2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
نمیشه عزیزم جنین به راحتی چیزیش نمیشه من با اینکه دارو گرفتم سقط شه نشد تو ۵ روز نشد محکم چسبیده بود ...

😔

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر برنگشت بازم همینطوره؟یعنی رحم رو بعدها در بیاریم راحتتریم؟

اگه برنگشت دیگه همچی خوبه خیالت راحت. فقط باید همیشه چک کنی. اونم دکتر نظر میده کدوم برات بهتره. دوستم طوری شده بود هر چند ماه  خون میگرفت اینقدر خونریزی داشت

خدایا شکرت
خوب یبار اشکال نداره ولی اینطور وقت ها زنگ بزن از اورژاتسی جایی بپرس یا حداقل دوزها رو نزدیک هم نخور ...

اصلا پیش نیومده اولین باره اینجوری شد خدا به خیر کنه

میگم شما میدونی هفته ۹چه کاری انجام میدن سونو ؟ آزمایش؟

دکترم گفت بیا ببینیم چیکار میکنیم یا سونو یا آزمایش😐😐

حالا نمیدونم میخاد چیکار کنه

سونو ساک هم رفتم

دکتر چیزی نگفت ؟ اخه الان ساک باید مشخص باشه

ن شوره جان هیچی دیده نشد ن داخل رحمی ن خارج 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دکتر چیزی نگفت ؟ اخه الان ساک باید مشخص باشه

فقط دوستام میگن احتمالا میوم و جای جنین دیدن نمیدونم

بله فقط دی و اسید فولیک باید استفاده بشه

من دی دیگه نخوردم دکترم تجویز نکرد چون قبل انتقال خیلی خورده بودم فولیک اسید. اما چند ماهه میخورم 

اصلا پیش نیومده اولین باره اینجوری شد خدا به خیر کنه میگم شما میدونی هفته ۹چه کاری انجام میدن سونو ...

برا من خودش سونو شکمی انجام داد گفت دست و پاش داره شکل میگیره تمدید داروها و نسخه سونو ان تی رو برات می نویسن و آزمایشش که برای من ده روز طول کشید. سونو قلب نرفتی پس میری قلب های خوشگلشونو می بینی 😍

خدایا شکرت
حتما پیگیر باش جای خوب  سونو برو. ان شالله که تو رحمه نتونستن پیدا کنن

توکل بخدا نمی‌دونم فردا برم یا پس فردا

حتما پیگیر باش جای خوب  سونو برو. ان شالله که تو رحمه نتونستن پیدا کنن

انشاالله فقط دو روز دیگه برم 

برا من خودش سونو شکمی انجام داد گفت دست و پاش داره شکل میگیره تمدید داروها و نسخه سونو ان تی رو برات ...

آها پس سونو شکمی انجام میدم برام؟

چرا قلبشم بود تو سونو

آن تی رو کی باید داد؟