2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684575 پست
۱۵ هفته قط کرد اما چون جفتم اومده پایین و گفتن یکم دهانه رحم باز شده از هفته ۱۷  دوباره شروع کر ...

سلام خوبی عزیزم

من دوقلو باردارم هفته ۱۹ ک سونو کرد دید یکم دهانه رحم بازه شده 

دکتر سرکلاژ کرد

یکم بابت دهانه رحم میترسم به نظرت بسته میمونه؟

الان ۲۰ هفته شدم

من سه ماه پیش آزمایش دادم ذخیره ام شده بود 2.2 درصورتی که سال قبل 1.6 بود ، من با یک ماه رژیم غذایی ...

عزیزم یعنی قبل از پانکچر ۱/۶بود و بعد از پانکچر شد ۲/۲؟

ذخیره که بالاتر نمیره گلم مگر خطای ازمایشگاه باشه 

اره پیج رو بهم بده ممنونت میشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشاااالللهههه....ایشالا تو هم بعد از ۹ماه نی نی رو سالم بغل بگیری  منکه شیراز هستم  واق ...

عزیزم انشالله خدا طبیعی بهت بده و نیاز به این دکترا نداشته باشی 🙁 پیج فلورا تاجیک دنبال کن من خودم خیلی مراعات کردم  https://instagram.com/bardari_flora?

utm_medium=copy_link

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم یعنی قبل از پانکچر ۱/۶بود و بعد از پانکچر شد ۲/۲؟ ذخیره که بالاتر نمیره گلم مگر خطای ازمایشگا ...

نه عزیزم قبل پانکچر 2.2 بود 

اون یکی 1.6 بودمال سال قبل بوده

عزیزم یعنی قبل از پانکچر ۱/۶بود و بعد از پانکچر شد ۲/۲؟ ذخیره که بالاتر نمیره گلم مگر خطای ازمایشگا ...

ببین توی این پیج همه جواب آزمایش های افزایش ذخیره تخمدان میزارن ، اکثرا هم بعد 3 تا 6 ماه باردار میشن ، فقط با رژیم و ورزش 

پلی کیست که صد درصد درمان میکنه ، و من پلی کیستم با این رژیم درمان شد، امیدوارم بقیه هم این روش روشون تاثیر داشته باشه

سلام عزیزم خوبی قربونت نه تغیری نکردم مثل قبلم😂😂😂😂 فقط رو دستم می خوابم بعضی وقتا درد میگیره

خب خداروشکر پس خیالم کامل راحت شد فردا میرم میزنم برام دعا کن 🤲🏻❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
اه سلام عزیزم خوبی فدات شم نرفتی انتقال بدی؟ ممنونم عزیزم انشالله روزی خودت قربونت برم ممنونم.  ...

مرسی  ،من از مهر دوباره رفتم دکتر شرایطم خوب بود خبری از کیست نبود خواستم طبیعی اقدام کنم چون با قرص حداقل دو تا فولیکول داشتم ولی نتیجه نگرفتم، الان دوباره رفتم تو سیکل میکرو روز ۸ رفتم سونو فقط دوتا فولیکول داشتم، چسبندگیام هم برگشته یه کیست ۲سانتی هم دارم    ، نمیدونم چی میشه حالا، جنین تشکیل میشه یا نه ، برام دعا کن عزیزم

بچه ها این مثبت دیگه ؟ به خدا باورم نمیشه 😬 اینو بعد 4 تا لیوان آب خوردن گذاشتم

اره عزیزم مثبته برو حالشو ببر❤️❤️❤️🥰😍😘

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
همین عکسهایی که تو پیج گذاشته رو دنبال کنم یا استوری هاشو ببینم؟

ببین لایو هاشو گذاشته اونارو بشین ببین ، نکته برداری کن ، هر لایو چندین بار ببین ، خیلی نکته توی هر لایوش میگه ، لایواشو ذخیره کرده 

این انرژی های منفی رو از خودت دور کن باور کن حس و حالت رو میفهمم چیکار میتونیم بکنیم باید روحیمون قو ...

ن عزیزم ببخشید ترشح بی رنگ و بی بو دارم کمرم درد میکنه بد نیست اینا آخه من موقع پریودم معمولا ی روز ترشح دارم نکنه بده