2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
عزیزم یه کاربری بود بچه اش کیست تو مغزش بود میشه برام تگ کنی ممنون میشم 

اگه منظورت طوطیاس فرشتش مشکلش چیز دیگه ای بود حالا تگش کردم بیاد بهت بگه. انشالله که دو قلوهاتو صحیح و سلامت بغل میکنی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خانم برادرم تا ۸ ماه استراحت مطلق بود ماه ۹ هم باز مراعات میکردن لباس ها رو همه رو اینترنتی خریده بو ...

لباسارو یکاری میکنم

اما تخت و کالسکه و اینارو اینترنتی نمیشه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان عزیزم وقتتون بخیر عزیزانی که بیمه تامین اجتماعی دارند میتونن از شهریور که اقدام کردند تم ...

سلام ولی به من گفتند یه درصد خیلی کمی را میدن فقط؟؟هم خود تامین احتماعی گفت هم مرکز

ملکه جان اکوی قلب لازمه همه برن ؟چن هفته باید بری ؟منم جفتم اومده پایین نمی دونم چرا اول بالا بود&nb ...

عزیزم دکترم به من گفت برو حتما منم رفتم گفت برای اکثر آی وی افیا دکترا واجب میدونن من ۱۸ هفته و ۲ روزم بود رفتم برا من تاریخ زده بود  توو برگه ام تاریخ داده بود یه بازه زمانی الان یادم نیست از چند تا چند بود راستش من رفتم چون قوس آئورتش دیده نشده بود گفت دوباره ۲ تا ۴ هفته دیگه باید تکرار شه برا همین باز دیروز رفتم که خداروشکر اوکی بود . من همش چون تکوناشو حس میکنم فکر میکنم پایینه من یه اشتباهی کردم  مطلبی خوندم توو نت خانومه نوشته بود من بچمو توو واژنم حس میکنم بعد که رفته بود سونو داشته زایمان زودرس میشده دیگه استراحت مطلق شده بود و براش پساری گذاشته بودن من زیر شکمم حس میکنم حرکتاشو باز استرس میگیرتم ببین جفت پایین فقط باید استراحت کنی فقط اصلا هم خم و راست نشو ایشالا که به خوبی بگذره برامون🤲🏻 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
لباسارو یکاری میکنم اما تخت و کالسکه و اینارو اینترنتی نمیشه    

ان شالله درست میشه غصه نخور مدل تخت از نت پیدا کن بدونی چی میخوای بقیه خریدا رو هم لیست بگیر چی میخوای بگیری یه روزه میشه انجام داد

خدایا شکرت
راستی خداروشکر اکو خوب بوده چقد نگران بودی بدتره من😋😍😍😍😍😍

اره واقعا خداروشکر رفتم دکتر گفت خوبه بعد اوندفعه ام گفت بچت تنبله  اوندفعه همش خواب بود باز ایندفعه ام گفت بچت تنبله اومدم به همسرم گفتم میگه رفتی پیش دکترت بگو چرا تنبله خطرناک نباشه چیزیش نباشه یه وقت میگم همه چیشو چک کردن اگه مشکلی باشه خدایی نکرده میگن خودشون باز میگه تو بگو به دکتر😬😬ما قشنگ پیر میشیم تا این دختر به دنیا بیاد🤦🏻‍♀️ 🥲

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
خواهش میکنم آره طبیعیه اصلا نگران نباش گلم من بعضی روزا اصلا حرکتش واحساس نمیکنم بخاطر جفت عزیزم ه ...

مرسی عزیزدلم 😘

@malakeh_zibaei     سلام عزیزم من امروز رفتم واکسن زدم

به سلامتی عزیزم مرسی خبر دادی ایشالا به خیر و خوشی بگذره برات منم ۴ شنبه میرم میزنم توروخدا بهم بگو هر حالی که داشتی که استرسم کمتر شه یکم 🥲🥲

سلام ولی به من گفتند یه درصد خیلی کمی را میدن فقط؟؟هم خود تامین احتماعی گفت هم مرکز

من رویان میرم گفت تمام مبلغ رو میدیم اگه قبلا پرداخت کردید و اگر در حین اقدامید کد بگیرید دیگه نیازی به پرداخت نیست من سه شنبه پانکچر دارم 

من رویان میرم گفت تمام مبلغ رو میدیم اگه قبلا پرداخت کردید و اگر در حین اقدامید کد بگیرید دیگه نیازی ...

چقد خوب ....من اصفهانم تمام مراحل را انجام دادم ولی برگه رو هنوز تحویل ندادم......گفت سه تومن برا پانکچر و یک و دویست فک کنم برای انتقال میدن.....همین

الهی دورت بگردم تودلیت برات میمونه مطمئن باش عزیزدلم نی نیت باوفاس با چنگ ودندون داره خودشو حفظ میکن ...

ممنون از دعای قشنگت خدا برا هم حفظتون کنه عزیزم 

انشاالله 

خدا هوامونو داره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
چقد خوب ....من اصفهانم تمام مراحل را انجام دادم ولی برگه رو هنوز تحویل ندادم......گفت سه تومن برا پا ...

قبل پانکچر اگر می‌دادید هزینه لازم نبود پرداخت کنید به من که اینطور گفتن حالا سه شنبه برم برای پانکچر ببینم چی میشه باز هم اطلاع میدمدخدمتتون

من رویان میرم گفت تمام مبلغ رو میدیم اگه قبلا پرداخت کردید و اگر در حین اقدامید کد بگیرید دیگه نیازی ...

عزیزم من تشکیل پرونده دادم ولی کی بهم ندادن

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭