2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
تورو خدا برام دعا کن...دارم دیونه میشم...شب تا صب نخوابیدم...بغض دارم..هر چیم گریه میکنم بغضم نمیترک ...

عزیز دلم 😞😞واقعا خیلی سخته 

من دکترم میگفت اونا که مشکلی ندارن طبیعی اقدام میکنن خیلیاشون با پریودشون بچه دفع میشه و اصلا متوجه نمیشن اون ماه که اقدام کردن گرفته ! اما واقعیت اینه چون ماها میدونیم جنین و میزارن برامون دردش خیلی زیاده یعنی میدونیم که یه چیزی هست..... ایشالا به زودی خبر خوش بهمون بدی عزیزم

لابد میکن تو آزمایشگاه چن تاش جنین نمیشه از بین میره باید زیاد تخمک داشته باشم 

اکه‌خدا بخواد میشه نگران نباش برای آرامشت یه آیت الکرسی خوندم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لابد میکن تو آزمایشگاه چن تاش جنین نمیشه از بین میره باید زیاد تخمک داشته باشم 

تو سیکلی الان اصلا استرس نداشته باش اتفاق بخاد بیفته می افته البته همه یه کم استرس و دارن طبیعیه خیلی راه سختیه ، من همش باخودم میگفتم من تلاشمو میکنم فارع از هر نتیجه ای ،شوهرمم خیلی وصعش بد بود شما شوهرت سالمه باز  سنتم خوبه والا  اروم باش دختر ناز 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
آره مثبت شد ولی بعدا هفته ۷ سقط شد که ربطی به بیهوشی نداشت

ان شاءالله همگی باردار بشیم طعم مادر شدن بچشیم

منم با اینا صحبت میکنم بخاطر اینکه از اسپکلوم میترسم منم بی هوش کنن 

سونو واژینال میترسیدم ولی باهاش کنار اومدم 

این ترسی هست ک دیگران قبل ازدواجم ریختن تو بدنم ک آره رابطه ترس داره معاینه دکتر ترس د ار ه همش تو ذهنم مونده متاسفانه😞اگه منو نترسونده بودن دو سه سال پیش م ذخیره م بالا بود ای وی اف میکردم 

من امریکا هستم. تو ایران انجام دادم با بیهوشی فکر کنم یکربع بیهوش بودم ولی بعدش تقریبا ۳ ساعت نگهم د ...

منم امید بودم تخمکشی قبل 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
خب اصلا نمیتونم کنترل ش کنم آروم بشم همش ذهنم برای چیزهای منفی انگار😭😭

کتاب بخون فیلم ببین ورزش کن تو خونه با اهنگ اب زیاد بخور و بگو این اخرین راه نیست من الانم فک میکنم طبیعی  باردار میشم😁😁😁 اینقد این امید و داشتم 

تو سیکلی الان اصلا استرس نداشته باش اتفاق بخاد بیفته می افته البته همه یه کم استرس و دارن طبیعیه خیل ...

شوهرم دارو میخوره تحرک شکل اسپرم مشکل د ار ه😞😞

شما چن سال منتظری چن بار ای وی اف کردید ؟جواب داشت براتون؟

همین دیگه حاصرم قسم بخورم   همه این اعداد الکی هستن  ده سال تو راه دکترم دکترا  ازمای ...

واقعا !!!! این اورولوژیست همسرم خیلی خونسرد بود نه دارویی نه چیزی میگفت طبیعی فعلا اقدام کنید یه سال اگه نشد بیاید میکرو تازه با شرایط همسرم که افتضااااااح بود همه چی اما من قبول نکردم گفتم نه نباید وقت و هدر داد اما الان واقعا به حرفش رسیدم ! همش میگفتم دکتر دی اف ای شده۷۸ مگه میشه اصلا ! با خونسردی میگفت اره اینا همش توو ازمایشگاهه معلوم نیست که واقعا همین باشه!

از پیج فلورا تاجیک تو اینستا لایو هاشو گوش کردم یاداشت کردم الان خیلی پیج ها برا اصلاح سبک هست سرچ ک ...

باشه میدونی من چند ساله روعن مصرف نمیکنم  کنسروی هم ، غدای بیرون این یکماه که تخمکشی کردم دروع چرا سه بار پیتزا و ... خوردم اونم از عقده این ده سال ولی دیگه نمیخورم  تاجیک میشناسم  بازم میرم حرفاشو گوش میکنم 

شوهرم دارو میخوره تحرک شکل اسپرم مشکل د ار ه😞😞 شما چن سال منتظری چن بار ای وی اف کردید ؟جواب د ...

اشکال نداره دوازده سال ازدواج ، تقریبا ده سال اقدام دوبار انجام دادم یبار سقط شده