2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز نهم جنین سه روزه فک کنم توهمی شدم دستام داره میلرزه و براتون مینویسم فقط دارم گریه میکنم یعنی می ...

نه عزیزم منم می بینم ان شالله که مثبتی عزیزم توهم نیست خوشحال باش و برو حال کن مامان شدی عزیزم . اینم هدیه روز پدر ! حتما خیلی خوشحال میشه . مبارک باشه ان شالله بعد نه ماه بسلامتی بغل بگیری بسلامتی

وای انشالله انشالله انشالله برای همه مثبت باشه من هر روزسر نماز برای همتون دعا کردم

زنده باشی دوست عزیز 😘😘😘😘😘😘

برای نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی💚💛 👩‍🍼👶🧡💜
شما سینال اف و hmg رو شروع کردی ؟ من فعلا سینافکت و ال دی رو استفاده کردم . چهارشنبه اون دوتا شروع م ...

بله خانمي دو روزه شروع كردم ولي دفعه پيش كه پي دي هوموگ داشتم تخمدانهام تير مكشيد و احساس كردم پي دي هوموگ بهتر اثر ميكنه الان هيچ دردي حس نميكنم. انشااله به سلامتي…

نه عزیزم منم می بینم ان شالله که مثبتی عزیزم توهم نیست خوشحال باش و برو حال کن مامان شدی عزیزم . این ...

الهی قربونت برم باورم نمیشه خیلی سختی کشیدم خیلی زخم زبون خوردم تو رو خدا برام دعا کنید بازم مهم آزمایشه میترسم دلمو خوش کنم 

بله خانمي دو روزه شروع كردم ولي دفعه پيش كه پي دي هوموگ داشتم تخمدانهام تير مكشيد و احساس كردم پي دي ...

انشالله که اینام خوبه و خوب جواب میده . بسلامتی عزیزم . شما پانکچرت از من زودتر انجام‌میشه . انشالله کلی جنین تپل براتون تشکیل بشه

خدای من خدای معجزه هاست . 
الهی قربونت برم باورم نمیشه خیلی سختی کشیدم خیلی زخم زبون خوردم تو رو خدا برام دعا کنید بازم مهم آزم ...

برات دعا می کنم همانطور که خدای مهربون دلتو شاد کرد ان شالله بارداری راحتی داشته باشی . توکل کن بخدا ان شالله نتیجه صبر و تلاشت رو گرفتی عزیزم ان شالله آزمایش هم با یه بتای عالی میای ماهم با خوشحالی شما شادی کنیم و امید مون بیشتر بشه. منم ان شالله  این ماه انتقال دارم جنین منم سه روزه است . توکل به خدا.

برات دعا می کنم همانطور که خدای مهربون دلتو شاد کرد ان شالله بارداری راحتی داشته باشی . توکل کن بخدا ...

عزیزم الهی الهی الهی دستام به سمت آسمون بلنده و برای همتون دعا میکنم انشالله همه کسایی که تو این سایت هستن همه کسایی که تو این مراکز ناباروری با این همه هزینه های سخت رفت و آمد میکنن کسایی که منتظرن خدا دامنشون رو سبز کنه انشالله از شما هم مثبت میشه و همه ما خوشحال

خانمي مبارك باشه. علايم چي داشتي؟

مرسی عزیزم هیچ علامتی تا الان نداشتم حتی علایمم مثله دوره های قبل از انتقالم بود خیلییییییی نا امید بودم.هنوزم تا آزمایش ندم باورم نمیشه