2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست

دخترا من خیلی ترسیدم خونه هم تنهام گربه ها هم همشون جمع شدن رو ایرانیت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیوا الان اینقد گریه کردم که نگو اینقد ترسیدم😭😭😭😭😭😭😭😭😭 چون خونه ی ما پشت بومش از بقیه خونه ...

قربونت عزیزم هیچی نمیشه هیچییییییییییییی 

ااا گربه ها که خوبن من باشم میرم جنگشونو میبینم😜 عزیزم با این چیزا به پیر به پیغمبر هیچی نمیشه فقط اون طفلک‌و اذیت میکنی اصلا نگران اینا نباش 

به چی بگم بهت من نمیدونستم باردارم موعدمم عقب افتاده بود خبر دادن یکی از اشناها فوت شده اینقد من شوک شدم ترسیدم گریه کردم اصلا حال و روز وحشتناک نگم برات دوروز بعد دیدم‌مثبت شدم!!

قربونت عزیزم هیچی نمیشه هیچییییییییییییی  ااا گربه ها که خوبن من باشم میرم جنگشونو میبینم😜 عز ...

خیلی ترسیدم اینقد گریه کردم خواهریتوکل بخدا 

کاش زودتر از این خونه بریم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
برات جلسه گرفتن😜😂😂😂میگن فاطمه جون نترس ما پیشتیم😘

باور کن یه جوری بهم میپرن پاشدم رفتم بیرون دمپایی و هر چی دستم بود پرت کردم سمت ایرانیت چهارتا هستن

هیوا الان اینقد گریه کردم که نگو اینقد ترسیدم😭😭😭😭😭😭😭😭😭 چون خونه ی ما پشت بومش از بقیه خونه ...

دورت بگردم چرا با خودت اینکارو میکنی آخه🤨🤨

از ترک دیوارم برا خودت نگرانی واسترس درست میکنی🥺

من روزیکه انتقال دادم آوردنم تو بخش دودفعه بدجور ترسیدم جوری که دلم هوری میریخت اونجا گفتم جنینام پوچ شدن دیگه ولی الحمدالله هیچیش نشده بود والان شاهد کشتی گرفتنش تو دلمم😂😂😍😍😍

شمام ترست طبیعیه ولی اینکه خودت ادامه بدی بشینی گریه کنی فقط روحیه اتو داغون میکنی همین 

یه ذره رو خودت کار کن اگه یه وقتی یه اتفاقی هم میفته سریع خودتو جمع وجور کن بهش پرو بال نده 

ایمانتو قوی کن هیچ برگی بدون اذن پروردگار نمیفته زمین خدایی که گذاشته تو دلت تا آخرش مواظبشه ومیذاره تو بغلت نی نیتو روزی یه دونه آیت الکرسی بخون فوت کن به شکمت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

وای فقط اعصابم خورده میان اینجا دعوا میکنن شدید 

باور کن یه جوری بهم میپرن پاشدم رفتم بیرون دمپایی و هر چی دستم بود پرت کردم سمت ایرانیت چهارتا هستن

ای وای جلسه سران و پس بهم زدی😋 حالا سر ظهری هم همیشه جنگشون میگیره !! نترس عزیزم یه لیوان اب خنک بخور برا خوت یه اهنگ بیکلامی چیزی بزار اروم شی دراز بکش هیچی نیست😍

دورت بگردم چرا با خودت اینکارو میکنی آخه🤨🤨 از ترک دیوارم برا خودت نگرانی واسترس درست میکنی🥺 من ...

ممنون که دلداری میدین ول هم نمیکنن که همینجوری اونجا دارن بهم غرر میزنن چشم الان میخونم 

دخترا من خیلی ترسیدم خونه هم تنهام گربه ها هم همشون جمع شدن رو ایرانیت

بدبختا اومدن از تنهایی درت بیارن خب😂😂😂😂

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ای وای جلسه سران و پس بهم زدی😋 حالا سر ظهری هم همیشه جنگشون میگیره !! نترس عزیزم یه لیوان اب خنک بخ ...

ن بابا جلسه شون به راهه اصلا از رو نمیرن

صدای تلویزیون و بالا بردم

بدبختا اومدن از تنهایی درت بیارن خب😂😂😂😂

والا تنها میشم شروع میکنن اون روز چند تایید پریدن بهم یکیش افتاد حیاطمون دیواری آخه بلنده چنگالش و نشونم میداد منم موندم چطو بیرونش کنم اصلا نمیرفت که آخرش زنگ زدم داداشم اومد بیرون روندش

الان یه جوری جیغ میکشن که بیا و ببین