2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خانم ها کسی بالشت بارداری داره من کمرم از اول انتقال درد میکرد هنوزم خوب نشده دیگه کلافه شدم شنیدم&n ...

اره عزیزم من همون موقع که مثبت شدم گرفتم خیلی عالیه منم روو کاناپه دراز میکشم کتف و پشتم درد میگیره اما با این بالشت هم خیلی راحت میخوابم هم اصلا جاییم درد نمیگیره منکه خیلی راضیم 👌🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ایشالا نی نی نازت  سالم و بسلامتی مامان شدی ..خیلی حال دلم بده میام جواب آزمایش شما رو میبینم & ...

انشاالله ممنون از دعای قشنگت 

من وضعم بده.😅😅یعنی پاشدنی یکم فشار میارم بخودم میگم ای وای الان یه چیزی میشه اینقد نابودم

خدا هوای حال دلتو داشته باشه و حال دلت به زودی خوب بشه عزیز دلم خدا بحق علی اصغر دامنتو سبز کنه مهربونم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پرونده دارم عزیزم حالا برای بار دوم دارم ویزیت آنلاین میشم که دیگه نرم بیرون تو این وضعیت کرونا. ...

یروز های خاصی زنگ میزنی منشی فور کنم عصر ها بود متشی با واتساپ باهات تماس می گیره. منم برای ویزیت باید تا تهران میرفتم آنلاین خیلی کمکم کرد. ولی به من نگفت ویزیت بعدی کی باشه 🤔🤔🤔

خدایا شکرت
منم تو سیکل طبیعی هر چند روز آزمایش خون میدادم گفتم هیچی ازم نبود گفت نگران نباش کلش ۱۰۰ سی سی هم نم ...

یه دنیا ممنون شوره جان خدا تو دلیتو حفظ کنه عزیز دلم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فشارت میافته نمک چقدر میخوری؟ دستگاه فشار تهیه کن

دستگاه فشار دارم 

نمک در حد معمولی رو غذا

انشالله همینطور بره بالا.

انشاالله انشاالله انشاالله ممنون از دعای قشنگت عزیزم 

یه دنیا ممنون شوره جان خدا تو دلیتو حفظ کنه عزیز دلم 

ممنون عزیزم ان شالله. ان شالله برای شما هم صحیح و سلامت بیاد بغلت. من خیلی حالم یجوری میشد فشارم ۵ و نیم  بود سریع چیز شور میخوردم چون شیرینی ممنوع هستم

خدایا شکرت

بچه ها جومم من روز یازدهم بنام ۴۳ بود، الان روز سیزدهم شده ۷۹ این طبیعیه؟ خوبه؟ پایین نیست به نظرتون؟ اونایی که مامان هستن تجربه شون چطوری بوده؟ 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسیییی😘😀 به خدا اصلا باورمم نمیشههه😭 روز ۱۶ ،۹۸۵ شده بتام

خیلییییی عالیه عزیزمممم، خدا رو هزار مرتبه شکرررررر ⁦❤️🙏 چندتا انتقال داده بودی؟ به نظرم انگار دو قلو باشه 😍

خیلییییی عالیه عزیزمممم، خدا رو هزار مرتبه شکرررررر ⁦❤️🙏 چندتا انتقال داده بودی؟ به نظرم انگار دو ق ...

مرسی گلم 

همچنین مامان شدن شما مبارک باشه خانومی🌹💃

۳ تا جنین ۳ روزه

توکل به خدا

🤩🥺

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
ممنون عزیزم شما کدوم مدل و استفاده می کنید؟

من مارک die ruhe مدل u shape خریدم عزیزم ب

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
مرسی گلم  همچنین مامان شدن شما مبارک باشه خانومی🌹💃 ۳ تا جنین ۳ روزه توکل به خدا 🤩🥺

ان شاالله که میری سونو و میای میگی دو قلو هست 😍👍⁦❤️⁩

ان شاالله که میری سونو و میای میگی دو قلو هست 😍👍⁦❤️⁩

😄😄😄🥰

ان شالله💚

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚