2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047192 بازدید | 684581 پست
دوستان عزيزي كه الان باردار هستيد چه مكمل هايي مصرف ميكنيد؟ من امگا٣و. وال آرژنين وويتامين Eتوي خون ...

عزیزم تا هفته دوازدهم فقط ویتامین دی و فولیک اسید خوردم بعد اون ویتامینای دیگه دکتر برام شروع کرد مثل امگا و کلسیم و آهن و پرگناکر. تو هفته های اول فقط دی و فولیک میدن ولی شما بدون مشورت با دکترت چیزی نخور هرچی دکترت داد بخور. موفق باشی تا پایان بارداری خوبی داشته باشی گلم.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
ان تی منظورته اگه واسه من شد ۷۰۰

اره ممنون عزیزم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🛑🛑 سلام دوستان من فردا برای اولین بار عمل پانکچر میشم. کسی توصیه ای داره؟؟ ممنون میشم راهنمایی ک ...

عزیزم بعد از اینکه برگشتید خونه دوغ زیاد بخورید

اصلا هم به خودتون استرس ندید خیلی راحته و به خوبی انجام میشه ان شالله

خدا به همراهتون

@ترنم44     @هانیلsآریل     عزیزان شماها در چه حالین از اوضاعتون بگین ...

سلام عزیزم

ممنونم که جویای حالم بودید

من هنوز بی بی چک نزدم حالمم خوبه لکه بینی ندارم

و اینکه گاهی سرگیجه و درد پریودی دارم همین

نه فدات شم تست ندادم ولی مطمئنم کروناس من دو دوز واکسن هم زدم همسرم ۵ روز پیش امیکرون گرفت حالا منم ...

عزیزم نگران نباشید

فقط تبتون رو کنترل کنید ان شالله که براتون سبک باشه 

و خودتون و جنین تون هم صحیح و سلامت باشید

عزیزم نگران نباشید فقط تبتون رو کنترل کنید ان شالله که براتون سبک باشه  و خودتون و جنین تون ه ...

فدات شم مرسی. اتفاقا خودمم واسه تبم میترسیدم ولی از دیشب که استامینفون خوردم تبم کم شده. تشکر 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
🛑🛑 سلام دوستان من فردا برای اولین بار عمل پانکچر میشم. کسی توصیه ای داره؟؟ ممنون میشم راهنمایی ک ...

سلام خدا پشت و پناهت باشه انشالله کلی تخمک داشته باشی فقط اگه بعد پانکچر درد زیاد داشتی سعی کن دوغ شور. خیارشور. سفیده تخم مرغ بخوری که زود خوب بشی. من خودم یه دوغ رو توی یه روز خوردم خوب شدم کار سنگین هم نکن.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤