2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
باشه حتما عزیزم میام خبر میدم ❤️🤍❤️🤍❤️

منتظر خبر خوبت هستم😘😘😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ن عزیزم ببخشید ترشح بی رنگ و بی بو دارم کمرم درد میکنه بد نیست اینا آخه من موقع پریودم معمولا ی روز ...

نه عزیزم نشونه ی بارداریه فکر منفی به دلت راه نده 

انشالله این روزا هم به خیر و نیکی میگذره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخیره بالا نمیره اما کیفیت اره فلورا تاجیک خیلی ها ازش نتیجه گرفتن منم قبل انتقال اصلاح سبک کردم فقط ...

شوهرمم مورفولوژی ۱هست و دی اف ای متغیر بالاپایین میشه ...قبلا شوهرم اصلاح سبک کرد نرمال شد دی اف ای از ۳۴شد ۱۴....اما خودم ذخیرم کم بود خبر نداشتم 

الان خیلی وقته بمدت یکسال پیگیر درمان نشدم 

اره امروز اینستا فلورا تاجیک دیدم خوشم اومد واقعا

مبارکه دختر پاشو برو ازمااااییش

نه 😂😂😂 امروز نمیرم ، تا بی بی دو خط نشه نمیرم ، از بس رفتم آزمایش دادم منفی بوده آبروم رفته ، همه آزمایشگاه ها منو میشناسن 😂😂

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
چه اصلاح سبکی داشتین برای قبل انتقال 

ورزش ...ماساژ رحم ...رژیم حدف قند و شیرینی و کارخانجاتی و اینا ...روزی ۲۰تا بادوم درختی خیس شده تو اب بدون پوست می هوردم ...ژل رویال قد یه عدس ناشتا می هوردم ....شب زود و صب زود بیدار می شدم ...اینارو فلورا تاحیک میگه 

سلام نیلو جون خوبی ؟ ممنون از محبتت ❤️ امیدوارم که اینجوری باشه ، برام دعا کنید که همه چیز خوب پیش ب ...

راستی کارهای خانم تاجیک را کدوم انجام دادی؟من روغنم رو روغن اصل و طبیعی کردم....قند رو حذف کردم کامل .روغن سیاهدانه میمالم هرشب.هرروز پیاده روی دارم روزی بیست تا بادام اما خوابم رو نتونستم تنظیم کنم

شوهرمم مورفولوژی ۱هست و دی اف ای متغیر بالاپایین میشه ...قبلا شوهرم اصلاح سبک کرد نرمال شد دی اف ای ...

رعایت کن پیج های دیگه هم اصلاح سبک میگن اونارم ببین هم خودت هم شوهرت رعايت  کنید خدا شادتون کنه ...منم زده به سرم برا بعدی رعایت  بکنم ...چه پررو شدم 😄😄😄

سلام عزیزم چه خبر از جنینهات؟وضعیتشون چطوره؟

سارا جون زنگ زدم پرسیدم گفتن سه تا جنین سه روزه برام تشکیل شده خدا رو شکر میکنم چون وضعیت ما خیلی فرق میکرد و احتمال تشکیل جنین کم و شانسی بود ..قربون تو بقیه ی دوستان عزیزم برم که برام دعا کردید خدا رو شکر که شماهارو دارم الهی هرچی از خدا میخوایین بهترینشو بهتون بده🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
راستی کارهای خانم تاجیک را کدوم انجام دادی؟من روغنم رو روغن اصل و طبیعی کردم....قند رو حذف کردم کامل ...

خواب و ورزش و حذف قند و شیرینی  مهم‌تریناشه ...خودش میگه بقیشم هر چقد تونستی رعایت کن من نتوستم جوانه هارو بخورم گفت نخور

سارا جون زنگ زدم پرسیدم گفتن سه تا جنین سه روزه برام تشکیل شده خدا رو شکر میکنم چون وضعیت ما خیلی فر ...

مبارک عزیزم ، انشالله که همین سه تا مامان میشی خانومی 🥰🥰🥰

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
یه دنیا ممنون خواهری آره منم رو پهلوی چپ راحتترم چون همیشه رو اون پهلو شانسی می‌خوابم اما فیبرومم دق ...

😂😂منظورم این بود هرطور راحتی کاراتو انجام بده منم عادتم رو چپه اما به خاطر اینکه باور غلطه از روز اول خودتونو سختی بدید گفتم😜 امان ازین نگرانی که برو جلوووو برات فرش قرمز پهن کرده😂😂😂😂

رعایت کن پیج های دیگه هم اصلاح سبک میگن اونارم ببین هم خودت هم شوهرت رعايت  کنید خدا شادتون کنه ...

😂😂😂😂😂فعلا در به در دنبال پول هستم برا میکرو 

استرس عمل فیبروم و میکرو همه رعایتو خراب میکنه 

شدیم خروس جنگی😜😜

قربونت برم خیالت راحت نی نی ها جاشون هم سفته هم راحت نه ماه دیگه ایشاا... ب استرسای این روزات میخندی

عزیزمی که خدا حاجت دلتو بده 

ممنون از دعای قشنگت انشاالله انشاالله انشاالله

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏