2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بنظرت ازمایش ادرار معمولی نشون میده یا باید ادرار ۲۴ ساعته بدم؟

ببین من نمیدونم فشارات چند ....اگر ۱۳به ۹هست یا اضاف وزنت زیاد هست ازمایش بدی خیالت جمعتره 

با ازمایش و ادرار ۲۴ساعته قابل تشخیصه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین من نمیدونم فشارات چند ....اگر ۱۳به ۹هست یا اضاف وزنت زیاد هست ازمایش بدی خیالت جمعتره  با ...

فشارم معمولا ۱۲ رو ۸

مرسی عزیزم ۲۴ ساعته میدم که خیالم راحت شه

مرسی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
انشالله بهترینها برات رقم بخوره گلم ❤️❤️ کاش ما هم تصمیم داشتیم بچه در نشیم ...لااقل راحتتر بودیم ت ...

ای جانم!! ایشالا واسه شما هم هر چی خیره پیش بیاد، عزیزم باور کن اصلا تو زندگی وجود بچه ضروری نیست... همسر من هم بتازگی خواهرش رو از دست داده و خیلی خیلی غمگین بود،با اینکه هر دو خیلی مشتاق بچه دار شدن نبودیم بهش خودم پیشنهاد دادم شاید بچه دار شدن یکم از غمتو کمتر کنه، با اینحال هیچ کدوممون نگران این نیستیم که اگه بچه دار نشیم.. به نظر من زن و شوهر واسه همدیگه کافی هستن،  

بنظرت ازمایش ادرار معمولی نشون میده یا باید ادرار ۲۴ ساعته بدم؟

سارا استرس نداشته باش اصلا 

مطمنم چیز خاصی نیست 

فقط محض احتیاط چون میگی یکم حرکات جنین کمه و اکلیل میبینی و گاهی تهوع داری بهتره اینا رو به دکترت بگی 

سارا استرس نداشته باش اصلا  مطمنم چیز خاصی نیست  فقط محض احتیاط چون میگی یکم حرکات جنین ...

مرسی عزیزدلم

فردا میرم دکتر ببینم چی میگه

دعا کن برام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ای جانم!! ایشالا واسه شما هم هر چی خیره پیش بیاد، عزیزم باور کن اصلا تو زندگی وجود بچه ضروری نیست... ...

خدا بیامرزه خواهر شوهرت رو ...روحش قرین رحمت الهی 🙏🏻🙏🏻

ایشالا مامان میشی و همسرتو با خبر بابا شدنش شاد میکنی 😍😍😍

فقطط عاشق اون قسمتشم که به دکتر گفتی فقط یه دونه انتقال بده 😂😂

حالا خوبه تقسیم سلولی کنه خدا بهت یه دختر پسر سااالم هدیه بده😜

انشالله که هیچی نیست نی نی رو روز موعد سالم بغل میگیری

ان شاالله🙏

سلام عزیزم خوبی؟.....من یادمه شما برای دفعه دوم که برای طول سرویکس رفته بودین طولش زیاد شده بود .... ...

سلام عزیزدلم بخوبیت شما خوبی؟

والا ببین منم همینو فکر میکنم که زیاد نمیشه فقط درصورتیکه خطای سونوگرافی باشه امکان داره بالا پایین بشه 

من ۱۹ هفته بودم روز دوشنبه رفتم سونو گفت ۲۸ بعد پنجشنبه دوباره رفتم گفت ۳۲ این خب امکان نداره بنظرم فقط درصورتیکه اولیه اشتباه کرده باشه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

سلام دوستان

من روز ۲۰ انتقالم هستم

روز ۱۴ انتقال بتا ۲۹۱بود روز ۱۶ ۴۸۸ بود این به نطرتون کم نیست؟

دکتر گفت فردا شنبه ۲۳ دوباره تکرار کنم؟

و ضمن اینکه خارش گرفتم نمیدونم چرا؟

هرشب یه کاسه پررر سالادکاهو با لیمو و روغن زیتون فراووون بخور اخررش هم مایعشو سربکش بخور  اینج ...

باورت میشه هروعده یه بشقاب پر سالاد میخورم اوایل انجیر خیس آلوچه لواشک خیلی برام خوب بود ولی الان انگار نه انگار حالا یه چندروزه کیوی میخورم انگار یکمی بهتر شدم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها جونم من احساس میکنم افسردگی بارداری گرفتم😥😥😥

چندوقتیه تقریبا اینجوری شدم همش دوست دارم تو خودم باشم تنها باشم هیچ کیو نبینم فقط میشینم فکر وخیالای الکی میکنم میشینم به گریه کردن امروز فکر میکردم که من به ترک دیوارم گریه ام میگیره چیکار کنم بهتر بشم؟ خودم دوست ندارم این حالمو

سلام دوستان من روز ۲۰ انتقالم هستم روز ۱۴ انتقال بتا ۲۹۱بود روز ۱۶ ۴۸۸ بود این به نطرتون کم نیست؟ ...

سلام عزیزم نگران بتات نباش خیلی هم خوب رفته عددشم عالیه 

خارش داری ترشح بدرنگ وبدبوهم داری؟

شیاف پروژسترون استفاده میکنی؟