2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
وای چه تصویر قشنگی توصیف کردی انشاالله انشاالله انشاالله انشاالله تو هم بیایی از بتای تپل مپلت بگی ...

انشالله

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
میخوای انتقال بدی؟ در هر صورت میدن بعد پانکچر تا با قطعش زودتر پریود بشی. یا اماده بشی برا انتقال

ممنون که جواب دادین ،نه انتقال گفت که دو پریود بعد بیا که اونم میفته به تعطیلات عید ،شما انجام دادین میتونم چندتا سوال بپرسم ازتون؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم.جراتشو ندارم راستش.دوشنبه وقت آزمایشمه.

انشالله مثبت میشه. من تا روز هشتم علایم داشتم ولی چند روزی هست هیچ علایمی ندارم من قبلا  حامله دو قلویی داشتم امضامو بخونین ... الان هیچ علایمی ندارم

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
انشالله مثبت میشه. من تا روز هشتم علایم داشتم ولی چند روزی هست هیچ علایمی ندارم من قبلا  حامله ...

خیلی متاسفم عزیزم

ایشالله خدا جواب دل شکسته ت رو بده ....

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
همه اینا رو دارم انجام میدم فقط نگران تبم هستم حالا تب سنج تا دو ساعت دیگه همسرم میخره میاره خدا کنه ...

نه عزیزم هیچی نشده اینقد گرفتار تب و ایناتی اون حداقل بهت رحم کرده😍😍 دور از جون حداقل لکی چیزی اگه اتفاقی میخواست بیوفته پس اصلا نگران اون نباش هرچی دکتر میگه انجام بده❤️

چیزی نشده ک.. انقد نگرانی برای چیه عزیزم .بسپر دست خدا خیالت راحت .نگرانی و استرس برا بدنت الان سمه ...

ممنونم فدات شم چون نب واسه جنین خطرناکه نگرانم انشالله که خدا کمک کنه. مرسی عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
@داداشمممم    عزیزم تب استپ کرد؟ بهتری؟

شوره جان کمتر شده چون دارم هر ۶ ساعت استامینفون میخورم الانم تبم رو گرفتم روی ۳۷ هستش. تا چند بره بالا خطرناکه چه جوریه؟

نه عزیزم هیچی نشده اینقد گرفتار تب و ایناتی اون حداقل بهت رحم کرده😍😍 دور از جون حداقل لکی چیزی اگه ...

فدات شم آره دیگه دلش سوخته برام با پیامت خنده اومد روی لبم. مرسی میگم تب باید نرمال چند باشه 

مرسی عزیزم اره به نظرم خیلی گرمی و ترشی خوردم فقط دلم چیزای ترش میخواد.  امروز رفته بودم برا ا ...

خب خداروشکر 

اره چیزای خنک و اینا بخوری حتی میوه پوره کن بزار فریزر یکم که بست بخور. من والا اینقد دردای مختلف میاد سراغم داره عادی میشه برام هروز یه جاش درد میکنه فقط هفته پیش اینقد درد داشتم چندروز قطع نمیشد ترسیدم رفتم چکاپ کامل کرد بیمارستان خداروشکر خوب بود. الان دوروزه واژنم راه ورودش یه جوری درد میکنه 😵‍💫 ازونورم چون قبلا عمل فیبروم داشتم دکترم گفت بیشتر از بقیه هم باید مراقب باشم هم دردام ممکنه بیشتر باشه دیگه نوکل کردم

اما تیرکشیدن بهترین حالته درده اصلا نگران نباش

عزیزم منم همینجوری شدم ماه پیش موقع تست .رفتن گفتن حتما مثبت همه علائم هم داشتم ولی منفی شد ولی پارس ...

عزیزم من سرفه شدید بدن درد دارم و تب و گلو درد خداکنه منم مثله شما باشم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
فدات شم آره دیگه دلش سوخته برام با پیامت خنده اومد روی لبم. مرسی میگم تب باید نرمال چند باشه  

😜 فککنم بالاتر از ۳۷.۷ میگن تب حواست باشه ززیر زبون میزاری یا زیر بغلت چون عددا فرق داره باید به زیر بغل فککنم ۰.۵ اضافه کنی

نه میترسم دوباره منفی بشه...شما دوباره گذاشتین؟

بله  نشون نداد .سری قبل حاملگی دو‌قلویی روز یازده بی بی گذاشتم نشون داد. قبلش نمی‌دونم یادم نیست که بی بی میزدم یا نه

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم