2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خانوما میشه یکم راجع به اینکه سرویکستون چنده بگید؟من هفته 8سی بودم.خیلی نگرانم.البته دکترم چیزی راجع ...

عزیزم من هفته ۱۲ سی و یک بود 

هفته ۱۶ بود ۳۰

هفته ۱۸ شد۳۱

هنوزم حدوو ۳۱ هست

اگه دوقلو داری اگه اومد زیر ۳۰ حتما سرکلاژ کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاء الله که همه بعد از انتقال بیان و خبر خوبِ مادر شدنشون رو بدن🤲   عزیزم شما کی پانکچر ...

الهی آمین به حق این شب الهی آمین.عزیزم من آبان پانکچر شدم و دوتا سه روزه انتقال دادم و منفی شدم😔😞 و آن شالله قرار ه دوتا سه روزه برام انتقال بدن. 🥰😍لطفاً برام دعا کن اینبار  مثبت بشم🤲🤲🤲🌹🙏

چرا اینجوری میشی؟ برو دکتر سونو کنه. شاید جفت پایینه و نیاز به استراحت داری

خون مُرده قهوه ای هس.حالت چسبنده داره.

۵ شنبه ها اینجوری میشم

دکترم میگه شیاف بزار

من بخاطر خاطرات بدی که دارم اینجا سونو نمیرم.

دکتر خودم تهرانه.گفته ۱۰ هفته بیا.

تا الان هم لک هام دو روزه بودن

نمیدونم سوفی 

تنهام

😉

خانوما میشه یکم راجع به اینکه سرویکستون چنده بگید؟من هفته 8سی بودم.خیلی نگرانم.البته دکترم چیزی راجع ...

گلم فک کنم سرویکس از هفته دوازدهم مهم باشه و اینکه حتما هم باید واژینال اندازه گیری بشه تا دقیق باشه برای هشت هفته ندیدم دکتری سرویکس بخواد.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
خون مُرده قهوه ای هس.حالت چسبنده داره. ۵ شنبه ها اینجوری میشم دکترم میگه شیاف بزار من بخاطر خاطرا ...

انشالله همه چیز خوبه، فکرشو نکن عزیزم 💗

حق داری بترسی، اما نگران نباش لک بینی خیلی پیش میاد فقط خونریزی هست که خطرناکه و حتما باید رفت بیمارستان

بعضی وقتها یه ذره جایی که لانه گزینی انجام شده قطره قطره خون میاد و میمونه همونجا. بعدا که میاد بیرون اینجوری قهوه ای رنگه

خیلی برات دعا میکنم 🙏🏻 ببین همه اش به خودت بگو اون اتفاق هرگز تکرار نمیشه، این بچه سلامت میاد تو بغلم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم منم احتمالا فرش انتقال بدم . چندتا جنین تشکیل شد ؟ چندتا تخمک شد ؟هر وقت تونستی جواب بده

به سلامتی انشاالله.

والا من 10 تا تخمک بالغ داشتم. روز سوم دکتر جنین شناس گفت هفت تا تشکیل شده اما امروز ملوم شد یکیش قابل فیریز نبوده و سه تا انتقال دادن دو تا گرید A و یه دونه AB و یه سه تایی فیریز کردن.

به سلامتی انشاالله. والا من 10 تا تخمک بالغ داشتم. روز سوم دکتر جنین شناس گفت هفت تا تشکیل شده اما ...

خب بسلامتی استراحت کن . بچه ها میگن نشاسته تو آب سرد حل شه بخوری به لانه گزینی کمک میکنه 

انشالله که مثبت میشی عزیزم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
9هفته بود ببخشید.پس از هفته 12 مهمه ؟

تا جایی که من اطلاع دارم بله . همون تو غربالگری اول براتون اندازه گیری میکنن و دکترتون بهتون میگه ایشالله که اندازش خوبه عزیزم و دوقلوهاتو سالم و به موقع بدنیا میاری😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت