2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ممنونم ازیزم بابت مهربونیت ❤️🌼 ولی دیگه امروز بی بی کلا رنگ نگرفت ، احتمالا بارداری شیمیایی بوده ، ...

ان شاالله که شیمیایی نیست عزیزم به چیزای بد فکر نکن

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچی نداد بهم گفت داروهای قبلت رو ادامه بده.اعصابم ربخته بهم .سرکار زنگ زدم گفتم گفت نمیشه دم عیده ا ...

من نمیدونم پشت میز نشستن مگه کار سنگینه؟

منظور از استراحت چیه؟

😉

سلام  کدوم مرکز انتقال میدین؟ دکترتون کیه؟ هزینه تعیین جنسیت چقدره؟

من الان از بیمارستان بهمن براتون هزینه تعیین جنسیت رو پرسیدم گفتن ۶ تومن و تا ۲۶ اسفند هم مرکز باز هست و کارای انتقال و پانکچر و انجام میدن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دوستان عزیزم‌هرکس میدونه جواب بده پردنیزولون رو دکتر شما کی قطع کرد؟ دکتر من اینجا اعتقادی به ...

سلام عزیزم

من تا ۲۰ هفته خوردم. هفته ۲۰ به بعد با نظر دکتر به تدریج کم کردم و بعدش قطع شد.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه ها يه سوال داشتم؟! من ٥شنبه انتقال داشتم، بنظرتون امروز درد دارم، زير شكمم و گاهى هم تخمدانها، اين طبيعيه يا نه؟! من كه اين ٢.٣ روز اينقدر تو خونه راه رفتم چون حوصلم سر ميرفت كلا بعيد ميدونم جنين لانه گزينى كنه!!! امروز زير دلم درد ميكنه 🤔🤔🤔

اره عزیزم اگر فشارت اوکی باشه طبیعیه بچه به معدت فشار میاره هرچی به اواخر نزدیک تر میشی درد دنده و م ...

مرسی عزیزدلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها يه سوال داشتم؟! من ٥شنبه انتقال داشتم، بنظرتون امروز درد دارم، زير شكمم و گاهى هم تخمدانها، ا ...

بله طبیعیه عزیزم نگران نباشید .ان شاالله هم لانه گزینی شده و مامان شدین 

بچه ها من الان انقدر بلند بلند گریه کردم که به هق هق افتادم😭😭😭😭😭😭برا نی نیم که اتفاقی نمیفته خ ...

عزیزم اگه فک میکنی بهتر نمیشی با فیلم و اینچیزا با روانشناس حتما مشورت کن خیلی خوبه عزیزم❤️ نه هیچی نمیشه عزیز دلم