2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائمت زیاده یا از لحاظ روحی خوب نیستی عزیزم؟

علائمم زیاده فدات شم آشنای نزدیکمون متخصص عفونیه زنگ زدیم بهش گفت هر ۶ ساعت استامینفون رو حتما ادامه بدم و قرص جوشان و ویتامین دی هزار بخورم. حالم خوب نیست خیلی برای نی نیم دعا کنید خودم به درک 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه گلم دکتر نرفتم دارم‌تحمل میکنم فقط شربت سرفه خوردم‌اونم‌دوبار شربت عسل و شلغم و سوپ ومایعات واب ...

انشالله که زود خوب بشی منم خیلی اوضام وخیمه دکتر گفت هر ۶ ساعت استامینفون بخورم چون شدید تب دارم 

انشالله که زود خوب بشی منم خیلی اوضام وخیمه دکتر گفت هر ۶ ساعت استامینفون بخورم چون شدید تب دارم&nbs ...

عزیزم ایشالا هرچه زودتر تبت قطع بشه، چند روزه تب داری؟ مایعات تا میتونی بخور و اگه تب بیشتر از سه روز شد حتما برو دکتر

و خدایی که در این نزدیکیست

سلام مامانا خوبید،میگم من دوهفته ست وزنم رو ۹۴ ونیم ثابت مونده یعنی چی؟چرا اینجوریه؟بنظرتون مشکلی نیست؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم ایشالا هرچه زودتر تبت قطع بشه، چند روزه تب داری؟ مایعات تا میتونی بخور و اگه تب بیشتر از سه رو ...

با دکتر عفونی صحبت کردم گفتن هر ۶ ساعت استامینفون رو ادامه بدم‌ و قطع نکنم. امروز دو سه روز که تب دارم اولش هر ۱۲ ساعت قرص میخوردم که اشتباه کردم. مایعات خیلیییی میخورم برای سلامتی نی نیم دعا کنید 

سلام بیتا جان کدوم مرکز انتقال میدین؟باکدوم دکتر؟ میتونم بپرسم فقط هزینه تعیین جنسیت چقدر میشه؟

سلام عزیزم، دکترم خانم دکتر ملیحه ادینه هستش، مطبش تو سعادت اباده، ولی کارای پانکچر و انتقال رو تو کلینیک امید انجام میده، من ۸ تا تخمک داشتم، ۸ تا جنین شد، ولی با پی جی دی و پی جی اس ۳ تاش موند، یه پسر و دوتا دختر، واسه تععین جنسیت  ۵ تا جنین ۷۵۰۰ گرفتن، واسه سه تا دیگه ۹۰۰ هزار تومان 

سلام عزیزم، دکترم خانم دکتر ملیحه ادینه هستش، مطبش تو سعادت اباده، ولی کارای پانکچر و انتقال رو تو ک ...

این قیمت برایه کیه خیلی خوبه برایه ابن سینا برایه ۴تا جنین ۸۲۰۰هر جنینه اضافه هم ۱۲۵۰ میگیرن تازه قیمت امسال سال اینده رو الله و اعلم

با دکتر عفونی صحبت کردم گفتن هر ۶ ساعت استامینفون رو ادامه بدم‌ و قطع نکنم. امروز دو سه روز که تب دا ...

پس حتما با دکترت در تماس باش اگه دیدی تبت پایین نیومده واسه خودت بده چون بدن آنزیمها و پروتینهای موردنیازش در دمای بالا از بین میرن فقط باید تبت رو بیاری پایین. ایشالا کوچولوت سلامته و این دوران رو به سلامتی پشت سر بزاری

و خدایی که در این نزدیکیست
انشالله که زود خوب بشی منم خیلی اوضام وخیمه دکتر گفت هر ۶ ساعت استامینفون بخورم چون شدید تب دارم&nbs ...

انشالله هر چه زودتر حالت خوب بشه این ویروس لعنتی خیلی پخش شده الان همه ی اطرافیانه ما مریضن خودمونم گرفتیم مدرسه هارو باز کردن دوباره وضعیت وخیم شد 

پس حتما با دکترت در تماس باش اگه دیدی تبت پایین نیومده واسه خودت بده چون بدن آنزیمها و پروتینهای مور ...

آره عزیزم خدا رو شکر فامیله و باهاشون در تماسم الانم مدام دستمال ولرم میذارم روی سرم و کنترل میکنم تبمو. انشالله الهی آمین مرسی که هستید