2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046774 بازدید | 684548 پست
مرسی از پاسخ کاملت عزیزم💚 البته من فردا انتقالمه و دیگه فرصتی برای کارای قبل انتقال ندارم. شنبه پ ...

سلام عزیزم

هیچ چیز ثابت شده نیست ولی اینها کارهایی هست که خیلی از دوستان و خود من انجام دادیم و نتیجه گرفتیم. 

از روز انتقال تا روز پنجم هر روز یک قاشق نشاسته رو در آب حل کن بخور یا بجاش فرنی نشاسته بخور، من فرنی رو ترجیح میدادم

تا روز پنجم یا ششم هر روز یک برش آناناس تازه 

سه روز اول استراحت کن و کار سنگین انجام نده

تا چند روز حمام نرو و اگر هم رفتی با آب ولرم دوش سریع بگیر، خیلی داغ نباشه آب

سعی کن یبوست نشی، خوردن روغن زیتون و سبزیجات کمک میکنه

من همیشه بعد از انتقال غذای سبک و ساده میخورم که هضمش راحت باشه. مثلا مرغ ساده با برنج یا سوپ

خودتو سرگرم کن فیلمهای خنده دار ببین

چیزهایی که تا حالا نخوردی برای اولین بار نخور مثلا اگر تاحالا خورش کرفس نخوردی و همیشه نمیخوری یهویی نخور

غذاهای کنسروی که نگهدارنده ریاد دارن نخور مثل کنسرو ماهی تن و بقیه کنسروها. سوسیس و کالباس اصلا نخور

هر چیزی رو متعادل بخور، نه خیلی گرمی بخور نه خیلی سردی و نه خیلی زیاد از یه چیزی. مثلا دو تا برش انبه بد نیست اما اگر دو تا انبه در یکروز بخوری خیلی گرمیه

همه چیز بخور، پروتئین هم خیلی خوبه

غذاهایی که نشاسته دارن بخور مثلا ماکارونی یا غذاهایی که سیب مینی دارن

من خیلی سوپ با آب قلم می خوردم

جیگر، زعفران و زرشک نخور و ادویه زیاد نزن تو غذا. من فقط زردچوبه میزدم و بک کم فلفل سیاه

بازم اگر چیزی یادم اومد میگم

انشالله که نتیچه عالی بگیری 💗

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
من چند روزه هر روزش چغندر خوردم فکر کنم این رو آزمایش حتی اگه چند روز دیگه بدیم تاثیر بذاره ؟ آخه ق ...

اینو نمی‌دونم گلم می خوای محض اطمینان دو روز دیگه برو که هم هفته ت کامل شده باشه هم اثر چغندر کمتر شده باشه، مخصوصا اگه با قند یا شکر یا شیره خورده باشی

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من فردا برای اولین بار انتقال دارم😊 اما دکتر هیچ نکته و توصیه ای نگفته. کار خاصی هست که قب ...

ایشالا به سلامتی بری و با دست پر برگردی عزیزم،سعی کن موقع انتقال تا جایی که میتونی مثانه ات پر باشه دکتر به من گفت هرچی مثانه پرتر باشه شانست بیشتره من مثانه ام در حد انفجار بود واقعا! به من گفتن بعد انتقال آمپول آنوکساپارین بزنم اومدم خونه زدم برای لانه گزینی میگن تاثیرش مثبته!بعدش من شیر سویا خوردم هرروز ۱ لیوان سر خالی البته اگه تیروئید نداری بخور، اصلا رژیم غذاییتو محدود به سردی و اینا نکن هیچ تاثیری نداره بدتر باعث میشه بدنت سیستمش بهم بریزه زندگیه عادیتو داشته باش فقط هرکاری که بهت آرامش میده حتما انجام بده اصلا استرس نداشته باش من همش فیلم و سریال دیدم که زیاد نخوام فکر و خیال کنم فعالیتتم نه صفر کن نه صد در حد معمول من از روز ۴ خودم غذاهای ساده پختم کلا آسون بگیر که آسونم بگذره برات اصلا سختش نکن! ایشالا که به بهترین نحو برات طی بشه و نتیجه بگیری عزیزم❤️❤️❤️🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
مامانا من رفتم الان بهداشت برا واکسن کرونا ازمایشامو دید بهم گفت قندت بالاس من ۶ هفته و ۴ روز ازمایش ...

نه گلم نرماله اصلا نگران نباش، الکی ترسوندتت ، به خودت استرس نده و خیالت راحت باشه

سلام دوستان  من دیروز تست زدم یه کوچولو پررنگتر شده بود بی بی چک هام مال روز ۱۲ و ۱۴ انتقالم ...

خب خدا رو شکرررررر عزیزم بتات داره میره بالا، فکر کنم دیگه پس فردا آزمایش بدی خوب باشه توکل بر خدا 🙏🌹

سلام دوستان  من دیروز تست زدم یه کوچولو پررنگتر شده بود بی بی چک هام مال روز ۱۲ و ۱۴ انتقالم ...

مثبته عزیزم مبارک باشه ❤️❤️❤️😍🤩🤩🤩😘🥰👏🏻👏🏻👏🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
اره عزیزم مرسی خیلی مراقب باشید من هیچ جا نرفتم انگار از توو هوا گرفتم !! 😂نمیدونم چطوری گرفتم همسر ...

آخی بلا بدور .ان شاالله که خیلی زود خوب میشین خداروشکر امیرون نسبت به دلتا خیلی خفیفتر هست تو افرادی که واکسن زدن .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
فدات. به سلامتی انشالله پس نزدیکی به مامان شدن. موفق باشی. استرس رو که هممون داریم ولی سعی کن خیلی ک ...

ممنونم .ان شاالله🙏🏻😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خدا خیرت بده ممنونم گفتی رفتم زدم اومدم ❤️😘

قربونت خداروشکر

میگم من از دیشب یخورده گلو درد دارم دکتر گفت طبیعیه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها من رفتم تو هفته۳۰ دو سه روزه بعد غذا انگار تهوع میگیرم ی کم میگذره خوب میشم طبیعیه بنظرتون؟

@berenjak    

@آنا1400    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه گلم نرماله اصلا نگران نباش، الکی ترسوندتت ، به خودت استرس نده و خیالت راحت باشه

مرسی جواب دادی خیالم راحت شد یه جوری گفت گفتم من دیابتو بغل کردم دیگه 🥴 ❤️به سرم زده بود فردا برم آزمایش قند ناشتا بدم 😬 کلا هرروز برای آدم یه استرس جدید تولید میشه 🤐