2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام عزیزم من وشما احتمالا باهم زایمان کنیم منم هرروز و میشمارم‌ که زودتر خرداد بیاد ایشالله نی نی ه ...

عزیزم نمودار نداره روبروی وزن ی عددی رو نوشته مثلا نوشته ۸۰٪ اون نموداره 

بین ۳۰ تا ۶۰ نرماله

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا نمیدونم بخدا بپرس از داروخونه ولی بنظرم فکر کنم بدن  آره عزیزم بالاخره از نیم ساعت پیش حر ...

باشه مرسی. ای جانم خدا برات حفظش کنه خدا رو شکر😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
طبق مقالاتی که تا حالا منتشر شده بین بچه های  طبیعی و آی وی اف هیچ فرقی از این نظر نیست نگرا ...

وای ممنون که گفتین نمیدونید چقدر استرس داشتم 

البته میدونم که هر چی خدا بخواد میشه 

ولی میترسیدم تقصیر ما باشه و با این کار ظلم کرده باشیم به اون بچه

بی بی چک امروزمه سه روز ب موعدم مونده

انگار هاله داره😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم خوبی چرا اومد۸۵۱ دکتر گفت تا شنبه صبر کن بعد بیا مطب  نگرانم کرد  توکل بخدا ...

خیلی عالیه ک عزیزم مبارک باشه ایشاا...بارداری راحتی داشته باشی بتای دو روز پیشت چند بود؟

جنین های من سه روزه فریز شد و گفت کیفیتش خوبه از کجا باید فهمید ک پنج روزه میشن یا نه .... البته من ...

منم یکبار که تو ایران انجام دادم سه روزه فریز کردند، اما تو امریکا فقط ۵ روزه فریز میکنند. 

اگر برای انتقال بذارن ۵ روزه بشه همون موقع متوجه میشین که چندتاش ۵ روزه میشه. 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم خراش و یک هفته قبل از انتقال انجام میدن پریودی شما برا کی هستش

@favali    من 16 م پریود شدم حالا میگن یا الان انتقال میدی بدون خراش،، یا میمونه برای بعد از عید،،، 

اولین پریودی بعد عید خراش میدیم پریودی بعدی انتقال،،،، 

نمیدونم چرا میگه نمیشه تو همون سیکل خراش داد با اینکه من درمورد خراش خوندم میشه تو همون سیکل انجام بشه.... 

خدایا به امید تو....