2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
من با این که جفتم خلفیه بازم هفته های تو واضح شد و قبلش مثل نبض بود که نمی فهمیدم حرکات روده ست یا ح ...

مرسی عزیزم اره ببین خودمم اون پایین شکمم احساس میکنم یه حالتیه که تاحالا نبوده تکوناشو میفهمم برا همین میفهمم که برا جنینه راستش همش میترسم بچه بیاد پایین چون اونجاها حس میکنم نمیدونم خل شدم انگار همش ترس دارم الکی ! الان باهاش حرف میزنم تکون میخوره میفهمم خدا خیرت بده خیالمو راحت کردی که جاش باید الان همونجا باشه دیروزم رفتم برا اکو قلب دکتر گفت جاش خوبه اما استرس دارم همش نکنه بیاد‌ پایین یهو نمیدونم چرا آروم نمیگیرم !😬😬😬 همش به خودم استرس میدم ! خدا کنه این دوران برا هممون بخیر بگذره 🤲🏻❤️ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
من از هفته بعد مثبت شدن آزمایشم لکه بینی با درد پریودی همراه شد سریع فرداش رفتم سونو هماتوم داشتم ...

من بارداری قبلی تا هفته ی ۱۸ همه چی خوب و عالی بود ولی یهو افتادم به خونریزی شدیییییید و گفتن هماتوم داری، تا هفته ی ۲۸ ادامه داشت و بعدشم بخاطر پاره شدن کیسه آب زایمان کردم، پسرم ۳ روز بیشتر نموند و از دنیا رفت متاسفانه، برای همین الان یکم میترسم 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عیب نداره همه اینا می ارزه به لحضه ای که وجود کوچولوشومیزارن کنار صورت وبرااولین بار بدن گرمشو حس می ...

خانمی آزمایشتون چی شد نتیجه ش؟!ببخشید البته.چون امروز روزازمایشتون بود  

آخرین بار یک دونه جدید پیدا کرد 53 در 39 حدودا حدود یک ماه پیش چهارشنبه سونو دارم من که 22 هفته س ...

الهی به حق امیرالمومنین هماتوم کامل برطرف بشه و صحیح و سلامت زایمان کنید، همینطور تمام خانمهای باردار 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی عزیزم اره ببین خودمم اون پایین شکمم احساس میکنم یه حالتیه که تاحالا نبوده تکوناشو میفهمم ب ...

عزیزم برای منم هنوز بیشتر وقتا اون پاییناست

زیاد بالا نمیاد انگار

همون زیرا خودشونو ولو میکنن

تو هفته تو که کانلا طبیعیه

من بارداری قبلی تا هفته ی ۱۸ همه چی خوب و عالی بود ولی یهو افتادم به خونریزی شدیییییید و گفتن هماتوم ...

با پرولوتون و شیاف خونریزی کم نشد؟

تا هفته 28 خونریزی شدید داشتین؟

ایشالا این نینی کوچولوتون سالم بیاد بغلتون

منم ب مو رسید ولی خداروشکر تا الان پاره نشد/...من هماتومم تا 160 میل رسید ک دکترا هم ناامید شدن

فقط جفت مونده بود خیلی روزای سختی بود

خانمی آزمایشتون چی شد نتیجه ش؟!ببخشید البته.چون امروز روزازمایشتون بود    

ساعت ۶ جوابش اماده میشه دعاکنید برام

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
الهی به حق امیرالمومنین هماتوم کامل برطرف بشه و صحیح و سلامت زایمان کنید، همینطور تمام خانمهای باردا ...

ایشالا برای تو و نی نی کوچولوت

تو بارداری قبلی تون استراحت مطلق بودین

گلم شما از کی لکه بینی داشتین؟ درد هم داشتید؟

من روز ۲۷ انتقالم خونریری شدید بدون درد داشتم که فرداش سونو شدم گفتن هماتومه. درد کمر از ۳ انتقال داشتم خودم از قبل هم خیلی کمر درد میشدم. لکه بینی بعدش تا ۱ ماه داشتم

خدایا شکرت
آخرین بار یک دونه جدید پیدا کرد 53 در 39 حدودا حدود یک ماه پیش چهارشنبه سونو دارم من که 22 هفته س ...

ان شالله خوب میشی می تونی اینترنتی هم سفارش بدی اکثر مغازه ها پیج دارن

خدایا شکرت

خانم برادرم تا ۸ ماه استراحت مطلق بود ماه ۹ هم باز مراعات میکردن لباس ها رو همه رو اینترنتی خریده بود

خدایا شکرت
مامانا حرکات جنین کجای شکم حس میشه ؟؟؟؟ من همش گیج میزنم نمیتونم تشخیص بدم ! زیر دل باید حس بشه ؟؟؟ ...

عزیزم منم جفتم قدامی منم تقریبا پایین حس میکنم منم الان هفته ۲۳هفته و۶روزم ولی درست متوجه نمیشم‌ بخاطر جفت قدامی احتمالا