میکنه منم چند دقیقه بعد سرم درد میگیره .الان همسرم گفته کرناش مثبت منم تا الان علائم نداشتم ولی الان همش حسم میکنم کرونا دارم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اگرم بگیرم و خوب بشم برای انتقال تاثیر نمیزاره .چون من شنیدم یکماه بعدش میزارن انتقال رو 

فعلا که نگرفتی آخه نمیشه که با اما اگر قطع کنی اگه نگرفتی چی اصلا الان قطع کردی افتاد بعد عید خب شاید اون موقعه هم باز احتمال اینکه بگیری هست تو به کارت ادامه بده نمیشه که هی با احتمال بخوای خودتو نگران کنی. فقط این روزا ماسک بزنید توی خونه هر دوتون انشالله نمیگیری 

فعلا که نگرفتی آخه نمیشه که با اما اگر قطع کنی اگه نگرفتی چی اصلا الان قطع کردی افتاد بعد عید خب شای ...

یعنی میگین ادامه بدم داروهامو 

منم آدمی هستم قدرت تلقینم زیاده فرضا شما پیشم نشسنی میگین سرم درد میکنه منم چند دقیقه بعد سرم درد می ...

منم دقیقا اینجوریم دقیقا ولی همیشه توهم بوده برام. انشالله که نمیگیری بازم ببین چه کاری کنی آرامش داری همونو انجام بده

یعنی میگین ادامه بدم داروهامو 

ببین من نظر خودنو میگم اگه خودم بودم ادامه میدادم ولی باز ببین دل خودتو همسرت چی میگه با هم مشورت کنید و همون کارو کنید گلم فعلا خدا رو شکر اولشی